Kan sayimi

  • HOCAM MERHABA, 3 YAŞINDAKİ OĞLUM YÜKSEK ATEŞ SEBEBİ İLE HASTANEYE GİTTİK, ÇOCUK DOKTORU BOĞAZINDA KIZARIKLIK OLDUĞUNU SÖYLEDİ, KAN SAYIMI YAPILDI HS-CRP 19,05 ÇIKTI VE PERİFERİK YAYMA SONUCUNDA İSE PARÇALI *73 - LENFOSİT *14- MONOSİT* 12 ÇIKTI DEĞERLERDE BİR ANORMAL DURUM VARMIDIR? HOCAM CEVAPLANDIRMANIZI RİCA EDİYORUM SAYGILARIMI SUNUYORUM.

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Karaciğerde sıkıntı var mıdır

    Alani̇n ami̇notransferaz (alt) (serum/plazma) 113 u/l h(5 - 35) 09.09.2021 alkalen fosfataz (serum/plazma) 438 u/l h(50 - 162) 09.09.2021 ami̇laz (serum/plazma) 10 u/l l(22 - 125) 09.09.2021 aspartat ami̇notransferaz (ast) (serum/plazma) 157 u/l h(5 - 35) 09.09.2021 bi̇li̇rubi̇n, tot...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuray Uslu Kızılkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayimi

    Hocam iyi günler eşime kan tahlili yaptirdik sonuçlar şu şekilde wbc 8.76 lenfosit% 22.1 monosit% 2.8 gra% 75.2 rbc 4.99 hgb 14.8 hct 44.59 mch 29.7 mchc 33.3 rdw-cv 15.4 rdw-sd 42.3 plt 301 mcv 89 mpv 8.8 hocom gra ve rdw yüksek monosit düşük görünüyo nedeni nedir acaba kan sonucunda bir sıkıntı...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Zehirli guatr teşhisi

    Hocam saygılar sunarım annem yaklaşık 8 yıldır şeker hastası 22. mart 2021 tarihinde yapılan tahlilinde zehirli quatr var denmiş hekim tarafından son bir kaç yılda yapılan tsh değerleri aşağıdadır 22.03.2021 15:23 serbest t4 1.69 ng/dl 0.89-1.76 22.03.2021 15:23 vi̇tami̇n b12 345 pg/ml 211-911...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Pcos sendrom

    Hocam merhaba. 2019 yılında pcos teşhisi koydular. 35 günü geçmeyecek şekilde adet görüyordum (66kiloydum).pandemiyle beraber 4 ayda 6 kilo aldım( 21 yaşındayım, 72 kg, 157cm boyum) bütün dengem bozuldu ağustos 2020 den beri iki kez adet gördüm. on gün önce yapılan hormon testlerim glukoz 111 tam ka...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Önemli konu

    Hocam merhaba. 2019 yılında pcos teşhisi koydular. 35 günü geçmeyecek şekilde adet görüyordum (66kiloydum).pandemiyle beraber 4 ayda 6 kilo aldım( 21 yaşındayım, 72 kg, 157cm boyum) bütün dengem bozuldu ağustos 2020 den beri iki kez adet gördüm. on gün önce yapılan hormon testlerim glukoz 111 tam ka...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pcos tanısı

    Hocam merhabalar. 21 yaşındayım 2019 da pcos tanısı koydular fakat adet düzensizliğim yoktu ne zaman ki pandemi başladı 6 kilo aldım (157 boy, 72 kiloyum) adetlerim düzensizleşti.ağustos 2020 den beri iki defa adet gördüm. i̇ki gün önceki yapılan testlerim sizinle sonuçlarımı paylaşıp, görüşlerinizi...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ayhan Şahinler

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Polikistik over teşhisi

    Hocam merhabalar. 21 yaşındayım 2019 da pcos tanısı koydular fakat adet düzensizliğim yoktu ne zaman ki pandemi başladı 6 kilo aldım (157 boy, 72 kiloyum) adetlerim düzensizleşti. i̇ki gün önceki yapılan testlerim sizinle sonuçlarımı paylaşıp, görüşlerinizi almak isterim. mesane dolumu homojendir me...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pcos tanısı

    Hocam merhaba tekrardan rahatsız ediyorum. sizinle sonuçlarımı paylaşıp, görüşlerinizi almak isterim. mesane dolumu homojendir mesane idar kalınlığı olup lümen ıçerısınde patoloji saptanmadı uterus antovert, antefleks boyutları 42*28*82mm ölçüldü. myometrium ekojenitesi diffuz olarak homojen ve doğa...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ertan Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Önemli konu

    İyi günler hocam düzenli adet göremiyorum. yapılan testler sonucu glukoz 111 tam kan sayimi (bütün değer normal) dhso4 630 estradi̇ol 39.8 fsh 4.42 i̇nsüli̇n 13.2 prolakti̇n 18 total testesteron 72.9 tsh 1.730 lh 5.13 serbest t3 4.82 serbest t4 19.60 kilo verme ve zayıflayana kadar doğum kontrol h...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Pcos tanısı

    Hocam merhaba tekrardan rahatsız ediyorum. sizinle sonuçlarımı paylaşıp, görüşlerinizi almak isterim. mesane dolumu homojendir mesane idar kalınlığı olup lümen ıçerısınde patoloji saptanmadı uterus antovert, antefleks boyutları 42*28*82mm ölçüldü. myometrium ekojenitesi diffuz olarak homojen ve...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Zümrüt Çalışkan Şenay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hamilelik belirtisi

    Hocam hemogram(tam kan sayımi) testinde ve idrar testinde hamilelilik belli olurmu?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Polikitik ile hamile kalamama

    Merhaba hocam polikistik over hastayisim 1 yil gecti korunmadik gebelik yok adetin 3.ncu gunu gittim.testlerimi yaptirdim klomenle folikasit arigifertil verildi gecen ayda kulandim olmadi yumurtaliklar yavas calisiyor demislerdi birde ama bu covid nede ile doktorum test sonuclari ile ilgili iyi veya...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Canel Çınar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Pcos ile hamile kalamama

    Merhaba hocam polikistik over hastayisim 1 yil gecti korunmadik gebelik yok adetin 3.ncu gunu gittim.testlerimi yatirdim klomenle folikasit verildi gecen ayda kulandim olmadi yumurtaliklar yavas calisiyor birde ama bu covid nede ile doktorum test sonuclari ile ilgili iyi veya kotu birsey demedi ben...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Songül Yapıcı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bogaz sorunu

    Doktor bey merhaba 32 yaşindayim halsi̇zli̇k yorgunluk nedeni̇yle 3 hafta önce kan tahli̇li̇ yaptirmiştim.tam kan sayimi bi̇yoki̇mya hormon testleri̇ni̇ yaptirdim tsh t3 t4 tahli̇lleri̇ni̇ hepsi̇ normal çikmişti fakat kan tahli̇li̇ni̇ yaptirdim günden 1 gün sonra boğazimin sağ tarafinda diştan bi̇r...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakan Cıncık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boğaz sorunu

    Doktor bey merhaba 32 yaşindayim halsi̇zli̇k yorgunluk nedeni̇yle 3 hafta önce kan tahli̇li̇ yaptirmiştim.tam kan sayimi bi̇yoki̇mya hormon testleri̇ni̇ yaptirdim tsh t3 t4 tahli̇lleri̇ni̇ hepsi̇ normal çikmişti fakat kan tahli̇li̇ni̇ yaptirdim günden 1 gün sonra boğazimin sağ tarafinda diştan bi̇r...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İsmail Külahlı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x