Kadın hastalıkları fsh amh

  • LÜTFEN YARDIMCI OLUN:( 28 yaşındayım bekarım adet düzensizliklerim vardı 3 ay adet görmemiştim geçen ay adetimin 4.günü yaptırdığım hormon testimde FSH 7 ,E2 444, CLIA 15 çıkmıştı ultrason sonucu kistim olduğu ortaya çıktı tarlusal kullandım tekrar bu ay Adetimin 3.günü yapılan hormon testinde FSH değerim 25.27 prolaktin değerim 41.15, E2 46 ve AMH 0,06 çıktı kistlerim YOk olmuştu ancak bu seferde değerlerim yüksek çıktı 1-Bu durum hamile kalmama ya da tüp bebek tedavisine engel midir ? 2- FSH değeri ilaçlarla düşer mi AMH değeri yükselir mi tedavisi nedir??? Bekliyorum ama zaman geçtikçe korkum artıyor,ne yapmalıyım iyi çalışmalar

  • Doktor Cevabı:

    Amh değeri çok düşük. yumurtalık rezervinizin azaldığını gösteriyor. zaman içinde durum daha da kötüye gidebilir. 212260**** dan randevu alarak gelin bundan sonra neler yapılabilir konuşalım.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Acil yardıma ihtiyacım var

    Doktor bey, ben 21 mayısta babamı kaybettım aniden . gecen yazda anneannemı kaybettım . 41 yaşındayım adetlerim düzenli oldu hep 1 mayısta babamın kanser oldugunu öğrendim o gunden sonra aderim gecıktı bır ateş bastı suratıma saatlerce sonra 45 gun sonra ader oldum ateş basma gectı ama sımdı adetten...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Balcı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Erken menopoz

    Sol yumurtalığımda kist varmış. hormon testleri estradiol 209.00, fsh 4.92, testesteron 0.28, serbest t4 1.61, tsh 2.250, bhcg 0.2, prolaktin 23.90 çıktı. sonuçları yorumlar misiniz? şimdiden teşekkür ederim...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Erken menopoz

    İyi günler. son iki aydır adet görmüyorum onun yerine her gün hafif sancılarla kahverengi akıntı oluyor adet günüm geldiğinde ise siyah çamur gibi geliyor birkaç gün. iki ayda sadece 4 gün temiz kaldım her gün lekelemem var. çarpıntılarım başladı, sebepsiz aşırı stres yaşıyorum. oturduğum yerde bird...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Adetimde şiddetli azalma

    Merhaba, iyi çalışmalar. size sorum adet problemimle ilgili olacak. bilgilendirmem gerekirse 34 yaşında bekar bir kadınım. adet döngüm 30 günü +/- 2 gün değiştirerek genellikle düzenli tarihlerde geliyor her zaman olduğu gibi ancak son 5-6 aydır miktarında çok azalma var wc dışında pek gelmiyor ve...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Eralp Başer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Erken menopoz

    Hocam merhaba ben 31 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var adetim ortalama 23 günde bir düzenli oluyor 3 ay önce hormon bakıldı 3 aylık sonuçlar fsh 6.2 lh 2.08 estradiol 33 ikinci ay fsh fsh 6.8 lh 2.2 e2 15 çıktı geçen ay fsh 10.95 estradiol 11 den küçük çıktı amh 0.3 erken menopoz diyen bir doktor...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Erken menapoz

    Doktor bey merhaba; ben 2 yıl önce normal doğum sonrası atoni geçirdim o süreç beni psikolojik olarak çok etkiledi henüz onun etkisinden kurtulamamışken 1 yıl sonra plansız bir gebelik oldu ama 8 haftalıkken düşük nedeniyle kürtaj oldum. doğum ve kürtaj öncesinde hiç adet düzensizliği yaşamamıştım a...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Erken menopoz

    Hocam 31 yaşındayım 23 aylık bir kızım var ara lekelenme şikayeti için doktora gittim fsh 6.8 lh 2.28 e2 15 bi sonraki ay fsh 6.2 lh2.08 e2 33 ve bu ay 1 hafta erken adet oldum normalde düzenlidir fsh 10.95 e2 11 den küçük çıktı amh 0.3 her ay 3 tane ortalama folikül görünüyor birincisi erken menopo...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Erken menopoz

    Hocam peki gerçekten erken menopoz a mı giriyorum adetlerimin arası kısaldı bu ay fsh 10.95 estradiol 11 den küçük çıktı amh 0.3 nereye gitsem erken menopoz dediler günlerdir ağlıyorum bu yaşta erken menopoz a girmek istemiyorum ne kadar zamanım kalmıştır bunun bir tedavisi çaresi yok mudur bide han...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Erken menepo

    24 yasindayim 2 buçuk yaşında doğal yollardan olmuş bir kızım m var 3 yıllık evliyim 2019 eylül ayinda adet olmadim doktora gittim doğum kontrl hapıyla adet olmam sağlandı düzelirim diye dusundum depremden korkudan oldu diye sanmıştım .ileriki aylardada olmayinca tekrar doktora gitti ve fsh 40 çıkt...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Fatma Horasan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Erken menopoz ve gebelik

    Hocam 30 yaşındayım 21 aylık kızım var fakat şuan adet düzensizliği sebebi ile doktora gittim fsh 6.2 lh 2.08 estradiol 33 amh 0.3 çıktı tekrar normal yollardan çocuk sahibi olmamın zor olduğunu söylediler ve erken menopoza girebilecrğimi söylediler usg de folikül sayısı 4-5 civarı siz ne dersiniz h...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Erken menopoz

    Merhaba hocam,40 yaşındayım geçen yıl adet gecikmesi şikayeti ile dr a gittim erken menopoza girdiğimi söyledi, trisequens kullanmaya başladım,fakat geçen ay çok az adet kanaması geldi bu ay hiç gelmedi.hamile olma ihtimalim var mıdır?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Erken menepoz

    İyi geceler doktor bey 39 yaşındayım. .35 yaşında normal yoldan evliligimin ilk ayında hamile kalarak çocuğum oldu. .şimdi erken menepoz a girdiğim söylendi. .fsh18.92 -- e2 26 aynı testler 1ay sonra fsh 15.92 -- e2 26 tüp bebek şansım yok dedi doktor. .sizin görüşünüzû öğrenmek istiyorum. .şimdiden...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ali Enver Kurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Erken menopoz

    Merhaba friedreich ataksisi hastası ablam var 39 yaşında maalesef 8 yıldır yatağa bağımlı yaşıyor 11 yaşında bu yana yavaş yavaş ilerledi erken menopoz belirtileri var tahlil yaptırdık doktor izne çıktı size nasıl göndericem bilmiyorum

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nilgün Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Erken menopoz

    33 yaşındayım temmuz ayından beri adet görmüyorum. tsh 1,42 fsh 73,27 lh 25,45 prolaktin 21,25 estradiol

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Kudret Erkenekli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vajinal kuruluk ve isteksizlik

    Teşekkürler , sevgiler.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Naziye Gürkan Sabah

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x