Iye

  • hocam iyi günler benim büyük kızımda reflü vardı kaPALI AMELİYAT OLDU ŞİDİ İYİ küçük kızım 1 yaşında ve geçenlerde iye geçirdi antibiyotik kullndık 14 gün daha sonra ki tahlillerde 8-10 lökosit çıktı ama kültürde üreme olmadı ve ateşi de olmadı biz çok endişelendik .reflü olabilirmi çocuk doktoru dmsa istedi acaba nasıl bir yol izlemeliyiz teşekkürler.

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba, buyuk ablada reflu okunca, kucuk kiz kardeste olma olasiligi biraz daha yukseliyor. ben de cocuk diktirunuz gibi once dmsa'yi gormek isterdim. dmsa'da sorun yoksa, hemen sondali film cekmeden takip etmek mumkun olabilir.

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kızlık zarı sağlam mı

    Hocam merhaba utanarak söylüyorum bundan üç dört yıl önce olmuştu. üzerinde çamaşır olmadan yumuşak yastıkla yapılan masturmasyonla kızlık zarı yırtılır mı. herhangi bir cisim koymadım fakat sonrasında vajinada aşırı kaşıntı yanma batma oldu. bu neden olmuş olabilir. acaba yırtıldı mı yada enfeksiyo...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Canel Çınar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kızlık zarı

    Merhaba hocam benim yıllardır kafamı tırmalayın bir sorun var nolur yardım edin yıllar önce 12 13 yaşlarındayken vajinam çok kaşındı ben de kaşırken biraz ileri gittiğimi hatırlıyorum hayal meyal tabi ozamanlar kızlık zarı diye bir şey bilmiyordum koyu renkte pıhtı şeklinde kan geldi ve sabahına r...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kese görmek

    Merhaba hocam en son 20 ekımde adet olmaya baslamıstım 25 ınde bitti birdaha olmadım bugun beta hcg 554 cıktı normal mi keseyi ne zman görebiliriz su asamada ne yapmam lazım bilgi verir misiniz

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Canel Çınar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Rahim ici polip

    Hocam hsg cekimi sirasinda rahim ici polip hemen hsg islemi sirasinda alinir mi.. vede 3 cm boyutunda 2 polip gebelige cok buyuk engel mi..dogal yolla bir tane gebelik elde etmisligim var bu arada ..saygilar..iyi calismalar

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Mert Yeşiladalı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Folli̇küler neoplazmi̇ şüphesi̇ bi̇yopsi̇ sonucu

    Hocam merhabalar.ben 26 yaşında bir bayanım.tsh,t3,t4 hormon sevi̇yeleri̇m normal.3 adet troid nodülüm var. sağ lob üst zonda 9x7 mmboyutlarında geniş kistik alanlar içeren semisolid nodül izlendi.i̇stmus düzeyinde 7.7x6 mm boyutlarında izoekoik heterojen solid nodül saptanmıştır.sol lobun tamamını...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ferit Taneri

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet düzensizliği

    Merhaba ben adet düzensizliği için doktora gittim 2 aydır adet göremiyordum. doktor duphaston verdi ve her ayın 1'i ile 10'u arası günde iki tane iç dedi. yarın ilaca başlayacaktım fakat bugün adet oldum yine de yarın başlamalı mıyım? hayırsa hangi gün başlamam gerekir. şimdiden teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Canel Çınar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Crohn hastaliği

    Hocam merhabalar, yaşım 36 5. ayda korona geçirdik sonrasında hafif sağ alt kadran ağrım olmaya başladı gastroentterolojiye gittim kolonoskopi yapıldı sonuç termanal ileumda bir adet 3 mm beyaz eksudalı ülser biyopsı sonucum şu şekilde kri̇pti̇ görülmedi̇ - kri̇pt absesi̇ görülmedi̇ - bazal plazmasi...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Muhammed Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenf nodu şişikliği

    Hocam merhabalar benim sağ sol boynumda nohut küçüklüğünde lenf bezlerim şişti 2 aydır var 1 hafta önce muayne oldum kan testi ve ultrason istendi kan temiz çıktı ulrasonda solda superiorda servikal juguler zincirde ve submandibuler lojda en büyükleri 23•7 mm , sağda 22•8 boyutunda olmak üzere çok s...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Kazkayası

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İbs olabilirmiyim

    Hocam tekrar merhaba nasılsınız benim hala bazı yiyeceklerden sonra ishal oluyorum ama en fazla 2 kez oluyor gastroendoskopi kolonoskopi kanlar gaita sedimantasyon hepsi temiz çıkmıştı siz bana ince bağırsak filmi çektirin demiştiniz ben gastroentroloji ye gittim tüm batın ultrason çekti oda temiz k...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Elde kuruyan zevk suyunun vajina ile temasi

    Hocam kız arkadaşım memesinde acı olduğunu söylemişti önceden ve geçtiğini söyledi dün ve bugün de yoğun bi şekilde basının ağrıdığını söyledi daha sonra geçti dedi 2 gün önce de karın ağrısı olmuştu az oda geçmiş ve regl günü 1 aralık bunlar regl belirtisi diyebilirmiyiz regl günü 1 aralık yani...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Agıza gelen degısık tad

    Hocam merhaba kaç haftadır yumurta ve tavuk yemeklerinde yedıgım gıbı değişik bır tad gelıyor agzıma hıc bı sekılde yiyemiyorum. evdeki herkes tadının normal olsugunu söylüyor ama o ıkı besın bana çok kokuyor

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakan Cıncık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ilacli tomografi

    Mrb hocam ilacli tomografi ile migde organlarda ki sorunlar anlaşılır mı ince kalin bagirsak kolon pankreas tumor kitle kist polip fln olsa cevabiniz için çok teşekkür ederim hocam iyi günler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kontrastsız mr

    Hocam iyi günler ben 24 yaşında bi gencim 1 haftadır baş ağrım olduğu için nöroloji doktorum benden kontrastsız beyin mr istedi cuma günü çektiricem ama aklıma takıldı kontrastlı olması daha iyi olmazmıydı daha ayrıntılı olmazmıydı aklım takıldı hocam konrastsızda da her şey belli olurmu tekrardan i...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hiv test ve belirtiler

    Hocam iyi günler şüpheli ilişkiden 21.gun anti hiv kemiluminesans negatif 42.gün aynı test negatif 58.gun aynı test negatif ve son olarak 86.gun anti hiv kemiluminesans negatif geldi benim 2 aydır boyun ve kaşık lenf bezlerim sis ultrason sonucuyla kanıtlandı eğer bu bebeler hivden kaynaklı olsaydı...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sperm test sonucu

    Merhaba doktor bey çocuğum olmuyor.son sperm testim şu şekilde spermogram abstinans süresi 3 gün aglütinasyon yok düşünceler 10-12yuvarlakhücregörüldü hacim 3,5 ml hareketsiz (c) 58 % i̇leri hareketli (a) 32 % likefaksiyon zamanı 20 dk ph 8 renk opak gri - beyaz - opak spermetoza sayısı 7 milyon vis...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x