İyi günler, bebeğim 12 günlük tsh değeri 9.95 ( 0.34-5.6 miu/ml), serbes

  • İyi günler, bebeğim 12 günlük tsh değeri 9.95 ( 0.34-5.6 mIU/ml), serbest t3 3.67 ( 2.5-3.9 pg/ml) , serbest t4 1.52 (0.58-1.64 ng/ml) tiroid ultrasonu çektirdik, sağ lob 6*6*7mm, sol lob 5*6*8 mm çıktı. normalden küçükmüş, bu sorun yaratır mı? hamileliğimin 5 ayında t4 düşük çıktı, ama ilk 3 aylık hamilelik döneminde tiroksine bakılmamıştı, sadece tsh a bakılmış oda düşük çıkmıştı. benim korkum şimdiye kadarki değerlere bakılarak zeka geriliği oluşmuş mudur?

Bu soruya oy verin :

.
x