Kabızlık ve karında şişlik

  • Merhabalar  ben uzun zamandır kabızlık karın bölgesinde şişlik ve ağrı, kilo alma,vücutda ödem oluşması ve sık idrara çıkma şikâyetlerim olduğu için 8 ay önce doktora gittim. Kansızlık olduğunu söylediler ve sanal kolonoskopi bt raporda yazılanlar sol over lojunda yaklaşık 26mm boyutunda hipodens çevresel kontrastlanan kist ile uyumlu görünüm mevcut yazıyor. Doktor bir sorun yok sadece demir hapı yazıyorum dedi . Rahatsızlığım hiçbir şekilde geçmedi. Sizinde görüşünüzü almak için yazdım. Şimdiden çok teşekkür ederim.


Antalya Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kabızlık ve karında şişlik

    Merhabalar  ben uzun zamandır kabızlık karın bölgesinde şişlik ve ağrı, kilo alma,vücutda ödem oluşması ve sık idrara çıkma şikâyetlerim olduğu için 8 ay önce doktora gittim. kansızlık olduğunu söylediler ve sanal kolonoskopi bt raporda yazılanlar sol over lojunda yaklaşık 26mm boyutunda hipodens çe...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kansizlik ...

    Hocam merhabalar esim 42 yasında bundan 4-5 yıl önce ates ve peniste kasıntı için gittik hgb 8 idi detaylı arastırılmadı 3hafta önce bas agrısı karın ağrısı bacak ağrıları uyusma ve bilinci gitti ben saka yapıyor sandım o anı hatrlamıyor aynı sıkıntılar bugünde oldu geçen bilinci gittiğinde penis ka...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid kemik erimesi ve hipo hipo

    Merhaba hocam.33 yaşındayım hipo hipo hastasıyım tüp bebekle doğum yaptım doktorum kemik erimem ve guatır şüpesi olduğu için birde tiroidlerimin yüksek çıkmasıyla tiroid filmi ve ultrasyonu istedi çektirdim bunları. sonuç sizce nasıl? tiroid glandı hiperplazik görünümdedir. her iki tiroid lobunda a...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Karadeniz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Osteopeni hastalığı

    Hocam geçenlerde kemik ölçümü yaptırdım değerler: l1 1.062 t skoru -0,8 z skoru -0,8 , l2 1.141 t skoru -0,8 z skoru -0,8 , l3 1,127 t skoru -0,9 z skoru -0,9 , l4 1,110 t skoru -1,1 z skoru -1,1 , l1-l4 1,111 t skoru -0,9 z skoru -0,9 , boyun 1,004 t s...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cengiz Bahadır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Patoloji raporu

    Merhabalar hocam,rica etsem değerlendirebilir misiniz glukoz (70 - 100) mg/dl 105 0.910.91 kreatinin (0.7 - 1.3)mg/dl 0.81 110110 egfr (ckd-epi) (>60)ml/dk 117 8.1 total protein (6.4 - 8.3) g/dl 7.8 7072 alkalen fosfataz (40 - 150)u/l 78 2120 alt (0 - 55)u/l 16 2056 ast (5 - 34)u/l 21yüksek(y) 1551...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Testis ca pet sonucu hakkinda

    Merhabalar hocma glukoz (70 - 100) mg/dl 105 0.910.91 kreatinin (0.7 - 1.3)mg/dl 0.81 110110 egfr (ckd-epi) (>60)ml/dk 117 8.1 total protein (6.4 - 8.3) g/dl 7.8 7072 alkalen fosfataz (40 - 150)u/l 78 2120 alt (0 - 55)u/l 16 2056 ast (5 - 34)u/l 21yüksek(y) 155192 ldh (125 - 220)u/l 142 139137 so...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sadi Kerem Okutur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Paratiroid

    Merhaba hocam, ben olga erkan ,46 yasindayim ,yakın tarihte adet duzensizliği, terleme,sıcak basmalari şikayetleri ile kadin dogum doktoruna gittim. yapılan kan ve tiroid inceleme sonuclari kalsiyum 13 fosfor 2.3...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sırtımda geçmeyen bir ağrı var ve gece ani terlemelerim oluyor

    Merhaba hocam ben 26 yaşındayım, başa maşı ofiste çalışıyorum. her sabah yorgun ve güçsüz kalkıyorum, iki üç aydır ve özellikle son zamanlarda biraz fazlaca sırtımda ağrı ve acı var, bacaklarımda da gittikçe artan ince kılcal varisler mevcut yine aynı şekilde bazen batma çoğu zamanda ağrı hissediy...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kemik zayıflığı

    Merhaba hocam ben 23 yaşındayım boy 1.71 kilo 64 ama kemiklerim çok zayıf ellerim 10 yaşında çocuğun eli gibi bileklerimde çok ince yaşımı da göstermiyorum sakallarım düzensiz(seyrek) çıkıyor bunun için bir tedavi varmıdır büyüme hormonu iğneleri işe yararmı bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim hocam...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hiperparatiroid

    Hocam merhaba. bana hiperparatiroidi teşhisi konuldu. 3 yildir takibi yapiliyordu. devit 3 vitamini alinca pth normale iniyor ama kalsiyum surekli yüksek fosfor ise genelde düşük... şuana kadar yapilan tetkikler ise şöyle: boyun us incelemesi: sağ bazelde 7x4x10 mm hipoekoik damarlanmasi olan parat...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Milimetrik lenf nodu

    Radyolojik bulgular: üst abdomen bt: abdomen duzeyinden gecen kesitlerde karaciger normal boyutlarda,düzgün konturludur.parankim dansitesi homojen ve normaldir.fokal lezyon saptanmamistir.vaskuler dagilim normal sinirlardadir. safra kesesi duvar kalinligi ve transvers capi normaldir. intra ve ekstra...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yüksel Gökel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kemik gelişimi

    Hocam merhaba kızım 2 yaş 9 aylık genetik hastalıgı var bu ay kalça cıkıgından ameliyat oldu doktor ameliyat sonrası kemikleri 1.5 yaşındaki cocuktan bile kemigi ince dedi kemik gelişimi için ne yapabiliriz

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hasan Ali Yüksekkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tahlil sonucu

    Merhabalar gecen kan tahlilde sonuclar hep normal bir lym yuzdesi 22-40 arasindq olacakken benim 44.7 çikmis doktorum bisey yok dedi ama bn yinede sormak istiyrm sizede

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ayşe Nur İzol Torun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Perthes hastalığı

    Merhaba yüksel hanım, 2.5 yaşında yakınım olan bir çocuğa perthes hastalığı teşhisi kondu rahat yürüyemiyor ve ataklar geçiriyor perthes hastalığında beslenme ile ilgili bir bilginiz var mı?

    Doktor Cevabı:

    Dyt. Yüksel Aksoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • D vit. ve ca.

    Hocam mrb kolay gelsin bana yol gösterirmisiniz benim kandaki kalsiyum test sonucum 10.4 çıkıyor üst sınırın 10.3 olduğu bir ölçümde ayrıca d vitamini sonucum 8 çıktı alt sınırın 20 olduğu testte...doktor bana devit 3 ampul verdi ayda 1 üç tane ancak benim kalsiyum değerim yüksek olduğu için kullanm...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mustafa Ünal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x