Kan değerleri

  • **** **** LH:15.33 PROLAKTİN:24.8 SERBEST T3:5.25 SERBEST T4:18.26 **** TESTOSTERON,**** ****ğover 28*17mm,sol over 22*14 her iki overde periferik yerleşimli milimetrik kistler izlenmiştir. .bebek istediğim için doktorum cyclo-progynova verdi.sizce bu ilaç bana ne açıdan fayda sağlar?hamile kalsam bebeğe zararı olurmu yada hamile kalma şansımı arttırırmı Lütfen bana yardım edin sizin öneriniz benim için çok önemli lütfen...

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Karın guruldaması

    Ailemde kimsede şükür pankreas kanseri yada farklı bir kanser teşhisi alan kimse olmadı. bende ağrı yok. sarılık da gözlerde sanırım belli ediyor kendini beyaz kısımları normal görünüyor. durum bu şekilde iken pankreas mr çektirmemi önerir misiniz ? kan testleri acaba nelerdir? ben geçen hafta üç tü...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlili

    Hocam nefes darlığı gögüs ağrısı için gögüs doktoruna gittim.kan tahlili yaptırdı bide solunum testi bronşitmişim fakat verdiği ilaçlar kalp ritimini qt seviyesini artırıyormus.bende zaten çarpıntı ekstalarım var.fakat anlamadığım şey şu iki testi yaptırmış.troponin t (hstnt)

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Polikistik over

    Hocam merhaba bir kac ay önce doktor bende polikistik over oldugu icin bana duphaston ilac verdi hem adetimi duzenlesin diye hemde gebeligi destekledigi kendiliginden hamile kalabilmem icin miş iki aydir kullaniyorum bugun takvime gore yumurtlama gunu ama hafif bi lekelenme oldu bu ilac ara kanama y...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Skrotum kisti

    Hocam selamlar, babam 47 yaşında. testiste oluşan ağrılı şişlik, idrar yaparken yanma ve kasıkta hafif ağrı şikayetiyle ürolojiye gitti. ultrasonda skrotumda kist olduğu söylendi.idrar tahlili yapıldı sonucu aşağıya bırakıyorum.kan tahlili ise ultrasondan sonra istendi ve bugün kan verdi sonuç bekli...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karın guruldaması

    Hocam merhaba, benim sorunum yaklaşık 45 gündür her gün olmasa da sık olan karın gurultusu şikayeti. özellikle işten geldiğimde yattığımda başlıyor ve nerede ise sabaha kadar sürüyor. hiç ara vermiyor diyebilirim her dk gurulduyor. gece uyandığımda dahi gurulduyor ve sesi dışarıdan rahatlıkla duy...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh ve gebelik

    Merhaba bugün kan testi sonucuma göre tsh değerim 5,86 çıktı serbest t3 ve serbest t4 değerlerim normal. tabi bu değerimi bilmeden gebelik planlamıştık şuan hamile olma ihtimali içerisindeyim.bu yüzden tedirginlik yaşıyorum eğer hamilelik durumu söz konusuysa bu değer bebeği etkiler mi ? eğer hamile...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • 20aylık kan tahlil

    Merhabalar kızım 20 aylık kan tahlili sonucları hgb13-rdwsd36.9- mch26.6-mchc33.5 mcv79.5çıkmış bunun yanısıra %lym66.1 lym#6.00gorunuyor.referans aralıgına göre biraz yüksek, normalmi acaba bu değerler. birde b12 vitamini 1420 -dvit 28.2 b12icin takviye kullanmıyoruz.normal beslenme.dvit 2 yaşa...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayşegül Zenginler

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bilirubin değerleri

    Merhabalar sayın hocam size birşey sormak istiyorum.. bugün 2 tane diş çektirdim birtanesi 20 lik yaş dişi fakat kanaması bir türlü durmadı yani aşırı kanama değil ama sızıntı şeklinde kanama sürekli tükürdüğüm için olabilir dendi..bende hastahaneye başvurdum tam kan hemogram ve kan pıhtılaşma testi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kürtaş sorunları

    Hocam ben 2 kere kimyasal gebelik yaşadım ilk olan hastalığımın 3.günü düştü 2.olansa adet takvimime göre 2 aylık oldu ama kan değerim 70den yukarı çıkmadı doktor kürtaş yaptı rahmimi temizlemiş ben sonra tekrar kan testi yaptım sıfırlanmış doktoruma sorduğumda dış gebelik değil düşük de yapmadın ki...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ampuller kanser

    Doktor bey yaşım 20.halsizlik ile gittim.direkt bilurubin 0.47(0-0.40) yüksek,,total birubin 1.47 (0.1-1.20) yüksek ,, ldh 262 (109-245) yüksek ast 17 alt 10 folat 4.19 (5.2-20) düşük üre 23 (15-45)ve pct 2.91(1.08-2.82) yüksek. tam bir ay sonra tahlil yapıldı alkalen fosfataz 85 (40-150) ggt 14 (0-...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan değerleri

    Merhaba hocam, annem 52 yaşında ve barsaklarında ağrı ve kabızlık şikayetiyle gastroenteroloji bölümüne gitti. kan tahlili yapıldı ve rbc wbc nötrofil sayısı ve nötrofil oranı düşük, lenfosit oranı yüksek ve lenfosit sayısı normal çıktı. kc ast alt değerleri, ggt alp değerleri, böbrek bun ve kreatin...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Beta yanlismidir

    Hocam merhaba gebeligimi ilk ogrendigimde beta 137 84 cikti ikincisinde 1131 cikti dun hastaneye gittim ultrasonda kese gorunmedi vajinal ultrasonda da girunmedi dis gebelik olabilir dedi kan tahlili yapti baska hastaneye gonderdi aciline orda ultrasonda bakti dis gebelik felan goremedim ama kesede...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ali Enver Kurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hormonlar-tiroid

    Hocam merhaba,yaşım 23,erkeğim(sigara,alkol yok).bundan 6-7 ay önce yoğun şekilde sporla uğraşmaktaydım.fakat aşırıya kaçma/yetersiz beslenme sonucu sıkıntılar yaşadım ve bıraktım.bu 7 aylık sürede defalarca kan,idrar,gaita tahlili v.s ölçüldü bir sıkıntı bulunamadı,şikayetlerim(halsizlik,boğazda ya...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kortizon kullanımı

    İyi günler doktor bey.38haftalık hamileyim plt değerimde düşüş olduğu için(80.000) hematoloji doktoru tarafından prednol 16mg günde iki tablet almam söylendi 10 gün .bu ilacın kortizon olduğu için bebeğime zararı olur mu?benim hipotiroidi rahatsızlığım var levotirion 100mg ve gebelik için maltofer k...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atila Karaalp

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam yardım eder misiniz

    Çok teşekkür ederim :) kanama için doktor iç hemroid dedi kolonoskopiye gerek duymadı gizli kan testim de negatif çıktı bide kan değerlerim normal çıktı.ben de korktuğum için kolonoskopiden :(

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x