Kan değerleri

  • Selam.ben 7 aydır hepatit b için tenofovir kullanıyorum.son ayda bir kaç kilo verdim.idrarım sabah koyu oluyor.kendimi rahatsız hiss etdiyim için iç organlara baktırdım bişey çıkmadı.en son hemogram yaptırdım.sizce bundeğerlerden korkmalımıyım? HB-15.6 HT-44.7 RBC-5.12 MCV-87.3 MCH-30.6 MCHC-35.0 RDW-13.8 WBC-8.9 NOTROFIL-52(47-72)- 1(1-6) LENFOSIT -40 (19-38) MONOSIT-6 EOZINOFIL -1 PLT-251 MPV-8.9 PDW-13.1 PCT-0.22 EÇS(WESTERN)-3

  • Doktor Cevabı:

    Ben kanser hastalıkları uzmanıyım ancak bu laboratuar değerlerinde endişe veren ya da müdahale gerktiren bir sorun görmedim, geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Bıngıldağın 2 aylık kapanması

    Hocam merhaba benim bebeğim şuan 4 ayına girdi dogumdan çıkınca çocuk doktoru bebeğin kafa kemikleri üst üste binmiş ama korkma açılıcak dedi sen yine de beyin cerrahına göster dedi bende 40 günlükken gösterdim mr çekti sütürlar açık beyin o şekilde büyücek dedi daha sonra sağlık ocağı hemşiresi bın...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. E. Onur Kulaksızoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • D dimer yüksekliği

    Hocam kolay gelsin 20 yaşındayım yaklaşık 1 senedir göğüs ağrılarım oluyordu hafif her türlü polikliniğe gittim. dün yine acile gitmek zorunda kaldım. d dimer ve troponin baktılar. troponin normal fakat. d dimer 450 çıktı. referans aralığı 0-440 arası. önce emboli olabilir dediler araştırma hastanes...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ca degerleri

    Hocam benim 2 aydır sol kol agrısı parmagımda uyuşukluk var norolojinin verdigi ilaclarla agrım gecti fakat uyusukluk devam ediyor elim şiş durumda emar cekildi bir sey yok fıtık var boyunda dediler kan testi yaptılar sonuclarım ca 19-9 degeri 71.85 ca 15-3 degeri 34.96 ca 72-4 degeri 67.33 cıkmıs s...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Apandisit apendikolit

    Hocam çok korkuttular patlar ölürsün falan. bu öyle hemen pat diye patlayan bişey mi? şuan hafif ağrılarım var patlıcak gibi olsa çok fazla artar mı ağrı?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Endoskopi sonucunda

    Hocam merhaba bugün endoskopi oldum yaşım 34,sonucumu değerlendirir misiniz?servikal,torakal ve abdominal özofagus normal bulundu.z çizgisi 40 cm de geçildi.mideye girildiğinde açlık sekrasyonu belirlendi.mide tüm bölümleri incelendi.antrum mukozası hiperemik ve ödemli bulundu.pilor santralize ve fo...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Apandisit apendikolit

    Hocam iyi akşamlar. 4 5 gün önce şiddetli ishal kusma yaşadım. acile gittim crp değerim 82 çıktı. bugün hastanede usg yaptırdım. sonuç:tarif edilen alana yönelik yapılan yüzeyel us de;sağ alt kadranda büyüğü 14x6,5 mm boyutunda ölçülen 4-5 adet büyümüş mezenterik lenf nodu izlendi. apendiks çapı 5 m...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gliotik odak

    Cevabınız icin teşekkür ederim hocam bugun 3. mr cektim gene gliotik odak cikti 3 milimetrik capinda baska birsey yok anksiyete bozukluğu dedi doktor bey saygilarimla hocam iyi calismalar

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Radyasyon maruziyeti

    Hocam kolay gelsin. hesapladım toplam 14 adet beyin bt + 4 adet abdomen bt + 3 adet toraks bt + 28 röntgen(akciğer). toplam 21 adet bt çekilmişim. internetten hesapladım ama pek anlamadım. anladığım kadarıyla hesapladığım radyasyon miktarı 250 msv çıkıyor. kaç yıl içinde kanser olurum hocam çok kork...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gliotik odak

    Merhabalar hocam 27 yasinda erkek mr sonucum hocam sag frontal grus hizasinda supkortikal ak madde de 3 mm capinda silik konturlu nonspesifik hiperintens odak mikroanjiopatik gliotik odak diye geciyor şikayetlerim halsizlik yorgunluk yurudugumde denge kaybi yasiyorum ellerim cok soguyor karincalanma...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Karbonmonoksit zehirlenmesi

    Hocam kolay gelsin. bugün sabah evdekiler sobayı yakıp gitmiş sobada sadece odun vardı. sabah kalktım soba tütmüş yaklaşık 1 2 saat uyumuşum dumanda. aradan 8 saat falan geçti bir sıkıntı olsa kendini belli edermiydi biraz takıntılıyım cevap verirseniz çok sevinirim.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlili

    Cok tesekkur ederım sızede iyi seneler hocam benım submandıbuler bezde boynumda cenemde lenf bezleri var bunlar normal mı? peki wbc degerim normal kansızlık yok hgb normal plt normal daha dogrusu alt dısında tum sonuclarım normal hafıf karacıger yaglanması var?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tetonoz ile ilgili

    Hocam iyi akşamlar. yaklaşık 8 gün önce acilde tetonoz aşısı vuruldum bugün yine ayağımı hafif çivi kesti tekrar vurulmam gerekir mi?. teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kan tahlili

    Hocam ben istemsiz kilo kaybettim 6_7 kilo olarak, kan sayımı, karacıger enzim ve şeker tahlili yaptırdım sızce yeterli mi?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyun ağrısı

    Teknik ; t2 tse sag, t1 tse sag, t2 me2d ax planlarda yapılmıştır. bulgular; hareket artefaktları nedeni ile inceleme yer yer suboptimaldir. izlenebildiği kadarı ile; servikal disklerde dejenerasyona sekonder sinyal değişiklikler ile birlikte servikal vertebra korpus plato ve la...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. E. Onur Kulaksızoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlili

    Hocam lenf veya lösemi kanda belli olur mu ve her gün bemiks c içiyorum faydası var mı acaba? benım submandıbuller bezde şişkinlik var 2017 'de yapılan usg her iki submandibuler bez boyutları, parankim ekojenitesi doğaldır. sol submandibuler alanda palpasyon lojunda 13x5 mm boyutlarında, santral...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x