İlerki yaşlar

  • Hocam merhabalar ben size soru sormuştum cevapladınız. Sağolun izninizle son aklıma takılan sorun var. Onu da bağışlarsaniz sorayım. Ben 20 yaşında erkeğim 1 sene önce bir ay sterod kullanıp bırakmıştım. Siz de hormonlar eski haline tekrar döner demiştiniz. Hocam aklıma takılan şu: şimdi hormonlar düzelse bile ilerki yaşlarımda( 40 tan sonra) bu ilacı kullandığım için cinsel veya başka türlü sorunlar yaşar mıyım? Sağolun cevaplarınız için..

  • Hocam cevap için çok sağolun Allah razı olsun. Son bir sorum ben bu ilaçları kullandığım için ergen yaşta olduğum için büyümeme gelişmeme çok zararı olmuş mudur


İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Tiroid papiller karsinom

    Doktor hanım patoloji sonucunu paylaşıyorum yardımcı olur musunuz ? durum nedir ne yapılmalı ? şimdiden teşekkür ederim cinsiyet: kadın yaş: 34 gonderilen doku:tiroid biyopsi işlemi alinma bicimi:i iia klinik oyku:tiroid bezi sağ lobundaki yaklaşık 14x12 mm boyutundaki olan milimetrik...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • D vitamini eksikligi

    Hocam merhaba kolay gelsin. bn 26 yasindayim.d vit 6.7 cikti. diger degerlerimden demirde biraz dusukluk var o bnde hep var malesef. asm dr um d colefor 20 binlik 14 tablet verdi.bunun yaninda k2 vitamini almalimiyim. ve bu 14 tablet bitince idame olarak ne onerirsiniz ve ne kadar sure ve kac damla...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Proloktin hormonu

    Hocam merhabalar. 20 yaşında erkeğim.. prolaktin hormonum 31 çıktı.. doktor yüksek dedi. günde 4 farklı antidepresan kullanıyorum. bunlar neden olmuş diyor.. hocam prolaktin hormonu fazlalığıbana fiziksel açıdan ne gibi olumsuzluk yapar? fitnes yapan biriyim içimden gelmiyor gitmek, özgüven yok, ağ...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Wbc ve karaciğer

    Çok teşekkür ederim. içimi ferahlattınız. iyi ki varsınız..

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Yusuf Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Wbc ve karaciğer

    Merhaba hocam, 37 yaşındayım. 53 kiloyum. ben 2017 yılında apandist şikayetiyle hastaneye gitmiştim oradaki wbc değerim önce 14,5 ve apandisit amaliyatımdan sonraki 13 olmuştu. ameliyat olduğum hastanedeki hemşire arkadaşımın doktorlarıma son zamanlarda çok kilo verdiğimi söylemesi üzerine bana bir...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Yusuf Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Graves hipertroidi geçer mi

    Hocam 1 sene önce tesadüfen guatr ve nodül varlığı tespit edilmis olup endokrin e gittigimde ultrason sonucu her iki tiroid lobunda ve isthmusta büyüğü sag lob latralde yaklaşık 1.5 cm icerisinde kistik açıklıklar içeren multpl noduler dikkati çelmiştir.(mng) boyun yumusak dokuları tabidir cevresel...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İlerki yaşlar

    Hocam cevap için çok sağolun allah razı olsun. son bir sorum ben bu ilaçları kullandığım için ergen yaşta olduğum için büyümeme gelişmeme çok zararı olmuş mudur

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Yusuf Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam lütfen cevaplayınız..

    Hocam merhabalar, saygılarımı sunarım. öncelikle cevabını hiç bir yerde bulamadığım sorum var çok aklıma takılıyor zor durumdayım. lütfen cevaplar mısınız.. ben 20 yaşında erkeğim. geçen hafta endokrine gidip hormon testi yaptırdım. total testesteronum 414.45 ng çıktı. hormon testi yaptirmamin ne...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Halsizlik yorgunluk

    Sayın hocam affınıza sığınarak size danışmak istediğim soruyu yanitlarsaniz çok sevinirim. hocam bankada bu günlerde şu aşırı stres altında çalışıyorum ara ara kan testi yaptırdığımda b12 ve d vitamini genelde eksik çıkıyordu hocam iki haftadır aşırı bir halsizlik sürekli uyku istediği sanki hiç di...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Testis küçüklüğü

    Merhaba hocam . 20 yaşında erkeğim. bugün üroloji ye gittim . testislerimin yaşıtlarima göre düşük olduğunu söyledi. endokrine yönlendirdi. hocam endokrin bölümünde testisler kontrol edilir mi , doktor neden beni size yonlerdi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • ???????????

    İyi akşamlar hocam. bir haftadır sağ kaşık bölgemde ve genel anlamıyla karnımda garip bi hareketlilik hissediyorum. tarif etmem gerekirse hani kediler mırıldarken titreşim çıkarırlar ya aynı hissi yaşıyorum. çok rahatsız olmasam da kafama takıldı. ve hocam göbek mi şişkinlik mi olduğunu anlayamadığı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tam kan sayımı wbc değeri

    Merhaba, rutin tam kan testi yaptırmıştım, doktor sonuçlara göre üç kutu ferplex kan ilacı verdi. tahlil değerleri aşağıdaki gibidir. sormak istediği ise, wbc değeri sizce normal mi? sınırda gibi görünüyor ama doktor gayet iyi demişti. sizinde fikrinizi almak isterim wbc 4,2 10^3/l 4,0 - 12,0...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Minoksidil yüksek doz sonrası geçmeyen bulantı ve çarpıntı

    2020 mart başında 1 hafta kullandığım yüksek doz minoksidil sonrası ( yüksek doz olmasının sebebi mikro iğneleme sonrası cilde uygulanmis olması). bu ilacın esasında ağır bir tansiyon ilacı olduğunu ve çarpıntı, kalp sorunları gibi durumlara yol açtığını sonradan öğreniyorum, geçmeyen taşikardi, yat...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh yuksekligi

    Hocam merhaba kızım 1 yaşında ben tiroid hastasiyim gebeliğim boyunca ilaç kullandım.topuk kanı temiz çıkmıştı 15 günlükken doğum yaptığım hastane değeri tsh 12 st4 normaldi bizi çocuk endokrin yönlendirdi ve 1 aylik değerimiz tsh 9 t4 normaldi ve ilaca gerek yok denildi. kizim şu an 1 yaşında yü...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Büyüme ve kemik olgunlaşması

    Merhaba. ben mehmet. 18 yaşına girmeme bir ay kaldı. boyum 172. yaşa göre uzama grafiğim 14 yaşında 158, 15 de 165 , 16 nın ikinci yarısında ise 172 olçüldüm ve hala 172 yim. ilk meni salınımını 13 yaşında gördüm. sakallarım ise şu an ve çıkmaya başladı ve çok az. göğsümde ise hiç tüy yok. genel ola...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x