İdrar yaparken acı

  • Doktor bey, sabah uyandığımda idrarımı yaparken bir anda penis ucumda çok acı hissettim. Covid-19 korunmak için kompleks vitaminler aldığım için idrarımın kristalize olabileceğini ve bundan kaynaklandığını düşündüm. Bu konjonktürde de hemen hastaneye başvurmadım. İlk idrarda acıma çok fazla olsada öğleden sonraki idrara çıkmada acı azalıyordu. İlk belirtinin görüldüğü gün sağ kasığımda nohut büyüklüğünde bir bezede geldi elime, dokununca acı veriyordu. Ateş vs yoktu. Bu süreçte hastaneye başvurmadım. Bol sıvı tükettim. İlk belirti cuma sabah gözükmüştü. Pazartesi günü bezenin acısı yoktu ve küçülmüştü fakat idrar yaparken penis ucundaki acı devam ediyordu. Ve sabah erkenden aile hekimime başvurdum. Ciprasid tb. ve Üromisin 3g şase yazdı. Bazen testislerimde de hassasiyetlik hissettim bu süreçte. Koronavirüs salgını sebebiyle hastaneleri meşgul etmemek amacıyla bekledim. Üroloji doktoruna başvuru yapmalı mıyım?

  • Doktor Cevabı:

    Tedaviye yanıt almazsanız üroloji bölümüne başvurabilirsiniz.

    tarihinde cevapladı.

Antalya Ürolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Idrar yolu yanması

    Merhaba.bundan 1 ay önce idrar yollarım yanmaya başladı ve bulunduğumuz durumdan ötürü hastaneye gidemedim ve annemde eczacı olduğundan dolayı 5 gün ilaç kullandım. sonra 2 hafta sonra tekrar başladı aralıklarla ve şimdi her gün gün içinde ara ara oluyor. bugün bi laboratuvar da idrar kültürü ve ant...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Nuhoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bulaşıcı hastalık

    Iyi günler hocam benim ekim ayında supheli iliskim oldu cikmadigim ürolji doktoru kalmadı özeldeki doktor once bel soguklugu var dedi sperm de gram pozitif koklar çıktı 6 kutu novosef igne ve cipro antibiyotik verdi gecmedi sonrada sende bel soguklugu yok dedi hiç geçmeyen belirtiler var hocm kafayi...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Wcde isterken boşalıyorum

    Hocam merhaba ben wc de ufak idarimi yaptıktan sonra wc den çıkıyorum ama sanki bi anda birdaha işicekmisim gibi koşuyorum bi bakıyom idrar değilde boşalıyorum. lütfen bilgilendirin beni hocam her gün olmuyo ama haftada 3 kez böle oluyo

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Murad Çeltik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Peniste batma ve yanma

    Merhabalar hocam.. benim 5 6 gündür aniden başlayan penis ucunda yanma ve batma şikayetim var testiste ağrım yok fakat testislerin hemen altı (makat ile testisler arası kısımda) yanma ve hafif ağrı var. ayrıca bu ağrılarla aynı gün sol ayak altımda ağrı var hatta testislerin altına basınca orası tit...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Coskun Şahin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Peniste batma

    Merhabalar hocam.. 4 gündür gittikçe artan penis ucunda batma ve testislerin hemen altında ağrı var akıntı ve idrarda yanma yok fakat batma hissi artıyor ve sol ayak altıma kadar ağrı hissediyorum şüpheli ilişkim olmadı. virüsten dolayı hastaneye gidemiyorum ne yapmam lazım??

