Kan sayımı

  • Kan sayımı

    Çocuk gelişimi merhaba hocam 17 aylık bebeğime kan sayımı yapıldı sonuçları ferritin 6.3 vitamin d 17.6 hgb 10.5 hct 31.5 mcv 72.4 lym#4.6 plt 434 mono#1 eos#0.5 baso#0 neu# 41 bide bunların aynısının yanında %olanlar var onlar normal yazdıklarım referans dışı doktor demir eksikliğ dedi ferro sanol...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayımı

    Kan sayımı çocuk gelişimi merhaba hocam 17 aylık bebeğime kan sayımı yapıldı sonuçları ferritin 6.3 vitamin d 17.6 hgb 10.5 hct 31.5 mcv 72.4 lym#4.6 plt 434 mono#1 eos#0.5 baso#0 neu# 41 bide bunların aynısının yanında %olanlar var onlar normal yazdıklarım referans dışı doktor demir eksikliğ dedi...

    Doktor Cevabı:
     Ali Delibaş

    Prof. Dr. Ali Delibaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayimi

    Hocam merhaba kan sayimi sonucum wbc:7.79 ne%74.2(34-71.1) ne:5.78 (1.56-8.89) lym%18.9(19.3-53.1) rbc4.74(3.8-5.1) hgb13.9 hct:42.4 mcv:89.5rdw:12.7plt:349 buradaki ne% yüksekligilym%düşüklugu ne anlama geliyor

    Doktor Cevabı:
     Murat Emin Güveli

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayimi

    İyi̇ günler oğlum 37 aylik 6 ay i̇çeri̇si̇nde 4 defa bronşi̇t geçi̇rdi̇ ve oksi̇jen düşüklğü yaşadik tedavi̇si̇ni̇ oldu alerji̇ bölümüne gi̇tti̇k ve kan tahli̇lleri̇ yapildi lenfosi̇t %64,8 nötrofi̇l%25,9 olarak çikti iga 16,7 çikti si̇zce nasil korkmalimiyim

    Doktor Cevabı:
     Şükrü Cin

    Prof. Dr. Şükrü Cin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayımı

    Merhaba 33 yaşında bayanım..burun ameliyatı olmak için hastanede ameliyat öncesi yapılan testlerde kan sayımım da netrofil (%74( yüzdesi yüksek lenfosit yuzdesi (%15) düşük çıktı.netrofil mutlak değeri normal lenfosit mutlak değeri düşük.(0.85) diğer tüm digerler normal.doktor bir sorun yok demişti...

    Doktor Cevabı:
     Sadi Kerem Okutur

    Doç. Dr. Sadi Kerem Okutur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayımı

    Kızım32aylık kan değerlerinde mo%17.9 wbc 4.2 pdw 8.6 ne%40.4 ne#1.7 çıkmış diğer değerleri normal hastalığı falan yoktu normal kansayımı için götürmüştüm.hormon hgb vitaminleri normal değerlerde.mo%si yüksek wbc düşük çıkmış.dr bu değerleri normal kabul ederiz dedi sizcede normalmi yada farkında ol...

    Doktor Cevabı:
     Leyla Ağaoğlu

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayımı

    Kızım32aylık kan değerlerinde mo%17.9 wbc 4.2 pdw 8.6 ne%40.4 ne#1.7 çıkmış diğer değerleri normal hastalığı falan yoktu normal kansayımı için götürmüştüm.hormon hgb vitaminleri normal değerlerde.mo%si yüksek wbc düşük çıkmış.dr bu değerleri normal kabul ederiz dedi sizcede normalmi yada farkında ol...

    Doktor Cevabı:
     Hatice Emel Özyürek

    Prof. Dr. Hatice Emel Özyürek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayimi

    Hocam merhaba ise gireceğim ama 3 aylık hamilelik var hemogram,aclik kan şekeri,sgot,sgot,serum kreatinin tam idrar tahlili istendi sizce kan sayılarında hamileliğin çıkar mi ortaya ve bu ise cok ihtiyacim var

    Doktor Cevabı:
     Ali Enver Kurt

    Op. Dr. Ali Enver Kurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayımı

    1 yasindaki oğlumun yüzünde küçük isilik benzeri döküntülerle beraber kulakların arka tarafında iki taraflı lenf büyümesi var. uzun zamandır herhangi bir hastalık ateşlenme yaşamadı. kan sayımı kansizlikla beraber hct:29.8l mcv:70.3l mch:29.1l pct:0.35h neu#:0.19ll neu%:2.2l eos#:2.9h eos%:33.9h rdw...

    Doktor Cevabı:
     Duran Canatan

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


8/9 | Toplam 89 kayıt bulundu.
.
x