Hülya hanım merhaba.ben infertilite tedavisi goruyordum baya ara verdım ve

  • Hülya hanım merhaba.ben infertilite tedavisi goruyordum baya ara verdım ve yarın yıne adetim 3 cu gunu ben tahlıl vermek ıstıyorum laboratuara gıdecegım hangı tahlıl vermem gerekıyor.daha once FSH olcuyordum bu kez tum tahlıller yaptırmak ıstıyorum.ve DHEA hormonu adetım 3 gununde bakılabılırmı?teşşekur ederim

  • merhaba doktor hanım FSH 6.53 REF.2.9-12.00. LH 2.67 REF.1.50-8.0.ESTRADİOL40.7 REF.18.0-147.0 TSH 2.40 REF.0.25-5.00.PROLAKTİN BİR AY ONCE BAKILDI NORMAL DI DEMIŞTI DOKTOR.Hülya hanım cok rıca edrim bu verılere gore hic bir ılac kullanmadan hamile kalma şansım nedır?tüpler acik ve eşımın spermografı normal.bu sonucları yorumlayabılırmısınız?cok cok teşşekur edrim.

  • Doktor Cevabı:

    Sadece hormon sonuçlariniza bakarak bir olasilik vermek zor sadece değerlerin normal araliklarda göründüğünüz söyleyebilirm geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

.
x