İlişkiden sonra adet oldum ancak 2.adetim 2 gün gecikme oldu test yapmalı mıyım

  • Hocam merhabalar sevgilimde boxer varken sürtünmeli ilişki yasadık boxerı prostat sıvısından dolayı ıslanmıstı boşalma olmadı bu olaydan 10 gün sonra olmam gereken tarihte adetimi oldum ama içim rahat etmedigi için 2 hafta sonra idrarda gebelik testi yaptım tek çizgi cıktı gec döllenme gibi bir olaydan dolayı negatif olabilir mi bu ay adetim 2 gün gecikti sizce hamilelik riski var mıdır testi tekrarlasam dogru sonuc verir mi yardım edin lütfen


İzmir Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Büyümeyen 10 mm de kalan yumurta

    Merhaba, 2 yıllık evliyim evliliğin başında 4.5cmlik kist olduğu söylendi ilk 7 ay doğum kontrol hapı kullandım fakat hiç küçülmedi, sonra 3 ay visanne kullandım küçülmedi, sonraki 1 yıl korunmadık fakat bebek sahibi olamadık bende bu ay yumurta takibi yaptırdım ve sol tarafımdaki kistin hala var o...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Emin Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gece kalamama

    Merhaba kutay bey benim 2 yıldır çocuğum olmuyor. doktor bu ay kist gördü diane 35 verdi ancak bende şiddetli mide bulantısı ve baş dönmesine sebep oldu. hemen bıraktırıp kan sulandırıcı verdi. bir yandan da progesteron fitil verdi. ben şimdi diane hapını 4 gün kullanabilirim. acaba yarım olduğu içi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Merhaba hocam

    Merhaba hocam ben 5 aydır tedavi görüyorum femera ilacı veriyor ve adetimin 10 günü çatlatma iğnesi ama malesef hamileleik yaşayamıyorum bu ay 19 nisan'da görmeme lazımdı 23 nisan'da kan aldirdim hamilekeik çıkmadı ve doktorum cycla progynava ilacını verdi adrtin gelsin aşılamaya gecicem bı sebeb yo...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Fsh yüksekliği

    Merhaba 32 yaşındayım 2,5 senelik evliyim 1,5 yıldır çocuk istiyoruz malesef sonuç alamadık adetin 2.günü fsh15.6 ıh 6.260 e2 36 21.gün progestron 9.51 tsh 1.176 prolaktin 14.06 fsh hariç hepsi normal doktorum yanlışlık olabilir dedi sonuçta tedaviye başlamak için çok yüksek bir değer dedi amh is...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hamile riski

    Merhaba sürtünme yoluyla ilişkiye girdim, bakireyim ama regl döngüm gecikti , 33 gündür regl olamadım , hamile olma riskim var mı? bakireyim

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Cem Kınık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Polıkıstık over

    Hocam merhabalar ben polıkıstık over senduromlu bir kadınım. 3 aya yakındır adet olamıyordum.doktora gıttım tahlillerimde prolaktın hormonu 44.38 cıktı. sonra adet oldum 2.gunu gıttım tekrar tahlıl yaptı. lüteinleştiren hormon:3.46 progesteron:0.30 fah:4.88 estradiol:25.06 bunlar aonuclarım hoc...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Alparslan Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hamile kalamama

    Hocam bütün tetkikler yapıldı hiç bir problemim yok ancak 1 sene boyunca hamile kalamamak normal mi sağlıklı bi insan 1 sene içinde hamile kalmazsa sorunu varmı demek

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lütfen yardımcı olun hocam lütfen

    Hocam benim hiç bir problemim yok ama 8 aydır hamile kalamadım hemen hamile kalmak için doktorum bana klomen verdi ama ilk ayda fayda etmedi çocuğum olması için ne yapmam gerek kokuyorum olmaz diye doktorlara gittim değişik değişik ama problem yok

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hamile kalamama

    Hocam merhaba ben 1 senedir evliyim tam 1 senedir bebek istiyoruz olmadı 20 yaşındayım bütün tetkikler yapıldı hiç bir problemim yok hiç problemi olmadığı halde 1 sene boyunca hamile kalamamak normalmidir ya da sebebi ne olabilir

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yumurta boyutu

    Evet fsh 7.56 prolaktin 9.89. tsh 2.79. reglin 4. günü bakıldı. doktor bey net cevaplar verdiğiniz için teşekkür ederim..

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yumurta boyutu

    :)) değişik cevaplarınızdan ötürü teşekkür ederim. akışına bırakın takılmayın stress yapmayın diyorsunuz.. e2 132 amh 1.43 cıktı referans araliginda düşük fertilite diyor 1.5 altına. zaman geçtikçe düşüklüğü artmasından endişe ettim sanirim.. kolaylıklar..

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebe kalamama

    Hocam benim 1 cocugum var 2cı cocugama 5yıldır hamile kalamıyorum ve amh hormonu 0.85 hormon tahlıllerımın hepsi normal adetin 2cı gunu yumurta sayımı 9 cıktı ve dr um kendiliğinden cocugun olabilir bekle dedi bu arada benim yasım 31 sizce ne yapmalıyım beklemelımıyım farklı dr gorustıgımde vakit ka...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Nurettin Ersöz İnce

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yumurta boyutu

    Merhaba. 31 yaşındayım 4 yıl önce sezeryan ile doğum yaptım. 8 aydır korunmuyoruz. bir kimyasal geçirdim 5.ayda. aradan 3 ay geçti tüm testler yapıldı herşey normal görünüyor dedi doktorum. ve bu ay reglin 11. günü kontrole gittim solda 16.1 sağda 15 mm yumurta olduğunu ve çatlamaktansa bir problem...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çikolata kisti

    Hocam ben 5 aylik evliyim gebelik istyrm doktora gttm sag yumurtaligim da 3cm cikolata kisti var visanne adinda bir ilac verdi 1 ay kullndm yan etkileri fazla 2 ay kullanmadm gebe kalmk istyrm onun icin kullanmk istemyrm bunun yerine 15 gundr sogan kuru kullaniyrm .hocam 3 cm kistle dogal yolla ilac...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yumurtla rezervi

    Merhaba hocam yumurta rezervi azalmaya başlamışsa doğal yola hamile kalınabilir mi

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x