Kan degeri

  • Merhaba bir daha size yaziyorum ben cok korkan bir anneyim, 1 yaw 4 aylik oglum var 10gundur atewi var karni agriyor atew bir gun oldu diger gun olmadi sonra yine oldu karnida bu 10 gun icinde bazen agridi bazen yok cok korkuyorum sebebsiz atew gibi geliyor genel durumu iyi yiyib icmesinde sorun yok cok korkuyorum doktora gitdik idrar tahlili normal bogaz kulak temiz usm cekildi normal akciger filmi normal dun gece ates 39 oldu amma bugun 37.6 ne yapacagimi bilemiyorum crp yaptik normal kan tahlilinde yalniz basagida yazdiklarimdan baska hepsi normal. 1.NEUT% 25.4 NORMAL DEGER 28-48 2.MONO% 15.3 NORNAL DEGER 10 3.MONO 1.73 NORMAL DEGER 0.8 4.MCV 70.8 NORMAL DEGER 73.-85 5.MCH 24.8 NORMAL DEGER 31.37 DİGE TUM DEGERLER NORMAL lutfen cok rica ediyorum ne yapmam gerek daha disinden ola bilirmi zaten 14 aylik disleri gec cikti 4 disi var kilosu 9500 boyu 80.5

  • Doktor Cevabı:

    Yazdığınız kan değerlerinde meraklanacak hiçbir şey yok! tekrar yüksek ateş olursa doktorun muayene etmesi gerekir ama şu anda ateş de yoksa zaten ortada sorun yok demektir, belki yine diş çıkaracak o nedenle biraz ateşlendi!

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hemofili a

    Hocam 5aylık oğlum var eşimin abisi hemofili a hastası eşimde taşıyıcı cocuuğun aptt si 64 çıktı normalden fazla ne yapmak lazım

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bilgi almak

    Sayın hocam öncelikle açıklayıcı cevaplarınız için çok teşekkür ederim.. 2 tane biri 7 diğeri 12 yaşında hemofili a hastası oğlum var..bu hastalığın yükü ağır olsada alıştık bir şekilde...... kafamız çok karışmıştı,bu çocukta down sendromlu olur düşüncesi ile yurtdışına kanı gonderdık.. tüp bebek...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İdrarda hematüri (hemofili hastası)

    Hocam iyi günler, 24 yaşındayım. bilinen rahatsızlığım hemofili faktör 7 eksikliği faktör düzeyim son 2 ölçümde (%2-%3) sorunuma gelirsek hocam 15 ay evvel idrarımı koyu kahverengi iltihaplı gibi yapmam sonucu ürolojiye gittim usg tamamen temiz çıktı idrar tahlilimde hastanede verdiğim idrar sarı ol...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lenf bezi şişmesi

    Yardımcı olursanız çok sevinirim.11yaşında oğlumun iki kulağının arkasında küçük sert şişlik oluştu.21mm boyutunda korteksi kalın ovoid şekilli reaktif görünümde lenf bezi izlendi.ultroson sonucunu hemotoloji görsün istendi.çok endişelendik.kötü birşey olabilirmi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenf nodulu

    Hocam oglum 4.5 yasinda boynunda ve karin boşlugunda 1.5 aydir buyumekte olan lenf nodulleri var 1.5 ay once ultrasonda boyunda en buyugu 3×1 cm lenf nodulu vardi kan sonuclari iyi ama plt degeri cok yuksek 580 cikti dr. onemsiz dedi 1 kutu antibiyotik bitirdik fakat bezelerde hic bir kuculme yok ak...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Neu normal yalniz neu% duwuk

    Merhaba bir daha size yaziyorum ben cok korkan bir anneyim, 1 yaw 4 aylik oglum var bir haftadir atewi var karni agriyor atew bir gun oldu diger gun olmadi sonra yune oldu karnida bu 7 gun icinde bazen agridi bazen yok cok korkuyorum sebebsiz atew gubi geliyor genel durumu iyi yiyib icmesinde sorun...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Neu normal yalniz neu% duwuk

    Cok tewekkur ederım

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Neu normal yalniz neu% duwuk

    Merhaba 6 yas kizimda tam kan sayiminda tun degerler normal yalniz bi kac degerde farklilik var! 1. neu% 38.1 referans 40-60 2.lym% 51.2 referens 30-50 3.mono% 8.5 referans 1-6 4.rdw -sd 34.7 referans 36.4 -46.3 5. sedimasyon hizi 20- refereans 3-13 diger tum degerler normal neu 1.94 wbc 5...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan pıhtılaşması

    Hocam merhabalar iki kez düşük yaptım sonrasında sebebi araştırıldı ve; trompofili paneli testi sonucunda faktör v leiden g1691a r506q,mthfrc6771,mthfra1298c,faktör xııı g103t v34l,beta fibrinojen(-455 g>a), paı-1(4g/5g) değerlerimde heterozigot mutasyon tespit edildi. günlük 100 mg kan sulandırıcı...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ahmet Uludağ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Diş taşı temizliği

    Hocam merhaba.diş taşı temizliği akdeniz anemisi taşıyıcısı,hemofili ve von willebrand hastası için tehlike arz eder mi?nasıl bir tedavi gerekiyor?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Dt. Ali İhsan Erkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 3. dereceden varikosel ve fitness

    Merhabalar hocam. 19 yaşındayım 3. dereceden varikosel teşhisi konuldu. sperm sayısında düşüş oluyor. ama şu an covid 19 var diye ameliyatım olmuyo bi de hemofiliyim. her hastane yapmıyor. ağırlık kaldırmaya tekrar başlamak istiyorum ameliyat olana kadar testiste patlama falan olur mu ya da herhang...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Niyazi Umut Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pıhtılaşma_ hamilelik

    Hocam 28 yaşındayım. 4 sene önce normal doğum yaptım. 1 sene önce top.damar tıkanıklığı yaşadım. akcigerime pıhtı atti. operasyon gördüm . şuan vucudumda pıhtı yok. kan sulandırıcı kullanıyorum. toplardmar yetmezliği var. 2. ye hamile kalmam riskli olur mu nasıl bir yol izlemem gerekir. çok teşekkür...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Ali Ergün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mthfr 1298 homozigot

    Mrb hocam mthfr 1298 homozigot mutant faktör 5 heterozigot kız krdeşim daha yeni hamile o da genetik test yaptırmalı mı bu durumda teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Ali Ergün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemofili hastalığı

    Teşekkürler ilginiz için

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemofili hastalığı

    Merhaba hocam 5 yaşında bir kizim var yaklaşık 6 ay önce adonoid ameliyatı için testler yapılırken aptt değerinin normalden yüksek çıktı. bir kaç kere daha test yapilip bizi hematoloji ve onkoloji bölümune gondediler burada yapılan testlerde faktör 8 eksikliği ve von willebrand teşhisi konuldu. şuan...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x