Iyor damladi

  • saygılar bana bağışıklı artırmak için iyot damlasi günde bir bardak suya bir damla damlatmami önerdiler önemli sakincasi varmi kolon kanserinden2 nasil koruyabilirim kendimi

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba taze meyve ve sebze yiyin, yürüyüş yapın, alkol ve sigara dan uzak durun. i̇yot kullanmak için bu konuda uzman bir endokrinoloji uzmanı ile görüşünüz

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Magnezyum takviyesi

    Merhaba hocam kendimi iyi hissetmemem üzerine seker degerlerime bakildi aclik şekerim 95 aclik insulin 11 tokluk 2saatlik 78 3saatlik 90 çıktı hbca1 5.2 36 yasinda bel çevremde 84 ince zayif bir yapım var hipoglisemi mevcutmu bende neyapmam gerek magnezyum 1.7 d vitamini 33 bunlar için takviyeye ger...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hüseyin Sağlam

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diyabet hastalığı

    Merhabalar sayın doktorum. ara sıra yemekten sonra ellerimde yanma ve geceleri ağız kuruluğu şikayetim vardı. ben de iki hafta boyunca glukometre ile sabahları açlık ve yemekten sonra 1. saat ve 2. saat tokluk değerlerimi ölçüp bir kenara not ettim. açlık sabahları 80-96 arası değişiyor. tokluk 1. s...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ishal tedavi

    Merhaba hocam oğlum 13 yasında 2 gündür ishal yüzünden okula gidemiyor bunun için ne yapabiliriz size danışmak istedim ishali geçmiyor

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Wbc yüksekliği

    Hocam kolay gelsin...34 yaş bay...hocam son 3-4 yıldır kanda wbc değerim ekseri 11-13 bandında değişiyor bazen 8-9lara düşüyor nadiren de 14-15 oluyor ama %70 10-13 arası değişiyor hatta e nabız'dan baktım 2015 yılında verdiğim bı kan tahlilinde 13 çıkmış 1hafta sonra 8lere düşmüş..genellikle hemog...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kanser miyim

    Hocam yaşım 23.sol önceden çıktı.şimdi sağ yirmilik dişim uzun süredir çıkmaya çalışıyor.ağzımı açarken sağ taraf acıyor. bu birkaç gündür o kısma denk gelen yanağımı da ısırdım o kısım ve sağ boğazım da acıyor.çene altının en gerisinde,mandibula kemiğinin içeride kalan kısmında sağda nerdeyse cevi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan değerleri

    Merhaba murat bey tekrardan. bu testleri kendim yaptırdım kansızlık veya lösemi var mı diye. doktor istemedi ve bundan dolayı doktora gösteremedim. o yüzden size atmıştım. yardımcı olursanız çok sevinirim :(

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kan değerleri

    Merhaba hocam hemogram kan tahlili yaptırdım 25 yaşında kadınım yalnız 3 değerim anormal sanırım yorumlarsanız çok sevinirim; lym normal değer 1.20-3.20 arası benim ki 3.24 mchc normal değer 31.5-35.0 iken benim ki 31.3 rdwc normal değer 10.0-15.0 iken benim ki 18.4 hocam bunlar sorun teşkil...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Covid asisi

    Hocam merhaba ezonofil ve karaciğer enzim yüksekliği coviid aşısı olmama engel midir

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ilaç hakkında

    Merhaba hocam acil bir şey sormak istiyorum 3 yanındaki kızıma multisef iğne yaptık çok ishali var diye motilium şurup verebilirmiyim ikisi beraber kullanılır mı şimdiden çok sağolun hocam

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Demir takviyesi

    Tamamdir hocam cok tesekkur ederim cevabiniz icin

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Demir takviyesi

    Hocam merhaba demir eksikligi icin oroferon verilmisti bana gunde bir tablet. bu ilac cok fazla kabizlik yapti bunun yerine günde 80mg a denk gelecek şekilde demir takviyesi ürünler bu ilacin etkisini verebilir mi yoksa kesinlikle ilaç olarak mi almak gerekli? yani 1 tablet oroferon almakla 80 mg a...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Belden aşağı inen sıcak su

    Teşşekür ederim hocam iyi ki varsınız allah sayınızı artırsın.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Halit Abdullah

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Belden aşağı inen sıcak su

    Hocam selam aleyküm annemde olan bir rahatsızlığı dile getirmek istiyorum annem de belinden aşağı sanki kaynar sulsr dökülüyor gibi oluyor ve çok terleme oluyor aynı rahatsızlık anneanesinde varmış biz bu hastalığın ne olduğunu anlayamadık, hangi bölüme randevu alacağımızı da bilmiyoruz tam olarak...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Halit Abdullah

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diabet mellutus hastaligini

    Sayin degerli nuri hocam ben diabet iki hastasiyim hocam ben sirt agrilari icin muscoflex adele gevsetici va aprol kullandim hocam benim kretain bazen 0.98 bazen 1.28 bazen 1.48hicam 1hafta once yaptirdim 1.42 cikti ure 47 bun 21 potasyon 4.4 calcium 8.8 alt 24 ast 15 ldh 217 homrgram 13.5 hemotokr...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kabızlık sorunu

    Hocam merhaba. 19 yaşındayım kilom 50 boyum 156 çok uzun süren kabızlığım oluyor bazen 10 günü buluyor. düzenli olarak kuru kayısı yulaf ve natures supreme probiyotik 5b kullanıyorum. bir doktor kepek tüketmemi söylemişti. i̇nternette araştırdım ve miktarının önemli olduğu yazıyor ben de sormadan ku...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Levent Kurşun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x