Kan sayımımı ve çok uzun süreli açlık şekeri değerimi ve şiâyetlerimi yorumlar mısınız?

  • Merhaba, Bugün Kan Sayımımda: Lökosit Sayımım: 14.23 Nötrofil Yüzdesi 80.1 (Normali Yetişkin: 43-65), Nötrofil Sayısı: 11.40 (Normali 10^3/ul), Lenfosit % Yüzdesi: 14.5 (Normali Yetişkin: 20-45), Lenfosit Sayısı: 2.06 uL (Normali: 10^3/uL, Monosit % Yüzdesi: 4.8 (Normali Yetişkin: 4-12), Monosit Sayısı: 0.69 (Normali 10^3/uL, Eozinofil Yüzdesi %: 0.1 (Normali Yetişkin: 1-3), Eozinofil Sayısı: 0.01 (Normali 10^3/uL), Pct: 0.37 (Normali: 0.12-0.36), Trombosit: 383, Mch: 27.9 (Normali: 27-32), Mcv: 82.0 (Normali: 80-97), Hgb: 13.9, Hct: 40.9, Eritrosit Sayımı: 4.99, Crp: 6.92 (Normali:

  • Doktor Cevabı:

    Lökosit ve crp artışı hafif ateş ve şikayetlerinizden anlaşıldığı üzere bir infeksiyon söz konusu.idrar yolu ya da genital infeksiyon olabilir.kan değerleriniz anemik değil.halsizlik infeksiyona bağlı olabilir.infeksiyon sırasında kan şekeri değeri biraz yükselebilir.infeksiyon geçtikten sonra tekrar değerlendirilmesi uygun olur.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Göğüs ağrısı

    Merhaba hocam benim yaklaşık 3 aylık bir göğüs ağrısı sırtta vuran şiddetli ağrım var sanki bıçak saplanır gibi ağrılarım oluyor genelde sol tarafta ağrım var sanki kalb krizi geçireceğimi düşünüyorum aşırı derecede çarpıntı yapıyor sağ tarafımdada zaman zaman oluyor göğüs kafesimde sanki hareketlil...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet düzensizliği

    Merhabalar hocam ben selda. hocam ben 4 yıllık evliyim ben normal adet gününden 10 gün önce adet gördüm ve 3 gün boyunca koyu kahverengi leke geldi 3 günden sonra da kanama başladı çokk afedersiniz sümüksü şeklinde ve pıhtı geliyor bende siyah bende sağ tarafında polikistik over var hocam 4 cnm boyu...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Serkan Özkul

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göğüste batma hissi ile nefes darlığı

    Sayın hocam merhaba. 2 haftadır göğsümün üst kısmında devamlı bir batma hissi, halk arası tabiriyle kasın et kesmesi gibi bir his ile zaman zaman zaman nefes darlığı çekiyorum. sol tarafıma hiç yatamıyorum nefes darlığından. sağ veya düz yatabiliyorum. uyanınca genelde yorgun kalkıyorum. gün içinde...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Astım hastalığı

    Hocam merhabalar 3 aydır astım için fludalt kullanıyorum ama rahatlama yok alerji olabilirmi nemli havada nefes darlığı artıyor ama çamaşır suyu parfüm gibi keskin kokulu ürünler rahatsız etmiyor öksürük de başladı. şimdiden çok teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kahverengi leke

    Kız arkadaşımla geçen ay kıyafet üzerinden bir sürtünme yaşadık. sürtünmeden birkaç gün içinde kahverengi leke geldi ve sanırım 3 gün sürdü. bu olay bizi çok telaşlandırmıştı fakat geçen ay bir doktora danışmıştım kadınlarda genelde bu tür akıntılar olur demişti. bu arada kız arkadaşım normal bir şe...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Balgam sıkıntısı

    Merhaba hocam 37 yaşındayım 25 sene sigara içtim vede 30 ağustos zafer bayramında sigarayı bıraktım eylülün 1 nde hidrosel ameliyat ı oldum 27.09.2020 buzamana kadar balgam çıkaramadım antibiyotik kullandım vede çok su içtim acaba ondanmı balgam çıkaramadım beni aydınlatırsanız sevinirim teşekkür ed...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Maden suyu

    Hocam iyi gunler5. ben 13 haftalık gebeyim. mide bulantım ve gaz sıkıntım için maden suyu tüketiyorum. bir sorun olur mu acaba ?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Erkut Harmancılar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kortizon ve gebelik

    Merhaba, ben gebe kalmayı planladığım için yaklaşık 3 ay öncesinden folik asit kullanmaya başladım. fakat yüz felci geçirme durumum oldu ve 18 gün prednol (kortizon hap) kullandım. ilaç bittikten sonra gebe kalmaya çalışsam bir problem doğurur mu,beklemeli miyim, beklemeliysem ne kadar beklemeliyim...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Erkut Harmancılar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Burunda nefes alamam

    Hocam benim kızım 21 yaşında parazanal sinüs hastalığı var bir tarafını tamamen kaplamış durumda şu anda ameliyat olmak için size danışmak istedim alırsam tekrar çıkar mı

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İsmail Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hyplori ve gastrit

    Hocam yaşım 24 iki yıl önce mide bulanti hissi ve gaz şikayetiyle endoskopi oldum hyplori+++ çıktı ve kronik gastrit çıktı tedavi verdiler bir hafta kusa kusa anca kullanabildim bırakmak zorunda kaldım iki gez gaita testi yaptırdım ikiside negatif çıktı ki büyük ihtimalle yanlış sonuç çünkü tedavi o...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Levent Kurşun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yemek yerken mide bulantısı

    Ben 21 yaşındayım yemek yerken mide bulantısı oluyor. reflü ve gastirit yok. 2 defa ultrason 4 defa kan verdim sonuçlarım temiz çıktı. ne yapabilirim ? cevap verirseniz sevinirim.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mehmet Emin Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İlaç kullanma

    Selamlar sayın doktorum 30 yaşında bir hastayım geçen dahiliye gittim tiroid bezimin yavaş çalıştığını söyledi doktor bunun üzerine levotrion ilaçı verdi 50 mg aç karınla kullanıyorum acaba ilaçtan kaç saat sonra yemek yemeliyim yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Burun kanamasi

    Hocam bende 4-5 aydır her zaman iki burun deligimde de kan pıhtısı var sağ burun deligim tıkalı arada biraz açılıyor ama .yaşım 19 acaba hangi hastalıklar böyle belirti verir. tansiyon ölçtüm 14-8 çıkmıştı teşekkür ederim internete yazınca kanser cikiyo çok telaslandim hocam

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Nail Caner Torunlar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lütfen acil cevap bekliyorum

    Hocam iyi günler ben adet olup olmadığıma genelde parmağımı vajinal bölgeye sürerek bakıyorum. bi gün bi sıcaklık hissettim ve kontrol ettim. ama kuruydu( adetime daha 2 hafta vardı ancak sıcaklıktan dolayı şüphelendim. ) ne vajinal akıntı vardı ne de adetim gelmişti. tekrar bakmak istedim gene yokt...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gögüs altında sııkma hissi

    İyi günler hocam 21 yaşındayım, sol gögüs altımda 3 ay öncesinde nadiren karşılaştığım bıçak batma hissi şu zamanlar yerini sürekli ağrıya bıraktı, ve de ağrı hissi olmadığı zamanlarda sanki biri sol gögüs altımı sıkıyor ve bırakıyor gibi bir gidişme hissi oluyor ve alışılmadık bir his olduğu için e...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x