İyi günler hocam tırnak mantarı için 2 aydır ilaç kullanıyorum karaciğerler

  • İyi günler hocam tırnak mantarı için 2 aydır ilaç kullanıyorum karaciğerlere zararı varmı die cildiye doktoru kan tahlili yaptırdı sonucu aldım fakat çalıştığım için sonucu gösteremedim rica etsem siz bu değerlerin normal olup olmadığı konusunda bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler. BİOKİMYA ALT(SGPT)ALANİN 34 IU/L 14-65 HORMONLAR TSH 1,846 mIU/L 0,55-4,78

  • Doktor Cevabı:

    Esma hanım;merhaba sonuçlarınız gayet normaldir.

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :
Puan : 5 / Oy veren : 1 kişi

.
x