Kan sayımı

  • Kan sayımı

    Iyi günler doktor hanım bebeğimin kansayımı ne%16 ly%74 mo 0.68 mpv:5.22 ateşi yok bu değerler ne anlama geliyor teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:
     Gülay Kara

    Uzm. Dr. Gülay Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayimi

    Hocam merhaba, 3 yaşindaki̇ oğlum yüksek ateş sebebi̇ i̇le hastaneye gi̇tti̇k, çocuk doktoru boğazinda kizariklik olduğunu söyledi̇, kan sayimi yapildi hs-crp 19,05 çikti ve peri̇feri̇k yayma sonucunda i̇se parçali *73 - lenfosi̇t *14- monosi̇t* 12 çikti değerlerde bi̇r anormal durum varmidir? h...

    Doktor Cevabı:
     Leyla Ağaoğlu

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayimi

    Iyi gunler babam 47 yasinda ve sigara alkol kullaniyor tam kan sayimi yapildi bazi degerleri yuksek bunlar wbc 13.22 cikmis deger ne# 7.41 lym 4.23 eos% 3.7 ve eos# 0.49 diger degerleri normal yardimci olabilirseniz cok sevinirim sizce neden olabilir

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayımı

    Hocam eşiim dün karın ağrısı ile acile gitti orda yapılan kan sayımında wbc 15.03 ly yüzde 13 mono 0,96 gra 12,5 gr 80,1 baso 0,1 diğerleri normal hocam bu tabloya göre sorun nedir tşk ederim

    Doktor Cevabı:
     Tuğrul Demirel

    Op. Dr. Tuğrul Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayımı

    Hocam eşiim dün karın ağrısı ile acile gitti orda yapılan kan sayımında wbc 15.03 ly yüzde 13 mono 0,96 gra 12,5 gr 80,1 baso 0,1 diğerleri normal hocam bu tabloya göre sorun nedir tşk ederim

    Doktor Cevabı:
     Erhan Hatipoğlu

    Uzm. Dr. Erhan Hatipoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayımı

    Merhabalar 7 aylık bebeğime yaptırdığımız kan sayımında mch 27.4 plt 470 çıktı bu ne anlama gelir cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim..

    Doktor Cevabı:
     Canan Yıldırım

    Uzm. Dr. Canan Yıldırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayımı

    Merhabalar 7 aylık bebeğime yaptırdığımız kan sayımında mch 27.4 plt 470 çıktı bu ne anlama gelir cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim...

    Doktor Cevabı:
     Leyla Ağaoğlu

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayımı

    Merhabalar; ben kbb uzmanına gittikten sonra bana kan tahlili verildi ve yaptırdım. sonuçlarım; tam kan sayımı -lökosit (wbc) 6,15 x10³/µl 3.8-10 -nötrofil oranı (neut%) sonuç normalden düşük 49,3 % 50-80 -lenfosit oranı (lymph%) 37,4 % 10-48 -mono...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayimi

    Yener bey merhaba, 3 ay once dogum yaptim. bugun kan testi yaptirdim. sonuclar soyle: wbc: 5,61 plt:259 rbc: 5,21(4,1-5,1 referans araligi) hgb:13,6 hct:41,9 mcv:80,4 mch:26,1 (27-33 referans) rdw: 19 (10,8-15,9 referans) mpv:10,5 (6-10,4 referans) pdw:19,3 feritin 12,19 (rbc, mch,rdw ve mpv ler nor...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayimi

    Ulku hanim merhaba, 3 ay once dogum yaptim. bugun kan testi yaptirdim. sonuclar soyle: wbc: 5,61 plt:259 rbc: 5,21(4,1-5,1 referans araligi) hgb:13,6 hct:41,9 mcv:80,4 mch:26,1 (27-33 referans) rdw: 19 (10,8-15,9 referans) mpv:10,5 (6-10,4 referans) pdw:19,3 feritin 12,19 (rbc, mch,rdw ve mpv ler no...

    Doktor Cevabı:
     Ülkü Görmez

    Uzm. Dr. Ülkü Görmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


2/9 | Toplam 89 kayıt bulundu.
.
x