Kan değeri düşüklüğü

  • Hocam merhaba annem 55 yaşında kan testinde mchc 31.59 çıktı normal değeri 32 36 olması lazım diğer tüm değerler normal bunun biraz düşük olması sorun olur mu acabaaa yardım ederseniz sevinirim

  • Evet diğerleri normal teşekkür ederim


İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Dekort tablet nasıl bi ialçtır

    Hayırlı günler hocam annem mide ülseri hastası şeker tansiyon gibi hastalıklarıda var maalesef yaklaşık 10 yıl önce bi doktor tarafından anneme dekort 75 mg tablet vermiş hala kullanıyor ve yeni gittiğimiz bi doktor acil bırakması gerektiğini söyledi şuan bırakmaya çalışıyor ama iştah kaybı aşırı k...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Halil Karataş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Hocam merhabalar ben 2020 temmuz ayında şüpheli bir ilişkim oldu korunmasız bir şekilde 2021 4 haziran ayında test elisa testi oldum hepatitler de dahil olmak üzere negatif daha sonra kulak burun bogaz 27 mayıs 2021 de bu testleri yaptı antı cmv ıgm 0.20 anti toxoplazma igm 0.23 c reaktif pro...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Allah rızası için kan tahlili lütfen yorumlayin hocam

    Hocam merhaba biraz uzun olucak ama tüm yaşadığım şeyleri size yazıyorum yardımcı olur musunuz lütfen hocam hocam ben bundan 4 ay önce kanlı ishal gecrdim karın ağrısı uzun süre sürdü flagy nidazol çok kullandım karaciğer değerleri normale döndü sonra aniden yine fırladı karaciğer değerleri karın ağ...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Karaciğer degerleri

    Hocam merhabalar size ve bilgilerinize güveniyorum hocam karaciğer enzimlerim alt en fazla 225 e çıktı ast en fazla 116 çıktı bu sırada halsiz halsiz yattım ondan yaklaşık ,4 gün sonra değerler alt ,130 ast 65 e düştü halsizlik geçti hocam değerler buralarda geziyor bu halsizlik ise aniden oluyo...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • (ast) sonuç: 16 referans değeri: < 37 (alt) sonuç: 26 referans değeri: < 42

    Hocam merhaba size bir şey soracağım. aspartat transaminaz(ast) ve alanin aminotransferaz(alt) testlerinde hepatit virüsü yani hastalığı belli olur mu teşhis açısından hepatit anlaşılır mı bu testler ile ? bu arada kendi sonucumu yazayım: (ast) sonuç: 16 referans değeri: < 37 (alt) sonuç: 26 referan...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Allah rizasi i̇ci̇n yardi̇m.edi̇n hocam karaci̇ğer

    Hocam merhabalar karaciger enzimlerim yüksekligi araştırılıyor araya bayram tatili girdi hepatit ultrason ilaçlı mr çölyak gluten kas ottonium hepatit b c ana ama asma ca 19.9 brucellla hiv tsh negatif sebebi bulunamadı doktoruma biyopsi yapalım dedim.gerek görmüyorum şu an için. dedi hocam alt 198...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kan değeri düşüklüğü

    Evet diğerleri normal teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test adı: anti̇ hiv numune adı: serum(h) sonuç: negati̇f(0,10) birim:s/co r...

    Hocam yalvarıyorum sorumun hepsini okuyup değerlendirip cevap verin bana nolur hocam çok özür diliyorum teyit için soruyorum çünkü vicdanım beni asla rahat bırakmıyor size danışmamı söylüyor siz iyi bir iç hastalıkları uzmanı olduğunuz için size soruyorum sorum şu: 2-2,5 yıl önce net bu olayın üzeri...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Enzim yüksekliği yardımınıza ihtiyacım var hocam

    Hocam merhaba tekrar tekrar size yazıyorum ama özür dileyerek doktorum karaciğer enzim yüksekliği sebebini bulamadı çare arıyorum hocam crp normal biluribin kreatinin alkalen fosfataz normal üre normal ggt normal kontrastlı mr normal ultrasonda karaciğer normal cea kanser testi normal hepatit b c ro...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yardim edin hocam karaciğer enzimleri yüksekliği

    Hocam merhaba kanlı i̇shal geçirdim sanırım dizanteri 1. tahlilde amilaz normal ast alt biraz yüksekti flagy çipro kullandim bu değerler normale döndü daha sonra 2. tahlilde karaciğer enzim değerleri tekrar yükselmeye başladı ast 95 alt 130 ve amilaz 145 oldu bu sefer amilaz da yükseldi yükseliyor d...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Parankim hastaligi

    Karaciğer normal büyüklükte idi. parankim ekosu oldukça homojendi (minimal kaba granüler ?). parankim ekojenitesi hafif derecede artmıştır (kronik parankim hastalığı ?) ne anlama geliyor?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ast alt amilaz yuksekligi mr

    Hocam merhaba kolay gelsin kanlı ishal geçirdim bu sırada karaciğer enzimleri yükseldi ast alt bununla birlikte crp de yükseldi bu sırada nidazol flagy çipro uzun süre kullandım largopen kullandım ardından bu sürede alt 65 ast 45 e düştü crp ggt de normale döndü daha sonra aradan biraz zamn geçti ho...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hepatit b hbsag degeri

    Merhaba hocam annem hepatit b hastası yeni kan verdi. sonuçlarında anti hbs 2 negatif, hbsag değeri 2534 pozitif bu değer neden yükselir birde tedaviye mi başlanır yani ilaca ,çok mu yüksek şimdiden teşekkür ederim iyi günler.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Merhaba hocam ben şüpheli ilişkiden 2 hafta sonra bel soguklugu geçirdim akıntı geliyordu ilaçlar sayesinde geçti ancak 3 ay sonra az az akıntı gelmeye başladı tekrar tedavi oldugum da geçti kullandığım ilaçlardan mı bilemedim dilde pamukçuk oluştu beyaz lezyonlar bu süre zarfında aylık olarak elisa...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Afp yüksekliği

    İyi günler hocam. 23 yaşındayım 8 ay önce üroloji servisinde afp testi yapıldı 7. 83 ıu/ml ultrason temiz çıktı bundan 6 ay sonra 8. 01 ıu/ml çıktı ve karın içi ultrason yaptım temiz çıktı çok şükür. bu yapılan ultrason dan 2 ay sonra 10. 98 ıu/ml çıktı diğer tüm testlerim(hemogram, karaciğer fonksi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x