Kan tahlil sonuçlarım hgb:14.2(11-16.5) rbc:5.48(4- 5.80) plt :282(150-400)

  • kan tahlil sonuçlarım ****(11-16.5) ****(4- 5.80) plt :282(150-400) mch mcv mchc mpv değerleri normal aralıklarda ama alt sınıra daha yakın wbc alt değerleri normal sınırlarda.hgb 14 altına düşerse kansızlık var deniyo bazı sitelerde ama bu ne derece doğrudur.bi de plt değeri 390 dan 282 ye düştü 2 ayda.bu normal midir.cevaplarsanız sevinirim

  • Doktor Cevabı:

    Normal sonuclarınız.. hb erkekte 14 altına düşerse kansızlık söz konusudur, tetkik etmek gerekebilir.

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

.
x