Kalp ağrısı tuvalet problemi

  • Merhaba doktor bey. Ben uzun zamandır kalp ağrısı yaşıyorum. Başım ağrıyor. tuvaletimi yapamama problemi çekiyorum 1 hafta gibi uzun sürelerle ancak yapabiliyorum bağırsaklarımda tam boşalma hisside yok. Corona korkusundan dolayıda gidemiyorum hastaneye. Önemli bir şey var mıdır?


Bursa Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Biraz ssçma bir konu

    Hocam bir şeyi merak ediyorum. makat ne kadar yıkansada hafif bir koku kalıyor bu normal mi. yani orads hep koku olur mu az da olsa. bir de sanki kokuyormuş hissediyorum çamaşırıma koku geçiyor gibi. hafifde olsa birsz koku oluyor. ama çevremden kimse sende koku yok diyor. çamaşırda bilr olss koku n...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yardımcı olurmusunuz

    Hocam merhaba dışkı değişimi var fekal kalprotektin testi yaptırmıştım. sonuç 65 çıktı. 100 pozitif benim sonuç iyi çıktı denildi sorun yokmuş ama.aksilik gibi bugün dışkılama sonrası makattan vajinadan gelen mukuslu renksiz akıntı gibi akıntı geldi. dışkı da bir sorun olmayıp makattan öyle akıntı g...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İbs öyküsü ve tanida yeterli̇li̇k.

    Hocam merhaba 28 yaş 88 kg erkek hasta. son 5 yıldır stresli bir dönemin ardından anksiyete tedavisiyle birlikte her yemek yeme in ardından ansızın ishal yaşıyorum. ve sofradan bile lavaboya kalkmaya sonuçlanıyor bazen. son 4 yıldır dışkı şeklim ve kıvamı sürekli değişiklik gösteriyor. mesela sab...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Rifaksimin ve ibs

    Hocam merhaba 2 senedir ibs hastasıyım ve aşırı gaz problemim var diğer tüm kan ve gaita tahlillerim normal çıktı. i̇bs tedavisinde rifaksimin (hepazec 550mg) önerir misiniz? teşekkürler saygılar

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Crohn myyum ?

    Hocam hep kafama takılıyor. salozoprin yerine pentasata yazsaydı doktorum acaba tedavim için daha iyi mi olurdu? salozoprin pentasa görev ve etki olarak aynı mi crohn.icin ?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ne olabilir

    Merhaba hocam kanlı ishal ile birlikte sümüksü dışkılama mevcuttu kanlı ishal bir gün sürdü fakat sümüksü dışkılama dört beş gün sürdü ve kalça ağrısı mevcuttu doktora göründüm hocam basit bir enterittir dedi ultrason ve kan tahlili ve gaita hepsi temiz çıktı. sadece bir gün tek olmuştu kanama ve ma...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kan testi hakkında

    Hocam merhaba kansızlık varmı diye kan testi yaptırmıştımda değerler şöyle. sedimantasyon (1-20 aralığında) 29 çıktı. crp (0-5 aralığında) 3.31 çıktı. uibc (135-392) aralığında 417 çıktı. kan değerlerim normal kansızlık yok da sedimantasyonuj yüksek çıkması nden olabilir. kan verirken gripdim boğaz...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Batın ultrasonu

    Hocam tekrar merhaba antibiyotik ve diyetle beraber ishal kesildi ama ben ultrasondaki sonuçları anlayamadım bilgi verebilir misiniz

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolonoskopi,endoskopi

    Merhaba sayın hocam,65 yaşındayım şikayetlerinden dolayı5 yıl önce kolonoskopi ve endoskopi yaptırmıştım,kolonoskopide hemoroid ve divertiküller,endoskopide kronik gastrit ve gör reflü çıkmıştı,bugün yine 1 aydır geçmeyen karın ağrısı ve bağırsak hareketlerinde değişiklik gibi belirtilerle kolonosko...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Batın ultrasonu

    Hocam iyi günler yaşım 29 ishal şikayetiyle doktora gittim batın ultrasonda kolonik ağırlıklı gaz distansiyon, diffüz kalınlık artışı ,çekim terminal ileum düzeyinde hafif belirgin diye yazıyor bu nedemek hocam aciklayabilirmisiniz

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hastalık hakkında bilgi

    Hocam iyi günler babam 2 yıl önce kolit teşhisi kondu 2 yıldır tedavi görüyor bugün doktor 2 yıl sonra yani tedaviye yanıt vermiyor dedi size muayene olmak istiyoruz tavsiye üzerine

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bağırsak enfeksiyonu

    Merhaba hocam tekrardan. dediginiz gibi bir gast. uzmani ile gorustum. gaita test yapti. gaitada 7-8 lokosit disinda bir sey cikmadi. kalprotekti̇n testi̇ de

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Apandisit sonrası gaz

    Hocam tekrar merhaba , akut apandisit lap.amel.2hafta sonra sağ alt kadran ağrım oldu bastırmayla oluşan.usg ve bt yapıldı gaz ve apandisit lojunda min.ödem görüldü.ödem için cipro kullanıldı.sonraki 2 kan testininde crp 2 civarı çıktı ve hemogram dahil tüm testler normaldi.cuma günü ameliyatımın 6....

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolonoskopi raporu

    Sorumu anlayamamışsınız hocam evet kolonoskopi raporunda yazanları yazmıştım size babam için yazıyorum babam 55 yaşında kolon polibi görüldü ve parça alındı bunun iyi huylu veya kötü huylu olma olasılığını belirtileri var mıdır hastada babamda sadece şişkinlik oluyordu karnında endoskopide midede öd...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Crohn myyum ?

    İmuran bu hafta 1 diğer haftalarda artacak, budenefalk 3 sabah öğlen akşam alıyorum. salazoyprin günde 8 tane atıyorum hocam çok değil mi? sabah öğlen akşam gece 12de alıyorum, doğru mu bu şekilde ? hepsini de tok karnına alıyorum

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x