İzovasküler

  • hocam 24 yasında bayanım.cuma günü boyun usg çekildi. SONUÇ: TROİD BEZİ BOYUTLARI TABİİDİR. TROİD BEZİ PARANKİM EKOJENİTESİ GRANÜLERDİR. SOL LOB İNFERİOR KESİMDE 10X7 MM BOYUTUNDA MİKSEKOİK İZOVASKÜLER SOLİD NODÜL MEVCUTTUR. AYRICA EN BUYUGU SAĞ LOBDA 6X3 MM BOYUTUNDA DAĞINIK YERLEŞİMLİ KİSTİK NODÜLLER MEVCUTTUR. HOCAM BU SONUCUN ANLAMI NEDİR KORKULACAK YADA AMELİYATLIK BİR DURUM VAR MI NE YAPMAM GEREKİYOR CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM.hocam kan tahlinin sonuçlarını yazıyorum sonuç: HEMOGRAM NORMAL ÇIKI CRP: 8,4 (DEGER ARALIGI 0-5). TSH :1,79 (DEGER ARALIGI 0,27-4,2) .SERBEST T3: 3,29 (DEGER ARALIGI 2-4,4) .SERBEST T4 : 1,42 (DEGER ARAL.0,93-1,7) SERBEST T4 14,2(DEGER ARALIGI 9,3-17)HOCAM BU SONUCA GÖRE NE YAPILMALI KANSER OLMA İHTİMALİM VAR MI? HOCAM 5 AY ÖNCE ENDOKRİN BÖLÜMÜNDE ÇEKİLEN ULTRASONDA SOL LOBDA 4X5X6 MM BOYUTNDA HİPOEKOİK NODUL VE HETEROJEN ÇIKMIŞTI 5 AYDA BU KADAR BUYUMESİ VE SEKİLİNİN BELİRGİN OLMASI NORMAL MI HOCAM SON SORUM İZOVASKULER NODUL NE DEMEK YANİ FOLLİKÜLER KANSERDE MI OLUYOR YANİ İZOVASKÜLER YAYGIN DAMAR INVAZYONU MU DEMEK PANİK OLDUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM


Antalya Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Bagirsak volvolus

    Merhabalar hocam ben kalin bagirsak ameliyati oldum pataloji sonucumu yorumlarsaniz sevinirim hocam kolon sol hemikolektomi metaryali hafif siddette kronik inflomasyon. hiperemi ve konjesyon bulgular gostern kalin bagirsak dokusu.reaktif degisiklikler gosteren 4 adet lenf nodu yorumlarsaniz cok m...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nurullah Bülbüller

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sezeryan şişlik

    Şişlik sezeryan iyi günler ben üç yıl önce sezeryan oldum o günden beri sezeryan cizgimin üzerinde taş gibi sert bi şişlik oluyo bir saat sonra geçiyor defalarca kadın hastalıkları bölümü ve genel cerrah bölümüne gitti şiştiginde gel dediler ama bn ancak bugün şiştiği anda araca binip hastaneye git...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Erdal Kayhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Iltihap süt

    Meme ucum kapalı imiş 3 gün oldu dogum yapali çocuk süt gelmedigi için emmeyi bıraktı göğüslerimgöğüslerim çok şişti sıcak uygulama yapıp sagmaya çalışıyorum ama hiç faydası yok lütfen bana acil cvp

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Servet Yetgin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mide ameliyatı

    Mide amilyatı düşünüyorum bebeğim 18 aylık hala emdiriyorum bir sakıncası olur mu? bide bu amilyatın maliyeti nedir?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. A. Selçuk Uzun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra taşı

    Hocam babamda mitral kapak değişimi var. coumadin kullanıyor. acil servise tansiyon yüksekliği için gittiğimizde kan verdik şans eseri total bilirubin 3.18 direkt bilirubin 1.23 indirekt bilirubin 1.95 olduğunu gördük diğer değerleri normal ast alt vb gibi.karın ultrasonunda safra kesesinde büyüklü...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet düzeni

    Merhaba iyi günler hocam ben doğum yapalı 5ay oldu adetim gelmiyor bende bu ay tarlusal içtim adetim gelirmi kaç gün içinde gelir

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Emre Sivrikoz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Plastron apandis

    Hızlı cevabınız için çok teşekkür ediyorum öneriniz için minnettarım hocam iyi çalışmalar

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Emre Sivrikoz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Plastron apandis

    Hocam merhaba nacizane tekrar size sormak istediğim bir durum var 5 ay önce plastron geliştiren bir apandistim vardı ameliyatsızlık kararı verilmişti 2 ay önce plansız şehir dışında bir gezme turunda sancılanınca ameliyatla apandistim akut diye raporlanarak alındı yapışıklık yoktu dedi hocamız anca...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Emre Sivrikoz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kasık fıtığı ameliyat

    Hocam merhaba ben 4 gün önce kapalı kasık fıtığı ameliyatı oldum ameliyattan sonra boğazımda balgamlı gıcık başladı öksürme hissi geliyor sürekli ama öksürmüyorum hafif hafif öksürsem ameliyatıma zararı olur mu acaba ?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Recep Aktimur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kasık fıtığı

    Hocam ben kasık fıtığı oldum ergani yasiyorum burda ameliyat olmayacam sizin oldugunuz hastanede olacam inşallah siz kapalı mı yoksa açık ameliyat mı öneriyorsunuz

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Akkurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yardım edin, lütfen

    Hocam lütfen yardımcı olun, kafayı yemek üzereyim. yaklaşık 8 ay önce kulağımın önünde minik bir şişlik fark ettim ve umursamadım, ağrısı sızısı yoktu. ancak birkaç gün önce yeniden elime çarptı, biraz panik oldum ve kbb doktoruna gittim. bir şey yok, insan vücudunda olur dedi bana, epey de muayene...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kanser beslenmesı

    Beslenmesı beslenmesı saygılar eşim kolon kanseri kemoterapısı bitmek üzere bazı drlar kanserli hastaların sut ve peynir yememesi gerektiğini yazıyor eşim sabah laktozsuz sut ve bir dilim peynir yiyor artık yemesınmı şüpheye düştük beni aydonlatmanızı rica ediyorum size güveniyorum tesekkurer epsom...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Selim Birol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Apandis amiliyatı

    Mrb ben bundan yaklaşık 15 gün önce apandis amiliyatı oldum ve hala karnımın içi hareket etiğidim zaman acıyo ve göbeğimin altındaki dikiş arada bi kanıyor normalmi karın ağrısı varsa önemli diyolar ama şuan adet oldum için zaten karnım ağrıyor korkulacak bişi varmı bilmiyorum kapalı amiliyat oldum...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İbrahim Halil Karakan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sol kaburga altında aşırı şişkinlik

    Merhaba hocam sol kaburga altında balon gibi şişme oluyor nefesimi almakda bile zorlanıyorum gecen sene böyle fenalaştım cerrah ameliyat edecem neyim var dedıgımde bagırsak içinde yırtılmadan şüpleniyorum dedi net bi teşhiş söylemedi açıp bakmam lazım dedi bende amelıyat olmadım ama 5 gündür yine şi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Çökmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kanser beslenmesı

    Hastakıgı beslenmedı beslenmesı saygılar eşim kolon kanseri 3evre n1 kemoterapısı bitmek üzere bazı drlar kanserli hastaların sut ve peynir yememesi gerektiğini yazıyor eşim sabah laktozsuz sut ve bir dilim peynir yiyor artık yemesınmı şüpheye düştük beni aydonlatmanızı rica ediyorum size güveniyor...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Gürhan Güngör

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör





.
x