Kafada sersemlik hali

  • Kadri hocam merhabalar size hikayemi toparlayarak anlatmak istiyorum tecrübelerinize güveniyorum. Yoğun stres altında 3 ay boyunca 6 kere hiv duo testi yaptırdım hepsi negatif geldi. Şimdi bahsedeceğim sorun şüpheli ilişkim üzerinden geçen 75.Günden sonra falan basladı. 60. Gün kan verdikten sonra kolumda 2 tane iz farkettim hemşirenin yeni iğne aldığına eminim aslında ama beynim bana oyunlar oynadı ve iyice strese soktum kendimi korkularım azalacağına arttı. Sonrasında dediğim gibi 75. Günden sonra önce bacaklarda sonra sırt ve kanatlarda kas ve eklem ayrıları yaşadım onlar 4-5 güne geçti ama akabinde bir kafada sersemlik hali basladı ve 1 aydır devam ediyor geçecek gibide durmuyor. Kan değerlerime baktırdım her şey normal görünüyor yalnız b12 alt sınıra yakın 227 çıktı (211-911) wbc 5,4(4,1-10,5), folat 4,85 (2,5-20) diğer önemli olan değerleri tam olarak bilmediğim için yazamıyorum. Doktor herhangi bi şey önermedi. Sonrasında nörolojiye gittim tomografi çekildi temiz çıktı. Doktor D vitaminine bakılmamış düşük olabilir D vitamini kullanın dedi. Şuanda d vitamini kullanıyorum ancak şikayetlerim devam ediyor bu sersemlik hali beni daha fazla depresyona sürüklüyor. Biraz uzun oldu özür dilerim hocam ancak ne yapacağımı bilmiyorum asıl merak ettiğim ise bu kafada sersemlik hali herhangi bir cybh belirtisi olabilir mi?


İstanbul Enfeksiyon Uzmanı uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hiv pozitif

    Hocam sadece normal mi değil mi onu öğrenmek istiyorum. denebilir net değil ya. kusura bakmayın obsesifim

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Melih Bestel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ateş kaç olmali

    Hocam az önce hiv le ilgili ateş soruma normal denebilir dediniz. neden denebilir dediniz? kulaktan ölçmüştüm 37. 5 un altında olduğunu hatırlıyorum. ve hiv de ateş en az kaç olur? uzun süre düşmemesi gerekniyor mu? ben 2 saat sonra tekrar ölçtüğümde 36 lardaydi.

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Melih Bestel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hiv pozitif

    Hocam ateşim bir sefer ölçtüğümde sadece 37.5 tan düşüktü. bu normal ateş midir?

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Melih Bestel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Cinsel hastalık

    Hocam merhabalar erkek arkadaşım ve ben daha önce kimseyle öpüşme dahi yaşamamış insanlarız fakat ilk kez sürtünme ve oral seks deneyimi yaşadık. ilk cinsellik deneyimimiz olduğu halde birbirimize hastalık bulaştırma ihtimalimiz var mıdır

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cinsel yolla bulaşan hastalıklar

    Çok teşekkür ederim hocam kolay gelsin :)

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Nurdan Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Penis içinde kaşınma

    Hocam selamlar, boşaldıktan sonra penis içinde kaşınma oluyor, penis ucunda tam idrar çıkış yerinde hafif şişlik var ara ara neden olabilir

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Murad Çeltik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hıv pence dönemi.

    Kadri hocam rahatsızlik veriyorum kusura bakmayın ama psikolojim iyi degil günde 3 4 saat hıv konusunu araştırıyorum. benim olayım ilçe devlet hastanesin 140. gün antikor elisa testi yaptırdım sonuç negatif ve kaçıncı nesil olduğunu bilmiyorum belkide eski kit olabilir. hocam saglık bakanlıgının hıv...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hiv aids test yapmalı mıyım

    Merhaba hocam dış ortamda aids virüsü kan ya da diğer salgılarda bulaştırıcılığını sürdürür mü bu yolla aids olmamız mümkün müdür çoğu doktor dış ortamda bir eşyada kan olursa bulabileceğini söylüyor doğru mudur test yaptırmalı mıyım

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vajina içinde acı sızı

    Merhaba başak hocam. 1 yıldır vajina içinde acı sızı var ara ara kadın doğuma gittim hep mantar var dedi ama bende kaşıntı yanma ve akıntı yok. 1 yıldır ilaç tedavisine rağmen acı sızı geçmiyor, hatta acıdan vajina üzerine oturamıyorum. 6 ay önce smear testi atipik hücreler asc_us çıkmıştı hpv testi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Başak Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hiv hcv sifiliz test

    Kadri hocam iyi günler, benim bir sorum vardı şüpheli ilişkiden sonra özel bir labda 21, 42 ve 53. günlerde hiv duo ultra, 28. gün dışkapı eah ta elisa tarama testleri, 112 ve 151. günlerde ise ankara şehir hastanesinde anti hiv, anti hcv, vdrl rpr, anti hbs testlerime baktırdım, hocam şükür hepsi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hiv pozitif

    Hocam merhaba. ocak ayında kıyafetim olmadan sürtünmeli ilişkim oldu. partnerimde hiv var mıydı bilmiyorum. bu ilişkiden önceden beri daha önce hiç ilişki olmamışken midem çok bulanıyordu ve halsizdim. ilişkiden sonra arttı epey. boğazım ağrıdı. idrar yolu enfeksiyonu ,vajinal mantar, huzursuz bağır...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Melih Bestel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bulaş yolu

    Hocam bu hastalıkların geçtiği mukoza ağız dediğimiz ağzımızın iç kısmı penis ucu diye bahsedilen penisin ucundan içeri doğru baktığımızdaki idrarın çıktığı kısım mukoza doğru mu hocam

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Genıtal sigıl

    12 yıllık evliyim bayanım.. esımde genıtal sigil cıktı. ve bekarken genıtal sigil oykusu yok. yardım edin bana. 12 yıl sonra bagısıklık dusunce genıtal sigil cıkarmı

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hiv pozitif

    Hocam merhaba. hiv ile temastan 9 ay sonra pozitifsek kandaki lym değeri mutlaka yüksek çıkar mı? başka kan değerleri denasıl değişebilir yükselir mi?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Başak Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hiv ve lym

    Hocam merhaba hiv pozitifle temastan 9 ay sonra kandaki lym değerini yükselir mi? hiv pozitifsek yani kandaki bu değer 9 ayda yükselir mi

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x