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geçmeyen yanma

    Merhaba doktor bey ben evlendikten sonra idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. 2 yıldır aralıklarla oldum her seferinde ilaç verildi kullandım geçti fakat şimdiki aylardır devam ediyor verilen ilaçlar işe yaramıyor. kültür testi temiz çıktı. ultrason ve tomografi de böbrek ve mesanem de bi sıkıntı yokmuş...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hocam lütfen bakarmısınız

    Hocam saygılar ben 1605/2020 tarihinde hiv testi ve cd4 testi hakkında size sordum sağolun hemen cevap verdiniz ancak .hiv testleri negatif cd4/cd8oranı 0.52 ref(1-2.8)ve cd3+cd4+%19.97 ref(29-42) burdaki doğun baş ağrısı gece terlemeleri geçmeyen grip ve boğaz ağrısı 4 aydır devam ediyor.diğer cin...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam lütfen yardim

    Hocam saygılar 9 ay önce şüpheli kan teması oldu .ilki 42.gün cmbotes 94.gün düzen laboratuarında hiv pcr rna testi arda iki eliza ve son 8.5 ayda hiv duo ultra vidas negatif semptomlarım ateş gece terlemesi faranjit baş ve kas ağrılarım geçmedi 14/04/2020 hiv duo ile beraber cd4 testi yaptırdım c...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lütfen cevaplayın lütfen..

    Hocam merhaba beni bugün kene ısırdı hemen acile gittik orada müdahale edildi lyme hastalığı ve kongo ateşinden çok korkuyorum keneyide bir kaba koyup yanımızda götürdük doktor bey bunun bulaşıcı hastalık taşıyan bir kene türü olmadığını söyledi.benim asıl sorum şu;ben cuma günü hastanede cinsel yol...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Oğluma yardim

    Merhaba hocam 3.5 yasinda oglum pipisi ara ara buyuyor ve kalkiyor bu esnada pipim cok aciyor diyor.virusten dolayi bi hastaneye goturemedim pipisine bakincada herhangi bisey yok ne olabilir delik kucukte acaba buyuyemiyormu diye dusunuyorum ama tamda bilemiyorum cvp yazarsaniz sevinirim tşk ederim

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlker Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sistit ve künt karın ağrısı

    Ünal hocam hızlı cevabınız için çok teşekkürler.ilacım bitmek üzere karın ağrım yok ama özellikle sağ yan tarafımda hafif bi ağrı var.hani gece üstümüzü açarız da böbreklerimi üşütmüşüz deriz (tıbbi bir dayanağı var mıdır bunun bilmiyorum ama :) ) o şekilde hafif bir ağrı var.ayrıca idrarım hala bul...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ünal Öztekin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Peniste yanma

    Hocam merhaba.3 ay önce bir poliklinikte görev yapan meslektaşınıza şüpheli bir ilişki sonrası peniste yanma şikayetiyle gittim.akıntı veya herhangi başka bir şey yoktu.idrar testi yapıldı ve idrar yolu enfeksiyonu tanısı konuldu.önce 1000mglık adını hatırlamadığım antibiyotik türü bir şey verildi.k...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Akkurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sikintili bir durum

    Merhaba hocam 6 yaşındaki oğlum dışarıda bisiklet sürerken pipisi araya sıkışıp ucunda hafif şişirme ve morarma oldu sizce bir sıkıntı yasatirmi doktora gitmemiz gerekmi bilgilendirirseniz sevinirim

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlker Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ates basmasi

    Saygilar62 yasindayim bir suredir kasiklarda ve yuzumde sicaklik ates basmasi oluyor dereceyle atesimi olcuyoeum36derece hornonla ilgiki olabilirmi kirmizi ginseng hapi ociyorum pneriniz yokmu andropoz olabilirmi prostat volumu33ccpsa1 idrarda yanma agri

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlker Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İdrar yanması

    Merhaba hocam benim eşim oruç tuttuğu için gündüz idrarında yanma oluyor orucunu açıp su içtikten sonra şikayeti kayboluyor bu sorunuda bu yıla mahsus değil her oruç tuttuğunda yaz kış farketmiyor yanması oluyor, sorunu nedir ne yapmak gerek hocam kendinize iyi bakın

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Akkurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x