Kan tahlili

  • Kan tahlili

    Mrb serpil hanım ben 25 haftalık gebeyim kolestrol değerlerim bu şekilde çıktı acaba ne yapmalıyım ldl kolesterol(trig+tkol+hdl ile birlikte isteyiniz) 209.5 0 - 160 mg/dl hdl kolesterol 59.3 35 - 75 mg/dl 12/09/2011 total kolesterol 307 0 - 200 mg/dl total kolesterol 287 0 -...

    Doktor Cevabı:
     Serpil Tarman

    Dyt. Serpil Tarman

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlili

    Hocam merhaba kan tahlili wbc 2.7 lym 1.3 mon 0.2 gra 1.2 lym 49.7 mon 7.7 gra% 42.6 rbc 4.00 hgb 11.00 hct 35.8 mcv 89.5 mch 27.8 mchc 31.0 rdw 13.9 plt 73 mpv 9.7 pct 0.071 pdw 11.0 idrar tahlili eritrosit (++--) pozitif lökosit 2-3 eritrosit 15-17 epitel 20-25 h...

    Doktor Cevabı:
     Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlili

    14 yaşindaki oğlumun kan değerlerinde bazi değerler düşük çikti. mpv-6.9 ne-31.2 mo-13.5 ne-1.1 önemli bir sorun olabilir mi? bir de grip aşisini öneriyormusunuz? şimdiden çok teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:
     Şükrü Cin

    Prof. Dr. Şükrü Cin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlili

    Merhaba bülent bey.. oğlum 10 yaşında yaklaşı 15 gündür sürekli öksürüyor ve balgamlı bir şekilde sabahları da öksürerek uyanıyor ve kusuyor. ilk bir çocuk doktoruna götürdük suda eriyen balgam söktürücü antibiyotik ve burun spreyi verdi bunları kullanıp bitirmemize rahmen hala geçmedi ve sonra dok...

    Doktor Cevabı:
     Bulent Karadag

    Prof. Dr. Bulent Karadag

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlili

    Merhaba kadri hocam ben boynumda ve koltukaltımda çıkan lenf bezlerinden dolayı genel cerrah doktoruna gittim doktor muayeneden sonra beni hemotolaji doktoru izinde olduğu için tıbbı onkoloğa sevketti onun yaptırdığı kan tahlilinde semitasyon 1 ssat 21, 2saat 40 çıktı diğerleri normal çıktı yapılan...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlili

    Merhabalar gülay hn bebeğim 2 aylık kanda ast değeri 73 alt 54 ggt 70 total bilirubin 2.0 direkt bilirubin 0.6 indirekt bilirubin 1.40 fosfor 5.63 bu kan tahlilindeki oranların anlamı nedir ? cevabınız için şimdiden teşekkürler ...

    Doktor Cevabı:
     Gülay Kara

    Uzm. Dr. Gülay Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlili

    Kızım 14 aylık kan tahlili yaptırdık.sonuçlarında hct 40,12-mcv 79-mch 24.7-mchc 31,3-mpv 6,8-lym 4,75-lym%63,7-gran% 28,8 bunlar normal değerlerden farklı bunun anlamı nedir. doktor tam bir açıklama yapmadı sadece kan ilacı olrak ferrier verdi ve 1 ay kullanıp kesin dedi değerlerin anlamı nedir

    Doktor Cevabı:
     Gülay Kara

    Uzm. Dr. Gülay Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlili

    Merhaba dr hnm, oğlum dün 2 kere fışkırarak kustu acile götürdük. genel hali iyi dediler kan ve idrar tahlili istediler. tahlilleri verdik ama sonucu bekleyemedik. bugun internetten sonucu aldık. mcv: 70.4 mch:24.1 rdw:16.8 wbc: 12.2 lym:4.88 mono:1.1 bu sonuçlarımı rica etsem yorumlarımısın...

    Doktor Cevabı:
     Gülay Kara

    Uzm. Dr. Gülay Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlili

    Hocam 3 yaşındaki çocuğum sık sık ateşleniyor. doktora götürüyorum enfeksiyon deyip antibiyotik veriyorlar. 41 derece ateşle dün gece hastaneye götürdüm istenen hemogram kan tahlili sonucunda düşük ve yüksek değerler aşağıdaki gibidir; . sonuç ref ara wbc 26.5 3.98-...

    Doktor Cevabı:
     Gülay Kara

    Uzm. Dr. Gülay Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlili

    Doktor bey merhaba 26 yaşında bir erkek hastayım. kasık çevresinde sürekli hafif agri ve şişlik var ve anlik olarak şiddetleniyor. eklem yerlerimde agri var. bazen özellikle bacak kemiklerim dayanilmaz agriyor ve hergün ara ara vucudumda hic kemik yokmus gibi yıgılıyorum, uyusup kaliyorum ve çok s...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/32 | Toplam 313 kayıt bulundu.

Kan tahliliile ilgili uzmanlar

.
x