Idrar yanması

  • Merhaba hocam 1 senedir dönem dönem idrar yanma sorunu yaşıyorum lavabo sonrası oluyor. Ilaç kullandığım halde tekrarlıyor sürekli. Vajinal akıntım sarımsı renkte az akıntım oluyor. Ne yapmam gerekli?


Kahramanmaraş Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Genital kaşıntı

    Merhaba ben pandemiden dolayı doktora gitmedim aşırı kadintim oldu önceki dr. önerdiği fitil ve ilacı kullandım 2 .fitili kullandıktan sonra parça parça pıhtı şeklinde kanamam oldu yoğun değil acaba nedendir yardımcı olup cevaplarsanız çok sevinirim 😔🤗

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam lütfen geri çevirmeyin

    Merhabalar hocam ben bir arkadaşımdan ve internette ki bilgi kirliliğinden cinsel ilişki olmadan dış ortamdan tuvaletten klozetten banyodan havuzdan hamile kalınabilecegini duydum ve bu beni çok etkiledi bu ay grip soğuk algınlığı olarak hasta olmuştum hamile kişilerinde başta böyle hasta olduğunu d...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sezai Ertürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik şüphesi

    Merhaba hocam ,benim 31 ekimde yakınlaşmam oldu içime boşalma gibi bi durum olmadı ama sperm bulaşıp bulaşmadığından emin değilim bende bu sebepten 11 kasım 18 kasım ve en son 23 kasımda kanda beta hcg baktırdım sonuç hep 0 çıktı aynı zamanda ultrasonda da bişey çıkmadı.13kasımda regl olmam gereki...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Regl olan biri hamile olabilir mi

    Merhaba hocam ben bı konu da bilgi almak istiyorum nişanlımla temaslı biseyler yaşadık ama bakire tabi sperm vajinaya doğru sıçradı suphelendik hamilelikten. 4 gün gecikti sadece . ilişkiden 11 gün sonra regl oldu herhangibi değişiklik yok aynı gün aynı ölçüde olmuş şuan regl biteli 10 gün oldu k...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sezai Ertürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yardımcı olur musunuz?

    Hocam merhabalar ben 15 eylülde bir ilişki yaşadım o günden sonra 3 kez adetimi gördüm ve sayısız idrar testi yaptık sonuçlar negatif çıktı. burda bazı doktolar kan testi yaptırmam gerektiğini söylediler ama bekarım yaptırmak istemiyorum. şüpheli ilişkiden 45 ve 55 gün sonra iki farklı doktor tarafı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prolaktin yüksekliğinde

    Hocam merhabalar 25 yaşındayım bekarım, adet düzensizliği için jinekolog kadın dogum uzmanına gittim adetim 10 15 gün sürdü ilk kez, tüm horman testlerini istedi hepsı temiz cıktı adetim gecmesi için bana primolut die bir bşr ilac verdi ilacı içtim adetimi kesti, dr bana adetin 3.günü gel dedi gitti...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Başak Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İdrar yolu enfeksiyonu gebelik testini etkiler mi

    Merhaba hocam idrar yolu enfeksiyonu gebelik testini etkiler mi adet gecikmesi de var çocuk düşünceside var 3 tane test yaptım üçide pozitif ama idrar enfeksiyonu yanlış etkiler mi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hamilelik kan değeri

    Hocam merhaba. doktorum euthyrox 25 mg verdi. her ay gelmemi söyledi. sizce bu doz yeterli mi? ilacın bebeğe bir etkisi olur mu?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Dede

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ihtimali

    Hocam çocukluk arkadaşım bekar polikistik over hastası aşırı tüylenmesi ve bayağı bir kilosu var. son 1 yılı düzenli adet görüyor. oda adetin 1.günü leke geliyor 2.günü de az az adet görüyor 2.günü de ilişki sevgilisiyle ilişki oluyor. o da vajina içine boşalmıyor. poposunun üstüne bir damla kadar b...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Size müteşekkirim hocam

    Hocam derin bir nefes alıp gebeliği unutabilirmiyiz artık

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çatlatma iğnesi

    İyi günler, çatlatma iğnesi vuruldum üç adet olgun yumurta vardı iğnenin daha etkisi gecmeden 8.günde pembelik geldi daha sonraki gün kırmızı damla kan ve bugün de kahverengi akıntıı şeklinde deşarjlarım oldu ve hep anlık ve az geliyorlar gecen ay iğneyi vuruldugumda aşırı kanama ve parçalı olmuştu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam yardım edermisniz

    Hocam merhaba şimdiden verdiğiniz iç aydınlatıcı cevap için teşekkkür ederim soruma gelicek olursak hocam , kız arkadaşım düzensiz adet olan biri ama son adetinin 14 gün sonrasında bir cinsel ilişkimiz oldu ilişki sabahı benim bir boşalmam olmuştu yani o gün ki ikinci boşalmam olucaktı ilişki esnas...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Size müteşekkirim hocam

    Merhaba hocam bir sorum olacaktır bir çok doktor farklı yorumlamış bu soru da gün içerisinde düşünmekten hem vücut hemde beyin olarak yoruyor beni yardımcı olursanıs ömrümün sonuna kadar size minnettar olacağım. olası bir ön sevişme sırasında kadının eline gelen sperm vajinaya temas etse gebelik ris...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hamile kalmak için hormon tahlil sonucu sorun varmı hocam

    Gebelik öncesi hormon değerleri yaş 19 total testesteron 60.99 referans değeri 14-76 prolaktin sonuç 17.29 referans değeri 2.8-29.2 lüteinizan hormon(lh sonuç. 2.73 vitamin b12 sonuç 278 referans değeri 211-911 tsh sonuç 4.68 referans değeri 0.35-5.5  bana hormonların güzel dedi gebe kalmak için sor...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hamilelik kan değeri

    Hocam yeniden merhaba. şu an 7+2 hamileyim. guatr hastası değilim ama geçen hafta değerim 7 küsür. bugün ise 5.55 çıktı. bir sorun olur mu?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Dede

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x