Iyi çalışmalar şimdiden verdiğiniz cevap için teşekkürederim.benim sorum 17

  • iyi çalışmalar şimdiden verdiğiniz cevap için teşekkürederim.benim sorum 17 aylık bebeğimin ateşlenmesi üzerine hemogram yapıldı ve wbc si : 5.6 çıktı diğer değerleri normal. doğduğu günden beri yapılan tahlillerinde wbc nin ençok olduğu değer 6.0 olmuştur .hep düşük bu yaştaki bir bebeğin normal değerinin 10bin olması gerektiğini duydum bizimki 6bin bunun sebebi nedir bebeğimin küçükken kusması nedeniyle 3 kere röntgenini çektiler.lösemi olmasından çok korkuyorum böle bişi olabilirmi.

Bu soruya oy verin :

.
x