Kan sonucu

  • Erkut bey 1 ay öncesindeki kan tahlilimde kansızlık vardı.Şurup kullanıyorum. Dün sağlık ocağındaki kontrolümde tekrar kan tahlili istendi.Sonuçlar şöyle; ure 15,2 crea 0,47 trıg 220 chol 293 hdlc86 ldl 163 fe 24 uıbc 657 wbc 10,7 rbc 3,64 hgb 9,6 hct 30,2 mch 26 nes 8

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hamile kalma ihtimalim nedir

    Hocam merhaba bana yardımcı olabilir misiniz? 12 ekim doktora gidip kan vermiştim doktor gebelik olmadığını söyledi 0,5 çıktı sonucum yükselme ihtimali olur mu (b-hcg)? 13 ekim 5 gün süren az kanamalı pıhtılı bazen de pıhtısız bir kanamam oldu 3 gündür kahverengi akıntı ve bazen de kana karışık pemb...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nse tekrarlanması

    Leyla hanım merhaba nse testinde kan hemoliz olduğu için sonuç 34 çıkmıştı. testi tekrarlamamı önermiştiniz. tekrar yaptırdım. referans aralıgı 1-20 olan labaratuarda sonuç 20.63 çıkmış yorumunuz nedir. teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Covidden 2 ay sonra enfeksiyon

    Hocam merhaba. 8 yasindaki oglum 2 ay once covid gecirdi.4 gun kadar suren bogaz agrisi ve ates icin kullandigimiz antibiyotikler ile bu sureci atlattik. 2 gun once ise ates ile baslayan, halsizlik, hafif karin agrisi ve bulanti ile devam eden sikayetleri basladi. yapilan tahlil sonuclarindan ,...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Erken menopoz

    İyi günler, 33 yaşındayım, 2019 yılında total tiroidektomi ameliyatı geçirdim, patoloji sonucu 2mm papiller mikrokarsinoma çıktı, bu yüzden doktorum baskılamak için 125 mg euthyrox kullandırıyor, tsh değerim 0,03 çıkıyor. ameliyattan sonra ara ara adet düzensizlikleri yaşamaya başladım. en son kadın...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kizlik zari

    Merhaba hocam erkek arkadasim onun ustinde oturur vaziyette vajinama zarin oldgu yere eliyle sert bastirmisti bu bastirma anus bolgesinden tutarak yukari dogru 5 sn bastirma o anlik aciylq kendimi geri cektim zaten ve bitti .kiyafetler var bu sirada esofman ve camasir . yani zar elle sert baski ile...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çift rahim

    Merhaba hocam ben bekarlığımdam beri adet düzensizliği sorunu yaşıyorum ve pek çok kontrol hapı kullandım.şu an 36 yaşındayım 2 çocuğum var fakat sıkıntım devam ediyor son 3 aydır hiç kurumadım devamlı adetim.bunun sonucu kan değerlerim 6.3 ilk gebeliğimde doktorum bende çift rahim olduğunu tespit e...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Fatih Mehmet FINDIK

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tahlil sonucum

    Merhaba doktor bey rutin kontrol için kan tahlili yaptırdım.aşağıdakiler hariç diğer değerlerim normal aralıkta.20 yaşındayım. ldh(0-248)=251 total bi̇li̇rubi̇n(0,3-1,2)=1,50 di̇rekt bi̇li̇rubi̇n(0-0,2)=0,31 aso(0-200)=299,02 bilirubin değerlerim sürekli referans aralığının üstünde çıkıyor....

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nse hemotolik indeks

    Çok tedirğin oldum. diğer sonuçlar normal tek başına bu değerin yüksek olması bişey ifade edermi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik riski

    3 aylık gebelik idrar testinde kesin sonuç verir mi kanda 12 gün sonra 2 çıkmıştı şimdi karnım büyüyor gibi hissettiğim için 1 hafta aralıklarla evde test yaptım ikisi de negatif çıktı

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nadiye Köroğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bhcg kan testi

    Merhaba hocam ilişkiden 21 gün sonra bhcg 0,95 çikti . tavsiyeniz üzere aynı laboratuarda tekrar yaptirdim ilişkiden 32 gün sonra bhcg 0,38 çikti .. yeterli mi hocam? kesin gebelik yok diyebilir miyiz? geç döllenme,dış gebelik gibi şeyler olabilir mi? adet oldum bu arada ilk testi yaptirdiğim gün (...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik riski acil

    Hocam merhaba cevaplarsanız çok sevinirim erkek arkadaşımla 5 eylülde sürtünme yoluyla ilişki yaşadık spermler vajinaya geldi mi emin değilim fakat tedirgin olup 12 saat geçmeden 6 eylül sabahı ertesi gün hapı aldım. 30 eylülde regl olmam gerekiyordu olmadım. adetim 10 gün gecikti ve bugün idrar ve...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Talasemi ve aplastik anemi ??

    Hocam merhabalar annemin (58) kansızlığı mevcut tam kan sayımı hgb :10 wbc : 3.30 hct : 31 mcv:65 neu : 1.92 diğer değerleri normal demir ferttin de normal elektroforez testinde hba 96.5 hba2 : 3.5 çıktı talasemi taşıyıcısı olduğu söylenmişti. hocam anneme genetik test yapılmadı annemde acaba baş...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İbs sendromu yaşıyorum

    Merhabalar hocam makatta ağrı sızlama ve bağırsakta aşırı ve kokulu gaz neticesinde gastroenteroloji doktoruna muayne oldum. yapılan kan tahlilleri normal. ve rektoskopi yapıldı ayrıca. sonucu uygun premedi̇kasyon ve i̇şlem onayi sonrasi kolonoskopi̇ ci̇hazi i̇le gi̇ri̇ldi̇. barsak temi̇zli̇ği̇ i̇...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test ve ella

    Hocam 37.gün idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı. ama hâlâ adet olamadım. ne yapmalıyım? kan testi vermek istemiyorum.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hüseyin Pehlivan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nse hemotolik indeks

    Merhaba hocam 2 yaş kız çocuk nse:34 çıkmış. yalnız sonucun yanında parantez içinde hemolitik indeks 24 demiş. ne demek oluyor bu

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x