Kan değerlerim:tsh: 089 (0,47-4,64) ; serbest t3:1,53 (1,45-3,48) ; serbest

  • Kan değ****: 089 (0,47-4,64) ; Serbest T3:1,53 (1,45-3,48) ; Serbest T4: 1,12 (0,71-1,85) ; FSH : 4,74 ( Foliküler faz 4-13,Midcyle 5-22 ,Luteal faz 2-13 , Menepozal 20-133 ,Erkekler 1-8 ; Luteinleştiren hormon(LH) : 5,17 HİGH ; Prolaktin: 11,00(4,79-23,30 ) ; Progesteron: 0,28 High ( folikuler dö****,27-2,61, Lüteal dö****,28-38,63, Orta-luteal dönemi: 5,25-38,63 ) ; Estradiol: 22,00(Folikuler dön:39-189, Regl ortası doruk noktası:94-508, Luteal dön:48-309) Spermiyogram: 67,000.

  • Doktor Cevabı:

    Tahlillerve eşinin sayısı normal fakat eşinin tahlilinin açık dökümü yok canlılık sayısı hareketi baş anomolısı belirtilmemiş ayrıca sizin rahim filminiz gerekli boyun kilon adet düzenin adetin sancılı olup olmadığı eşinin sayısının ilişkiden sonraki durumu gerekli değerler normal

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

.
x