Hormon testi

  • Tsh 1.13 yıu/ml 0.35 -5.5 Fsh 6.99 mlu/mL 7 ay .12 yil 0.2 -3.0 Folliculer phase 2.5-10.2 Midcycle phase 3.4-33.4 Luteal phase 1.5-9.1 Hamile kadınlar 0.0-03 Postmenopausal 23-166.3 Prolaktin 13.39 ng/ml 4-15yas 5.2-29.5 >15 yas 2.8-29.2 Hamilelik 9.7-208.5 Menopoz 1.8-20.3 Hocam hormon testim bu ramazan dan dolayi gidemedim testim nasil hormonlarimda bi aksilik varmi


İstanbul Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Adet duzensizligi

    Merhaba hocam. 27 yaşındayim adetim uzun sürdüğü için 1 yıl önce hormonlu spiral takıldı. bu ay adetimi geciktirmek istiyorum hormonlu spiral varken adet geciktirici hap kullanmamın bir sakıncası var mıdır

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Testesteron yuksekligi

    Merhaba hocam.ben polikstik over hastasyim.adet duzensizliym var.bir bucuk yildir evliyim.doktora gitdim hormon tahlili yaptirdim sadece testesteron hormonum yuksek cikti hamile kalmak icin sorunmu?boyle hastalar gecmi hamile kalir?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Polikistik over

    Merhabalar hocam geçen gün tüm batın ultrason yaptırdım ultrason sonucumda biliteral overler normal büyük görünümde olup periferik yerleşimli milimetrik boyutlu kistler içermektedir yazıyor adet düzensizliğim evet var 5-6-7 gün felan gecikiyor sadece tüylenme olarak da kulaklarımın yanında bi iki ta...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tüp bebek bilgisi yardım

    Selam hocam biz 4 yıllık evliyiz 3 defa tüp bebek tedavisi gördük tüp bebek için yumurta sayısı 2 veya 1 tane sağlam çıkıyor lütfen yardımcı olurmusunuz para için değil gerçekten tedavi için bilgi almak istiyorum

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Yılmaz Güzel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Siyah adet kanaması

    Hocam merhaba ben düzensiz adet gören biriyim. bu ayın 11 inde bir iki damla kahverengi akıntı gelmiştir. sonrasında 12-13-14 bu lekelenmeler devam etti sonrasında 15 inden bugüne yani 23 üne kadar siyah adet kanı geliyor nadir de olsa kırmızı kan da geliyor. doktor a gittim fakat ne kist ne de horm...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kahverengi akıntı

    Merhaba adetime 2 hafta kala kahverengi çok az bir akıntı gelmişti adet olduktan 1 hafta sonra da kahverengi akıntı geldi normalde hiç gelmez sadece adet bittikten hemen sonra olur şimdi neden sebepsiz yere oluyor bu arada bekarım sağlığım da iyi

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Cevap bekliyorum hocam

    Hocam klomen etkisi kaç ay sürer geçen ay verdi doktorum olmadı bu ay kullanmama gerek var mı acaba

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lütfen sorularımı cevaplarmisiniz hocam

    Hocam merhaba benim 6 aydır bebeğim olmuyor.ama.ben hemen olsun diye doktora gittim tahliller yapıldı sorunum yok klomen kullandım günde iki kere ama.yine olmadı korkuyorum olmaz diye sorunum yoksa klomenle hemen olması gerekmezmiydi klomen etkisi kaç ay sürer bu ay kullanmalıyım

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam duphaston kullanıyorum

    Hocam duphaston kullanıyorum doktorum vermşti düzensiz regl olduğum için. ellerimde ayaklarımda yanmalar oluyor bu ilaçtan kaynaklı bir durum mudur?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Cevap bekliyorum hocam

    Hocam.merhaba doktorum bebeğim olmadığı için bana klomen ilaçı verdi günde 2 kere 5 günlük 11.ci gün takipe gittim yumurtalar güzel olmuş dedi adet olursan gel başka tedavi başlayalım dedi ama daha 1 kere kullandım klomen 3 4 ay kullanılması gerekmezmi neden ilk ay olmayınca değiştiriyor olabilir

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Merhaba hocam son bir yıla kadar düzensiz regl oluyordum

    Merhaba hocam son bir yıla kadar düzensiz regl oluyordum. son bir yıldır her ay oldum . bu ay iki hafta kadar gecikme oldu. bakireyim. regl olmak için duphaston içiyorum günde iki tane. ilaç etkisini ne zaman gösterir.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Polikistik over

    Ayşegül hanım merhaba, 23 yaşındayım saç dökülmesi ve tüylenme için hormon testi yaptırdım.adetimin 2.günü.usg normal çıktı. lh 3.06 fsh 5.44 prolaktin 24.48 estradiol 33 tsh 3.6855 bu değerler normal midir,pcos gibi bir durum olabilir mi ?

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Dheas yüksekliği

    Merhaba hocam benim tüylenme ve ağrılı akne şikayetim var roaccutane kullanmama rağmen sivilceler tekrarladı hormon testinde her şey normal ama dheas 439 doktorum dienille diye bir ilaç verdi 6 ay kullanıcam bu ilaç tek başına dheas yüksekliğine iyi gelir mi ? daha önce yasmin kullanırken sivilceler...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ara kanama

    Aysu hanim merhaba. 3 aydir hamile kalmaya çalışan bir pcosluyum. yillardir glukofaj kullaniyorum, bu ay impryl kullanmaya basladim. 1 ay once ultrason ile muayene oldum, sonrasinda hormonlarima bakildi, butun degerlerim normal. her ay regl oluyorum ancak 28 - 34 gun arasi degisiyor döngüm. nadiren...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pkos ve kafa karışıklığı

    Soruma cevap verdiğiniz için başta teşekkür ederim. benim adetin ikinci günü bakılan hormonların (6li hormon yaptı dr) normal dediniz. dr hafif yumurta tembelliği demisti ama öyle bir terim yokmuş. bu pkos yani. bende hormonlar normal ise neden yüzümde küçük sivilcelenmeler var ? sırf kilo ve sivilc...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x