Kan sayimi

  • Iyi gunler babam 47 yasinda ve sigara alkol kullaniyor tam kan sayimi yapildi bazi degerleri yuksek bunlar WBC 13.22 Cikmis deger NE# 7.41 LYM 4.23 EOS% 3.7 VE EOS# 0.49 diger degerleri normal yardimci olabilirseniz cok sevinirim sizce neden olabilir

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba, 1. öncelikle babanızı muayene etmek şart. 2. ikinci olarak da kan yaymasına mikroskopta bakıp artan hücreleri gözle görmek gerekiyor. bunlar olmadan yorum yapılamaz. geçmiş olsun.

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Neyim var hocam

    Hocam yeni testler verildi tekrar calprolaktin 63 çıktı crp 0.2 kan sayımı normal ultrason sonucu ileumda kalınlaşma saptanmadı buna göre ne düşünürsünüz hocam çölyak testleri de negatif. 63 cıkması anlamlı mı bu hastalığa göre :/

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlili

    Hocam wbc normal değerlerin dışında gösteriyor ve de b12 de normal değerlerin dışında gösteriyor bunun için endişelenmiştim bu değerler normal mi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kızlık zarar görmüş müdür

    Ben bacaklarımı birbirine sürerek ve basınç uygulayarak mast yapıyorum her zaman olmasa da arada bir kan geliyor bunu yaptıktan sonra kızlık zarım zarar görmüş müdür çok korkuyorum bu kanın sebebi nedir

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Dede

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kan tahlili

    Merhaba hocam ben hastaneye halsizlik ve bacak ağrısı şikayeti ile başvurdum kan tahlilinde mpv 9.30 wbc 11.05 ne# 7.74 hgb 13.20 plt 343 rbc 4.91 çıkmış demir 40 ve b12 de 1494 çıkmış bundan önce b12 takviyesi olarak dodex iğne kullanmıştım 250lerden bu seviyelere gelmiş 2 ay içerisinde acaba lösem...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Wbc mon ve neut yüksekliği

    Merhaba hocam benim kan degerlerimde sürekli bu değerlerim yüksek çıkıyor. neden olabilir ve ne yapmam gerekiyor. destek olabilirseniz çok sevinirim wbc:11.97 mon: 0.97 neut: 7.64

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Papiller karsinom troid ca

    Kiymetli hocam merhaba, papiller karsinom follüküller varyant tanisiyla iki troid lobu da alinmisti ve lenflere metastaz yoktu.temmuz ayinda 30 mci rai tedavisinden sonra eylul ayi kan tahlillerim: tg o,04,serbest t4 1.67, tsh 2, anti tg 15.7. vucut taramasi ve boyun usg de herhangi bir met. sapta...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kan değerleri

    Merhaba hocam bebeğim 10 aylık rutin kontrol için tahlil yaptırdık b 12 si 108 olarak cikti olması gereken değerinin altında bir de nötrofil oranı 40-74 arasi olması gerekirken 14.6 çıktı bu düşüklüğü b 12 den kaynaklanıyor olabilir mi ya da bu oranın düşüklüğü sıkıntılı bi durum mu cevap verirseni...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yırtılan kondom sorunu

    Merhaba. erkek arkadaşımla takvimi de gözüken ovulasyon günümden 1 gün sonra ilişkiye girdik. prezervatifimizin yirtildigini fark ettik. kesinlikle içime boşalma olmadı dışarıya çıkıp boşaldı.iliskinin başında da prezervatif vardı ancak sonra nasıl olduysa yırtılmış ve çok az bir süre 1 2 dk birlikt...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Condom yırtılması sorunu

    Merhaba. erkek arkadaşımla takvimi de gözüken ovulasyon günümden 1 gün sonra ilişkiye girdik. prezervatifimizin yirtildigini fark ettik. kesinlikle içime boşalma olmadı dışarıya çıkıp boşaldı.iliskinin başında da prezervatif vardı ancak sonra nasıl olduysa yırtılmış ve çok az bir süre 1 2 dk birlikt...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Küt darbeden sonra olusan şişlik ve sertleşme ne zaman gecer

    Merhabalar hocam ben 1 hafta önce küt darbe yedim testislerime testislerimde yırtılma veya kırılma olmadı emar ve ultrasonda cektim fakat kan birikimi vardı şişlik gecti azda olsa ama sol tarafta halen şişlik duruyo ve cok sert bi yapı olustu üstelik beyaz lekeler cıkıyor sebebi nedir iyileşiyormu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göğüs hastalıkları

    Göğüs hastalıkları: hocam iyi günler. prostat şikayeti nedeniyle doktora gittim. doktorun verdiği ilacı birgün kullandım ve ertesi gün sabah bayılmışım. acile gittiğimde bt aldılar. orada akciğerde buzlu cam gözüktü ve covid veya zatürre olabilir dediler . pcr testi negatif çıktı. ancak daha sonra...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Gürkan Ertuğrul

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yırtılan condom sorunu

    Merhaba. erkek arkadaşımla takvimi de gözüken ovulasyon günümden 1 gün sonra ilişkiye girdik. prezervatifimizin yirtildigini fark ettik. kesinlikle içime boşalma olmadı dışarıya çıkıp boşaldı.iliskinin başında da prezervatif vardı ancak sonra nasıl olduysa yırtılmış ve çok az bir süre 1 2 dk birlikt...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bebeğim hasta oldu

    Hocam merhaba bebeğim 38 günlük iken halsizlik kaka da kan iştahsızlık inleme şikayeti ile acile götürdüm yapılan tetkikler sonucu olarak solmenella tifo teşhisi kondu. antibiyotik duyarlılık testi ise ampicilin çıktı.hastaneye yatış yapıldı kaka da kan 2. gun bitti iştah yerine geldi 4. gun taburcu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İrritabl bağırsak sendromu

    Hocam merhaba. ben göbek deliği çevresinde gaz sancısı, arada midede ağrı ve yanma şikayeti ile doktora gittim. ağrılar bazen göğsü sıkıştırır cinste oluyordu. bir dahiliye hekimine göründüm. tam kan sayımı, ailede pankreas öyküsü olduğu için amilaz testi, demir tutulumlarına vs. ve tüm batın ultras...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İrritabl bağırsak sendromu

    Hocam merhaba. ben göbek deliği çevresinde gaz sancısı, arada midede ağrı ve yanma şikayeti ile doktora gittim. ağrılar bazen göğsü sıkıştırır cinste oluyordu. bir dahiliye hekimine göründüm. tam kan sayımı, ailede pankreas öyküsü olduğu için amilaz testi, demir tutulumlarına vs. ve tüm batın ultras...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sadi Kerem Okutur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x