İdrar sıkıntısı prostatit

  • Sayın hocam 3 yıl önce ayak kırığından ameliyat oldum 1 gün sondali kaldim. O zamandan beri yavaş yavaş artan idrarda zorlanma Kesik damla halinde işeme mesaneyi boşaltamama rahatlayamama sıkıntılarım karın bölgemde ağrılar Ek olarak ara sıra olan penis ucunda iğne batması gibi bir kaşıntı , bazen karın altında bazen yumurtalıklarda ağrı , çok sık olarak kalça kemiklerimde ağrılar oluyor oturunca daha çok acıyor.Rektumda doluluk hissi oluyor.Psa 0.67 Rezide idrar 110 ile 170 arasında.Üroflow @max 9.8 işenen miktar 450 ort.akis 5 . Ürodinami **** 16 pves 65. İlk his 122 normal sıkışma 210 dolum sonu 450 İdrarımı patlayana kadar tutabilirim. Ani sıkışmam yok mesanemin yavaş yavaş dolduğunu hissediyorum.idrar kaçağım yok. İdrar kültürü yapılmadı. Tam idrar tahlili yaptılar bembeyaz idrar vermiştim enfeksiyon varsa bile temiz çıktı. Sizce prostatit olabilirmiyim bu detrüsor basincini etkilemiş olabilirmi. Uzun oldu k.bakmayin hocam

  • Doktor Cevabı:

    İdrar akımı belirgin zayıf. prostatit olabilir . idrar yapmayı rahatlatacak ilaç verildi mi?

    tarihinde cevapladı.
  • 9 aydır Xtral kullanıyorum %20 iyileşme sağladı. Ama genel olarak problemlerim devam ediyor. Son olarak sabah idrarıyla kültür ve tam idrar tahlili yaptırdım. Sonuçlar temiz çıktı . Mesane boynu yüksekliğin olabilir dediler. Boyun yüksekliği bu kadar rahatsızlık verirmi hocam teşekkür ederim

  • Doktor Cevabı:

    Hem kronik prostatit hem mesane boynu yüksekliği bu şikayeti yapabilir. xatral e devam edin

    tarihinde cevapladı.

İzmir Ürolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Perianal mr sonucu

    Merhaba, sol ic perine bolgemde olan agrilarla iligli perianal mr cektirmistim ( daha onceden kronik prostatit teshisi konmustu lakin emin olmak icin genel cerrahi e de gorunmek istedim ) , mr sonucunda: perianal bölge mr incelemesi çekim tekniği: sagittal planda tse spir pd, koronal planda tse t1,...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ömer Bender

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kanal darligi süpesi

    Yok hocam ultrasonla baktilar su varken birde işedikten sonra 1 ml su kaliyormuş idrar torbasinda bu çok az idrar yolu darligi olamaz dedi doktor ama antibiyotiye bir ay var hala biraz sanki daha iyim ama hala çok ilerleme yok sizce bu kronik prostatit olabilirmi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ömer Demir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronik prostatit

    Hocam bir sorum olacakti ben prostat sivisi analizi yaptiridm her sahada 15-20 lokosit goruldu yaziyo idrar tahlili temiz doktorum bana kronik bakteriyel prostatit oldugumu soyledi benim butun cinsel yolla bulasan hastalik testlerim negatif nasil olabiliyo kronik bakteriyel prostatit?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kronik prostatit

    Yurt disinda yasiyorum size veya sekreterinize ulasabilecegim bir numara var mi randevu detaylarini konusmak icin?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlker Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronik prostatit

    Merhaba hocam bir sorum olacakti bende kronik prostatit suphesi var ama edindiğim bilgi kadarıyla bu hastalığın teşhisinde prostatt sıvısı analısızede yapılmalıymış sız yapıyormusunuz size mauayene gelsem?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlker Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronik prostatit

    Hocam bir sorum olacakti kronik prostatit icin prostat sivisi alinip analize gonderilmesi gerektigini okumustum tanisi icin acaba siz yapiyormusunuz size gelsem?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kronık prostatit

    Hocam pcr da cıktı kültürde üremiyot duyarlı antibiyotik çalışması yapılmıyor pcr sadece olan bakterıyı biliyorum

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Akkurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronik prostatit mi? kronik testis ağrısı mı?

    Merhaba hocam. 6 aydır, testislerde ağrı özellikle solda. sık idrar. boşalma sonrası 1,2 günlük ağrı, çok nadir penis ucunda ağrı şikayetleri ile ürolojiye gittim ve sol varikosel teşhisi konuldu. ameliyat olalı 20 gün oldu ancak ağrılarım özellikle sol testiste daha şiddetli arttı bunun üzerine kan...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Ünsal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronık prostatit

    Merhaba hocam spermden pcr yaptırdım entrokok cıktı bol miktarda spermdeki pıhtılaşmanın sebebi bu olabılırmi tedavi olarak ne yapılabılır bana termoterapi yi önerirmisiniz aspirin kullandım tavsıyenız üzerıne etkili olmadı spermdeki pıhtılaşmanın sebebi seminel veziküllerinde iltihaplanması anlam...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Akkurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İdrar sıkıntısı prostatit

    9 aydır xtral kullanıyorum %20 iyileşme sağladı. ama genel olarak problemlerim devam ediyor. son olarak sabah idrarıyla kültür ve tam idrar tahlili yaptırdım. sonuçlar temiz çıktı . mesane boynu yüksekliğin olabilir dediler. boyun yüksekliği bu kadar rahatsızlık verirmi hocam teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Güven Aslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronik prostatit olabilirmiyim

    Merhaba hocam, benim size sormak istediğim şu ki bu prostatit penisin baş kısmına özellikle işeme yerinin her iki yanına iltihap gönderir mi. benim ağrım yok sızım yok fakat sertleşme sorunum var. ayrıca elimle işeme yerinin her iki alt tarafını sıktığımda masmavi apaçık beelli iltihap gözüküyor. ak...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronik prostatit

    Hocam bir sorum olacakti bende kronik prostatit suphesi var psa bakildi 1.33 cikti yasim 30 normal mi bu deger?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlker Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Prostatit ve psa

    Merhaba hocam benim yasim 30 bende kronik prostatit suphesi var psa degerîe bakildi 1.33 cikti yasima gore normal mi acaba

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlker Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fibromiyalji ile ilgili bazı sorularım…

    Evli değilim. sorunumun ne olduğuna dair aklınıza gelenleri yazarmısınız efendim?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. İlker Önder Ferah

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Penis ereksiyon

    Hocam kronik prostatit mevcut iltihabı glans bölgesine gönderir mi. benim ağrım yok ama penisim sertlesmiyor. elimle penisi incelediğim zaman işeme yerinin her iki yanında derinin altında resmen iltihap var. ayrıca o bölgenin cilt rengi kırmızı olması gerekirken sapsarı olmuş. allah için ne yapmam l...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Y. Tarkan Soygür

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x