Kan değerleri

  • **** **** LH:15.33 PROLAKTİN:24.8 SERBEST T3:5.25 SERBEST T4:18.26 **** TESTOSTERON,**** ****ğover 28*17mm,sol over 22*14 her iki overde periferik yerleşimli milimetrik kistler izlenmiştir. .bebek istediğim için doktorum cyclo-progynova verdi.sizce bu ilaç bana ne açıdan fayda sağlar?hamile kalsam bebeğe zararı olurmu yada hamile kalma şansımı arttırırmı Lütfen bana yardım edin sizin öneriniz benim için çok önemli lütfen...

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Dış gebelik ve mtx

    Hocam 18.08.2021 kürtaj(8 hafta kalp durması) i̇lk adet 20.09.2021 2. adet olmadan betahcg 13.10.2021 9.37 20.10.2021 9.27 adet 6 gün gecikti. fiziki muayenede dış gebelik olabileceği ve bu gebeliğin tüplerde olabileceği söylendi ve diğer testte 5'in altına düşmezse mtx iğne vurulacağı...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anksiyete ve okb

    Cevabiniz için teşekkür ederim doktor hanım. bir de ben 4x1 olarak lityum kullanıyordum. kan testi yaptırdım ve sonuca şaşırdım. lityum duzeyim 0,5 cikti. bobrek ve karaciğer testlerim normal. ben de bunun üzerine 2x2 olarak almaya başladım. bunun biraz daha yükselmesine faydası olur mu? 4 kapsul li...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Şima Ceren Pak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyum daha uzarmi ?

    Merhaba sayın hocam 10.sınıfta hastaneye ortopedi bölümüne gitmiştim uzayıp uzamayacağımı sorumuştum vücudumun bir çok bölgesini röntgen çektirdi ve büyüme plaklarımı inceleyerek daha uzamazsın dedi gerçekten de o zamandan beri hiç uzamadım 17 yaşıma gireli bir kaç gün oldu vitamin değerlerim 9.sını...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Boy uzaması

    Hocam merhaba adım osman 15 yaşındayım boyum 1.73 annem 1.53 babam 1.70 kilom 80 bu aralar spor yapiyorum zayıflamak için acaba boyum daha uzar mı

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Folbiol kullanımı

    Merhaba 51 yaşındayım,kan tahlilimde folat 4,9 çıktı referans aralıkları bu şekilde; eksiklik: 0.35 to 3.37 ng/ml belirsiz: 3.38 to 5.38 ng/ml normal: > 5.38 ng/ml b12 değerim ise 159 çıktı referans aralığı 187-883 şuan da b12 için iğne kullanıyorum gittiğim doktor ek olarak folbiol verdi bana he...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lütfen cevap yazarsanız sevinirim......

    Hocam mrblar öncelikle nasılsınız 1 yıldır evliyim çocuğumuz olmadı hastaneye gittim sperm testi vermeye 0 çıktı iki kere verdim.genetik kan testide verdim sıkıntı yok dediler.normal kanlarda verdim onlardada sıkıntı yok. azosper teşhisi konuldu.tüm kan değerlerim iyi ne yapmalıyım hocam bu durumda...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hangi tip kürtaj

    İdrar kültüründe üreme olmadı diyor hocam ama sap taraf kasığımda şişlik var gibi tüp tıkanık lıiı olurmu hala kasıklarım ağrıyor herşey temiz çıkıyor hocam ama enfeksiyon var diyor altta eğer riskli birşdy olsaydı kan değeri böyle olurmuydu bana hasar vermesinden korkuyorum

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kıllanma sorunu

    Merhabalar ben kıllanma şikayetinden gittiğim doktora adetin 2. günü kan verdim ve deksametazon supresyon testi yaptırdım. kortizolüm yüksek değil. kan sonucumda dhea-so4 değerim 501.3 çıktı ve prolaktin 29.79 çıktı.ayrıca doktorum beni kadın doğuma gönderdi ve bir kistim çıktı. yalnız benim kıllanm...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bobrek reflusu

    Kizim 8,5 yasinda. bebekken sol bobrekte 3. derece vur tespit edildi. bu zamana kadar 3 vioiding 5 dmsa çekildi. en son 2 yil önce 1. derece cikti reflu. cocukta bir sıkıntı yok. gecen gün 1 gun ates oldu usye vardi idrar tahlili de yaptıralım dedik. leu pozitif cikti. 6-7lokosit cikti. kan da vardi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Y. Tarkan Soygür

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tahlil sonuçları

    Hocam iyi günler; size daha öncesinde babam hakkında soru sormuştum. bende son bir kaç aydır mevcut olan genel bir halsizlik durumu ve yedikçe doymama durumu mevcuttu. ben de bir dahiliye uzmanına başvurdum ve sonuçlar şöyle : trgliserid=57 hdl kolesterol =105 ldl kolesterol=52 total kolestero...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ferit’in eksikliği

    Hocam merhaba, 4yıllık tüp mide ameliyatlıyım bu yıl ferit’in düzeyim düşmüş beslenmeye bağlı sanırım hocam 3kutu ferpelx fol kullandım 1ay sürdü test yaptırdım ferit’in değerim 9 dan 16,64 yükselmiş demir(serum) 127 ve demir bağlama kapasitesi 232 çıkmış tedaviye devam mı etmeliyim .. ayrıca demir...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leylagül Kaynar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lütfen bakar misiniz hocam

    Hocam karaciğer enzimlerim yüksek iken hepatit b c kas ottonium antikor testleri bakıldı içki hiç kullanmadım kan değerlerim sadece ezonofil yüksek dier demir normal b12 208 değerler normal hemotolijide kan incellettim bişey çıkmadı karaciğer enzimleri yüksek doktorum ezonofil ile karaciğer ala...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Rengin Kosif

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kronik pankreatit şüphesi

    Merbaha, 25 yaşındayım, 7 ay önce alkol kaynaklı(tahmini) bir akut pankreatit geçirdim. bu süre zarfında alkol almamaya ve sağlıklı beslenmeye dikkat ettim. ancak 2 aydır alkol alımına yine başladım, yaklaşık 3 gündür de karnımda ve bel çevresinde hafif artıp azalan ağrılarım mevcut, yemek yer yemez...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geçmeyen göğüs ağrısı

    Hocam merhaba 26 yaşında erkek hastayım 8 aydır sağ göğüsümde nefes alıp verirken batma ağrı yan ağrıları oluyor. hastalık ilk başladığında 38 derece ateş titreme terleme üşüme şeklinde ve göğüs ağrısı ile baş gösterdi. i̇lk 1 ay ateşim hiç düşmedi sürekli ateş düşürücü ilaçlar kullandım kan değerle...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ana ve anti tpo testi

    Merhabalar sağ göğsümün altında batma ve şişlik hissiyle dahiliye doktoruna başvurdum. aynı zamanda hipotiroidi hastasıyım. doktor kan tahlili istedi sonucunda sedimentasyonum 42 çıktı. yüksek çıktığı için doktorum ana ve anti tpo testi yaptırdı. ana sonucumda sınır değerde granüler paternde i̇fa yö...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x