Kan sayımı

  • Kan sayımı

    Değerli hocam merhabalar. 2 aydır dikloron 100 mg + cabral kullanıyorum bel ağrısı için(miyofasiyal ağrı sendromu). günde 2 kere olmak üzere. hiç ara vermedim. bu aralıkta 4 gün mexol + muscoril iğnesi de oldum günde iki gün olmak üzere. en son vitamin değerlerim için rutin kontrole gittiğimde ast,...

    Doktor Cevabı:
     İzzet Fresko

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayimi

    Hocam kan değerlerim (wbc 8.7) hgb (16,3) hct (47.4) (plt 269) (rbc 5,75) (ne #5,4) (ly# 2.8) mo# (0,4) eo# 0,1 ba# 0,0 ne# 61,9 ly% 32,5 mo%4,5 eo%0,9 ba% 0,2 mcv 82,4 (mch 28,3) mchc (34,4) rdw 12,4 mpv 8,8 pdw 16,8 pct 0,235 hgb 16 olması gerekırsen 16.3 rbc 5.6 yazıo benım 5.75 gorunuyo butun de...

    Doktor Cevabı:
     Ali Başçı

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayimi

    Hocam kan değerlerim (wbc 8.7) hgb (16,3) hct (47.4) (plt 269) (rbc 5,75) (ne #5,4) (ly# 2.8) mo# (0,4) eo# 0,1 ba# 0,0 ne# 61,9 ly% 32,5 mo%4,5 eo%0,9 ba% 0,2 mcv 82,4 (mch 28,3) mchc (34,4) rdw 12,4 mpv 8,8 pdw 16,8 pct 0,235 hgb 16 olması gerekırsen 16.3 rbc 5.6 yazıo benım 5.75 gorunuyo normalmi...

    Doktor Cevabı:
     Sadi Kerem Okutur

    Doç. Dr. Sadi Kerem Okutur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayimi

    Hocam kirmizi.kan hucreleriniz biraz yuksek demistiniz 5.6 olmasi gerekirken 5.75 sigara iciyodum 1 ay oncesine kadar birakdim sigarayi etkilermi ultrasinda baktirdim bobreklerimde herhangi bise yok hocam polisitemi vera olabilirmi kolay gelsin

    Doktor Cevabı:
     Ali Başçı

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayımı

    Hocam 22 yaşındayım son kan tahlilinde plt sayımı 555 ciktı bunun için doktor genetik test istedi ancak sonucun çıkmasına daha var internetten araştırdığım da ise plt değerinin yüksek olması kalp krizine neden olurmuş bu değer için böyle bir risk yüksek mi ne yapmam lazım

    Doktor Cevabı:
     Serdar Turhal

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayımı

    Merhaba hocam 3,5 yaşınsa bir oğlum var. yaptırdığımız rutin kan testinde hgb 12,8 (****) hct 37.6 (****) mcv 79.8 (****) pdw 8.3 (****) lym# 4.35 (1.32-3.57) testleri yüksek ve düşük olanlar. dr una gitmemize birkaç gün var. rica etsem siz yorumlayabilir misiniz? teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:
     Melike Özberk Koç

    Uzm. Dr. Melike Özberk Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayımı

    Merhaba hocam, 11 haziranda kan sayımı yaptırdım ve demir eksikliği, d vitamin eksikliği kolesterol biraz da yüksek cıktı. oroferon ilaç ve devit kullandım 15 agustos tarihine kadar bir de fosfat i̇cin baska bir ilaç ve daha sonra kullanmadım. kan sayımı tekrar yaptırdım demir (serum) 177 cıkmıs ref...

    Doktor Cevabı:
     Osman Şener

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayımı

    Hocam merhaba 15 gündür panik atak ve anksiyeteyle mücadele ediyorum yeni ortaya çıktı ilaç kullanmaya başladım xanax paxera dideral bugün yapılan kan testlerimde monosit değeri % 12.46 çıktı bununla birlikte rbc değeride 4.47 diğer hepsi normal aralıkta sebebi ne olabilir doktorum bişe yok bunlarda...

    Doktor Cevabı:
     Ahmet Mesut Onat

    Prof. Dr. Ahmet Mesut Onat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayımı

    Hocam merhabalar, boğaz ağrısıyla muayene olmuştum aile hekiminde kan sayımında bir tane değerim üst sınırın üstündeydi diğer bütün değerler normal aralıkta idi yüksek olan değerim mcv 100 üst sınır ama benim değerim 103 çıkmış kan verdiğim sırada klamoks antibiyotik ve bi kaç tane anti depresan ila...

    Doktor Cevabı:
     Osman Şener

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


9/9 | Toplam 89 kayıt bulundu.
.
x