Kan değerleri

  • Glukoz 122 Serum 60-100 mg/dL AST 29 Serum 8-37 U/L ALT 27 Serum 15-65 U/L Kreatinin 0.7 Serum 0.3-0.7 mg/dL BUN 20 Serum 7-18 mg/dL Demir 72 Serum 50-170 ug/dL Total Demir Bağlama Kapasitesi 382 Serum 250-450 ug/dL Trigliserid 69 Serum 30-150 mg/dL Kolesterol 142 Serum 0-200 mg/dL HDL 49 Serum 35-60 mg/dL LDL 79.2 Serum 62.0-130.0 mg/dL VLDL Sonuçlanmadı Serum 10-40 mg/dL ENDOKRİNOLOJİ Onay Tarihi: Test Adı Hemoglobin 13.6 Kan 11.2-14.1 g/dL Hematokrit 40.0 Kan 31-41 % Eritrosit 5.10 Kan 3.8-4.8 10*6/mm³ Lökosit 16.49 Kan 5.5-15.5 10³/mm³ Trombosit 323 Kan 150-450 10³/mm³ MCV 78.4 Kan 68-85 µm³ MCH 26.7 Kan 24-30 pg MCHC 34.0 Kan 32.0-36.0 g/dL PCT 0.29 Kan 0.15-0.50 % MPV 9.1 Kan 6.0-11.0 µm³ PDW 10.2 Kan 11.0-18.0 % RDW 14.0 Kan 11.0-16.0 % LYMPH% 39.7 Kan 17.0-48.0 % MONO% 4.7 Kan 4.0-10.0 % NEU% 54.6 Kan 43.0-76.0 % EOS% 0.8 Kan 0.0-4.5 % BAS% 0.2 Kan 0.0-2.0 % LYMPH# 6.55 Kan 1.20-3.20 10³/mm³ MON# 0.77 Kan 0.30-0.80 10³/mm³ NEU# 8.99 Kan 2.00-6.80 10³/mm³ EOS# 0.14 Kan 0.00-0.50 10³/mm³ BASO# 0.04 Kan 0.00-0.20 10³/mm³ Sedim 1.Saat 24 Kan 0-15 mm/h


İstanbul Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Sudan mikrop bulasmasi

    Merhaba, okb hastasiyim, bugun sular kesildi ve akabinde muslukyan sari ve siyahimsi su geldi, ve temizlikci hanim sanirim farketmeden odalari esyalari bu su ile sildi, sudaki mikroplar esyalar uzerinde ne kadar sure yaşar, ellerim cok kotu ve tekrar temizlemeye takatim yok, lutfen bana bir cevap...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yavuz Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akıntı ve polikistik over

    Hocam iyi günler size iki sorum olacak. ben akıntım olduğu için doktora gittim akıntım yeşildi kültür ve smear alındı ikisi de temiz çıktı, doktor bana fitil verdi kullandım ve akıntım sarı oldu bayağı da azaldı. fitil kullanımımdan sonra tekrar akıtıma baktılar bana rengi sarı gibi gelmesine rağmen...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ihtimali tarlusal

    Merhaba umarım dönüş yaparsınız adetim düzensizliklerle ilerliyordu ancak son 3-4 aydır belli periyotta ilerliyordu 26ocakta adet gördüm3 ve 11 şubatta geri cekilme şeklinde bi ilişkim oldu 12sinde ertesi gün hapı kullandım ve yaptıgım tüm idrar testleri negatif cıktı, adet görmediğim icin doktora g...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Vajinal enfeksiyon

    Merhaba hocam. normal doğum sonrasında vajinal enfeksiyon oluştu doktor gyno-fem fitil ve travazol krem verdi. fakat fitili kullandıktan sonra çok fazla uzanamadim ve ayağa kalktığımda yoğun bir akıntı oldu. bu durumda ilaç etkisini gösterir mi yoksa fitil vücut içinden atıldı mı birde vajinal muaye...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Hocam merhabalar ben 2020 temmuz ayında şüpheli bir ilişkim oldu korunmasız bir şekilde aylık olarak elisa testi yaptırdım negatif çıktı ancak 3 ay sonra dilde pamukçuk oluştu beyaz lezyonlar 2021 şubatta tekrar elisa testi yaptırdım negatif çıktı ancak dilimde pamukçuklanma ve beyazlık hala gitmedi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yavuz Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Penis başında ki kızarıklık sebebi ve tedavi şekli !

