Kan pıhtılaşması

  • Doktor bey iyi akşamlar. bir arkadaşımda kan pıhtılaşması var. dün adetinin 10 gün geçtiğini söyledi. muayne olduğu doktoru kalp atışı olduğu zaman iğneye başlarız demiş. sizce ne yapmalı ? düşük tehlikesi varmış. bu 4. gebeliği. teşekkürler..

  • Doktor Cevabı:

    Kan pıhtılaşma bozukluğu düşüklere yol açan onlarca faktörden biridir. ancak sanıldığı kadar sık görülen bir etken değildir. eğer bu faktör ortaya konulmuş ise iğnelere hemen başlamak gerekir. bunun haricinde iğnelerin bir etkisi olmayacaktır.

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Ayak damar tikanikliğim bi̇ontek aşi olmama engelmi̇

    Merhaba hocam sol ayağımda iki damarım tıkalı 3 kez anjio oldum açılamadı aşı olacağım fakat tereddütteyim biontek aşı kan pıhtılaşması yapıyor deniyor durumum biontek aşı sı olmama sorun yaratırmı 60 yaşındayım günlük korasprin kullanıyorum kolay gelsin.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Selim Tansal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ne zaman hamile kalabilirim

    Hocam hamile oldugumu bilmeden 3 haftalık gebeyken akciger tomografisine girmiştim toraksmış adı 8haftalıkken kalp atısları durdu ve kürtaj yapıldı tekrar nezman hamile kalabilirim genetik kan pıhtılaşması vs testler yaptırmam gerekıyormu ilk hamileliğim ilk düşügüm tomografiden mi etkilenip kalbi d...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Neuro-oftalmoloji

    Merhaba hocam arkadaşımın annesi yakın zamanda covid-19 geçirdi karantina süreci boyunca gözlerinden rahatsızlandı sağ gözü hiç görmüyor artık belçikadaki hastanelerde kortizon tedavisi gördü ve birden işlem daha yapıldı tam bi tanı konulamadı.hastanenin ihmalkârsızlığı üzünden ciğerlerinde kan pıht...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Alim Hüseynov

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tekrarlayan düşük

    Hocam merhaba ben 36 yaşındayım bir kızım var ikinci çocuk istememe rağmen olmadı tedavi görüp hamile kaldım fakat kan değerlerim yukselmedi kürtaj oldum. tüp bebek tedavisi gördüm , kimyasal gebelik oldu. kan civilitici ve progesteron kullanmama rağmen hcg değerlerim yine yukselmedi. bunun sebebi n...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Semih Zeki Uludağ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan pıhtılaşması

    Nisan ayının başında korona geçirdim. kan testlerimde pıhtılaşma gözüktü. 3 kutu iğne ve yanına verilen hapları içtim bitirdim. hala düzene girmedi acilde baktırıyorum. d-dimer ilk 1600 sonra 2600 şuan 1600 civarı. hangi doktora gitmeliyim. teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lupus sle

    Merhabalar, 2007 yılı yaş 30 iken anti-kardiyolipin igg:162*, anti-kardiyolipin igm:90* 2015 yılı yaş 38 iken yapılan immünolojik testlerde igm:1,65, iga:2,12 igg:16,33* ige:47,50 aso:78,30 crp:1,20 anti̇-scl-70:0,08 şeklinde testlerim yapılmıştı şimdi 43 yaşındayım 2017 yılında doğum da yaptım....

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Metin Işık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Damar belirginliği

    Merhaba hocam 19 yaşındayım çok sıklıkla mastur yapıyorum hiç cinsel ilişkiye girmedim penisimin üst ve yan tarafında damarlar belirginleşmeye başladı yan tarafındaki damar ufak halka şeklinde ve testislerdeki yumurtacıklar birbirlerine eşit değil hocam sol sağa göre biraz daha sarkık doktora göründ...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Beta hcg değeri

    Beta hcg değerim 189.98 çıktı bu değer normal mi adetim 3 gün gecti kan pıhtılaşması var enox iğne vurunuyorum lütfen yardımcı olurmusunuz 2 düşük yaptim

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Buğra Okşaşoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diane 35 ve kan pıhtılaşması

    Merhaba, ben pcosluyum. doktor önerisiyle diane 35 kullanmaya başladım. 10 gündür kullanıyorum. kullanmaya başladığımdan beri sol göğüs ve kolumda ağrı var, yanma hissiyle beraber. bugün aynı ağrı ve yanma hissi bacağında da başladı. kan pıhtılaşmasından korkuyorum. 27 yaşındayım, sigara içmiyorum....

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Nursel Arslanhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Antibiyotik kan değerlerini etkiler mi

    Merhaba. filtre kahve hiç içmiyorum. yaklaşık 10 gündür kahve ve çay içmememe rağmen çarpıntılarım devam ediyor. yapılan tahlilde düşük ve yüksek çıkan değerlerim şu şekilde: kolesterol 214 (119-199), hdl kolesterol 73,5 (35-65), plt 402 (173-390), mpv 8,5 (9,1- 11,9), pdw 8,8 (9,9-15,4), p-lcr 12,4...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Kani Gemici

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bilgi edinme

    Iyi günler hocam ben 4 gün önce ayak tabanıma basamadigim için kalp damar cerrahisine gittim daha önce bir dvt geçirmiştim 2015 yılında, klinik muayene ve doppler sonucunda bir tromboz saptanmadi ancak d-dimer 2909 cıktı ancak ayağımda şişme ödem herhangi bir bulgu yok günlük 100 mg coraspin kullanı...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Beta düşüşü başladı

    Merhaba hocam. üç ay önce yaklaşık 6.5 haftalıkken düşük yaşadım ve kürtaj oldum. cumartesi günü kanda beta 85 çıktı. kasık ağrıları yaşadım . çarşamba günü beta 107ydi ve yeterli artış yoktu. bugün yani perşembe 76ya düştü. progesteron 1.8 di. doktor adet kanaman başlr kendiliğinden düşer yakınd...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yumurta rezervi

    Mthfr mutasyon analizi=heterozigot pai mutasyon analizi(5g/4g)=4g/5g mthfr mutasyon analizi (a1298c)=normal faktör xiii mutasyon analizi(v34l)=heterozigot protrombi̇n mutasyon analizi=normal faktör v leiden mutasyon analizi=normal hocam bunlar benim genetik sonuçlarım bu sonuçla...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yumurta rezervi

    Hocam eşimin ve benim genetik tahlilinde bi şey çıkmadı sadece bende kan pihtilaşmasi cıktı size genetik tahlilimi nasıl gönderebilirim

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Polikistik over

    İyi günler hocam 1.5 yıldır evliyim iki tane düşüğüm var kan pıhtılaşması teşhisi konuldu şuan hamile kalmak istiyorum ama polikistik over sendromu teşhisi konuldu adetimin 3.gününden itibaren bi ilaç kullandım yumurtalıklarım yeterli boyuta gelmemiş tekrar başka bi ilaç kullanıyorum şuan bu durumda...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Songül Yapıcı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x