Kalp damar daralması

  • Hocam merhaba, ben 32 yaşındayım aşırı nefes darlığı, sol kısımda baskı ve ağrı sebebiyle doktora gittim . Efor testinde 2. Aşamayı tamamlayamadı ve 25 Ocakta anjiyo oldum. Kalp kılcal damarlarında daralma olduğu söylendi. Tedavime devam ediyorum ancak nefes darlağı problemim devam ediyor. Günlük hayatımı çok etkiliyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba? Şimdiden teşekkür ederim

  • Doktor Cevabı:

    Nefes darlığının sebebinin ne olduğunu buradan bilemem ama kalple ilgili olmadığını buradan bile söyleyebilirim. bizzat başvurunuzla detaylı değerlendirme uygundur, selamlar..

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Kardiyolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hemanjom tüm usg

    Hocam çok teşekkür ederim. şimdi daha geçmiş usg işlemlerine de baktım. 17.05.2018 normal sonuc.27.05.2020 deki usg de yine normal .en son yapılan kan tahlillerinde alt 34 normal ast 56.41 referans (0 - 41 ) .total kolesterol 189 (50-200) hdl 40 dldl 135 (130-159 sinir deger) trigliserid 164 ( 30 -...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Oğuz YILMAZ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemanjom tüm usg

    Hocam merhaba tüm abdominal usg yaptırdım.temmuz 2020 ve şubat 2021 ikisininde normal sınırlarda çıkmıştı sonuçları. 7 nisan 2021 de farklı bir hastanede yine usg yaptırdım şunlar yaziyor .karaciger kraniokaudal 148 mm olup konturları duzgundur .parankim ekojenitesi yağlanma ile uyumlu olarak di...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Oğuz YILMAZ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sulandırıcılar

    Sayın hocam geçmişimde dvt olduğu için önce varfarin, şimdi ise yeni nesil kan sulandırıcı edoksoban günde bir tane kullanmaktayım. trombofili paneli testinde genetik olarak heterozigot pıhtılaşma yatkınlığı var denildi. covid testim pozitif çıktı. evde karantinadayım. durumu anlattım. ve bana...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Afksendiyos Kalangos

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Koroner arter

    Hocam çok teşekkür ederim riskli bir durumdur

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Afksendiyos Kalangos

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Koroner arter

    Sayin hocam , 48 yaşindayim sigara kullaniyorum öksürük nedeniyle toraks bt cekildim raporda koroner arterlere uyan cidar kalsifikasyonlari dikkat çekmektedir yazmakda bu durum nedir hocam raporu goren hekimler bunla ilgili birşey demediler bana

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Afksendiyos Kalangos

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Damar tıkanıklığı

    Hocam merhaba bir sorum olacak size dedem in yaşı 70 yururken bacağının çok zorlanması şikayetiyle kalp damar cerrahına göründü. ilacli tomografiye girdi görüntüleme çıktı fakat rapor henüz çıkmadı e mail olarak size göndersem görüntülenmeyi değerlendirebilir misiniz acaba?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ertan Yücel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Oral minoxidil ve kardiyolojik problemler

    Hocam sizleri son kez rahatsız etmiş oluyorum bu konuyu da çok uzun tutmamak adına.peki minoxidil kaynaklı damar spazmları tehlikeli midir ? ekg ve ekokardiyografi sonucunda olumsuz bir şey söylenmemiş ama oral minoxidilin vücutta aşırı derecede su ve tuz tutabileceği söyleniyor.kardiyoloji uzmanı i...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Afksendiyos Kalangos

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Saygılar hocam

    Hocam saygılar 5 ay önce kalp krizi gecirdim damarın birine stent takıldı digeri acıldı gögüs agrılarım soguk soguk terlemem gecmedi kardiyak mr çekildim geç konstraslı görüntülerde sol vantrikül anteroseptal duvarında midkardiyak seviyede tek kesitte izlenen subendokardiyal fokal kontrast tutulumu...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Rahşan Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • D dimer yüksekliği

    Hocam kolay gelsin covid 19 hastasıyım.27 yaşındayım 9.gün sol kok ağrısı oldu doktor hastahaneye yönlendirdi .d dimer testi yaptılar ve 0.813 çıktı birşey yok denildi ben hiç ilaç kullanmadım korkmalı mıyım ?ağrılarım devam ediyor

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yemek borusunda yanma

    Merhaba saygıdeğer hocam. murat yildiz ben. 2'nci ameliyatımdan 1 yıldan fazla geçen zaman içinde yakınmalarım stabil olduğu için, hem konan yamanın kontrolü, hem de kötüye gidişin olup olmadığını sormak adına bugün endoskopi oldum. doktorum pek açıklama yapmadı ve ilaçlı bt istedi. müsadenizle sizl...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Oral minoxidil ve kardiyolojik problemler

    Hocam ekokardiyogram ve ekg sonuçları normal gelmesine rağmen göğüs ağrıları ve nefes daralmasının sebebi nedir ? ilaca 3-4 gün ara verildiğinde ağrılar gidiyor ve devam edildiğinde tekrardan başlıyorsa minoxidil buna nasıl bir mekanizmayla sebebiyet veriyor olabilir acaba ? patolojik bir duruma işa...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Afksendiyos Kalangos

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemanjiom.

    Hocam ege unıversıtesınde incelendi. patoloji. yınede alıp baska bıyere goturmem gerekırmı. ben hangi doktora hangı bolume gitmeliyim kan sulandırıcı kullanıyorum. 27 yasındayım omur boyu kullnıcakmısım. ve acayıp sacım dokuluyor ameliyattan sonra

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Benekli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Cortexin iğne

    Merhabalar hocam, babam kalp krizi geçirdi, tam olarak bilemesek de 15 dk kadar beyni oksijensiz kaldı. 3 hafta entübe kaldıktan sonra 5 gün önce solunum cihazından ayrıldı. şah damarı tıkanıklığı ve beyne atan pıhtı nedeniyle beynin sağ tarafının geniş bir alanında hasar var. vücudun sol ta...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Erişkin yaşa gelmiş doğumsal kalp hastaliği ameliyat karari

    Merhaba sayin kalangos. doğumsal kalp hastasiyim (tga). 1997 yilinda 14 yaşinda rastelli operasyonu geçirdim. ameliyatta deliği kapattilar pulmoner conduit taktilar ve pil taktilar. şu an 38 yaşindayim. kontrollerimde tekrar ameliyat karari verildi. başka hastanelere de gittim bazi doktorlar ameliy...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Afksendiyos Kalangos

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Eko ve tomografi

    Merhaba hocam sonuçları degerlendirirmisiniz?şimdiden teşekkürler hocam merhaba hocam annem kalp hastası bu ay eko ve tomografi cektirdi sonuclarını size atıp bilgilenmek istiyorum cevaplarsanız cok mutlu olurum hocam şimdiden teşekkürler. tomografi sonuç raporu proksimal:darlık izlenmedi dis...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x