    Sn.levent hocam, ben ankara'da oturuyorum.bir sorunum var özür dileyerek sizlere sormayı uygun buldum. bana yardımcı olursanız memnun olurum.64 yaşındayım penis 'in şapka kısmının üst tarafında kızarıklık oldu 4 hafta oldu geçmedi.kaşıntı ve kızarıklık yok, sızı yok.idrar yaparken sorun yok. pen...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Levent Özçakır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Dışkı sorunu

    Hocam merhaba. bugün gaita testi yapıldı. sonucu aşağıya yazıyorum yorumlarsanız çok sevinirim. mikroskobik inceleme, gaita= sonuç: b makroskopi: sonuç: kahverengi, şekilsiz mikroskopi: sonuç: b parazit: rastlanmadı eritrosit: seyrek lökosit: 10’dan az gaitada gizli kan aranması(manuel): nega...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hiv lenf bezi test

    Hocam merhabalar 20,40,50,56,62,73,74,90 hiv combi pt negatif 105,120 anti hiv negatif 2 aydır lenf bezlerim şiş antibiyotik kullanmama rağmen geçmedi bu saatten sonra hiv testim pozitife döner mi?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ahmet Şahin Alpay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 7. ay sonunda testimin sonucu negatif

    Doktor bey merhaba, izninizle bir sorum olucaktı? cinsel temas sonrası test yaptırmak için özellikle testimin sonucu garanti ve doğruluğu yüksek olması bakımından tam ( 7 ay ) sabırla bekledim. yaptırdığım test (anti hiv kemiluminesans veya benzeri) testimin sonucu negatif. testimin süresi ve sonucu...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ahmet Şahin Alpay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Göğsümde yanma ve diğer belirtiler

    Hocam merhabalar ben 18 yaşındayım korona sürecinden geçtim korona süreci bittikten 2 gün sonra kalbimde çarpıntı oldu ve nefes darlığında oldu doktora gittim dahiliye bölümüne bana panik atak dedi birde kan fazlalığım çıktı biraz sonra eve geldiğimde yemek yerken bi anda göğsümde bir yanma oldu ve...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Oğlumun çene kemik hizasinda beze cikmasi

    Oğlum 6 yaşinda çene kemik hizasında oynar beze gibi bir sey çıktı.dişide içerden kırılmış.acaba dişle mi alakalıdır?

    Doktor Cevabı:

    Dr. Dt. Aylin Gençkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fibrotik bant

    Sayin degerli hicsm ben akciger tomografi cektirdim sol akciger alt lob posterior dagmente plevraya uzanan ince fibrotik bant ve komsuligunda nonspesifik milimetrik nodul izlenmistir.hicam bu ince fibrotik bant tehlikelimi nodul benim 4yildir var orda milimetrik olarak

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Oğuzhan Güven Gümüştaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Anti hiv antikor testini covd 19 geçirdikten sonra yaptım 7. ayda etkiler m...

    Hcm krnsmz vajinal ilskid pztf kadından bulaş ihtml nedir?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Akkurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Enfeksiyon

    İyi gunler hocam babamda kanında yuksek intihaplanma yada enfeksiyon görüldü interneten bakınca böbrek yetmezliği vb yazıyordu ama onlardaki hicbir belirti yok babamda ama korktuğum icin soruyorum yani cnkü ne kusma var ne iştahsızlık ne halsizlik hiçbiseyi yok enfeksiyondan olunca belirti vermezmi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yavuz Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kas ağrısı

    Hocam merhaba ben yaklaşık üç haftadır omuzum üst kısmında sağ bazende sol göğüs altında ağrılar yaşıyorum bazen bu ağrılar öyle vuruyor ki nefes almakta zorluk çekiyorum acile gittim kas spazmı dediler kas gevşetici kullandım fakat geçmedi. tekrardan hastaneye gittim kan testi ve akciğer grafisi çe...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x