Hormon test sonuçları

  • Hormon test sonuçları

    Slm seval hn. 46 yaşındayım,düzenli adet görüyorum,hormon testlerimi değerlendirirseniz sevinirim,teşekkürler tetkik ismi sonuç alt sınır üst sınır biyokimya acth 28,9 0 46 estradiol 95 fsh 2,01 glukoz(akş) 93 70 105 üre 23 13 45 kortizol 8,95 5 25 total testesteron 0,...

    Doktor Cevabı:
     Seval Taşdemir

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon test sonuçları

    Merhaba hocam eşimin yaşı 32 8 aylık evliyiz.eşim 7. ayda klomen ve estrofeme başladı. 5 gün kullandıktan sonra 2 gün daha estrofem kullandı ve 32. gün de kan testinde gebe olduğu çıktı fakat 32. günde önce kahverengi lekeler sonra kanaması başladı. regilin 3. gününde bazı testler yaptırdı fsh:...

    Doktor Cevabı:
     Güvenç Karlıkaya

    Op. Dr. Güvenç Karlıkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon test sonuçları

    Merhaba ; volkan bey size sormak istediğim 3 ay öncesi kadın doğuma gittim. adet düzensiziliği ile ilgili birde 2.çocuk için . yalnız polikistik over ( pikos) rahatsızlığım olduğu belirtildi. karşılığında 3 aydır progestan kullanıyorum. ve bu ay adetimin 3. günü aşağıdaki testleri yaptırdım. konuyla...

    Doktor Cevabı:
     Volkan Serhat Dede

    Op. Dr. Volkan Serhat Dede

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon test sonuçları

    Hocam merhaba ben gebelik düşündüğüm için doktora gittim hormon testi yaptı sonuç t3 3.4 t4 1.24 tsh 4.46 fsh 4.05 lh 8.55 prolaktin 22.7 e2 41.98 hocam bunun üzerine doktorum 3 ay doğum kontrol hapı verdi.bende ki sorun nedir gebeligi önleyen nedir bana açıkla misiniz? birde rahim filmi istedi si...

    Doktor Cevabı:
     Seval Taşdemir

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon test sonucları

    Mehaba hocam benım adet kesıntılerim var ve bunun için hormaon testi yaptırdım tiroid hastasıyım test sonuclarım serbest t4: 1.22 tsh: 7.2 çıktı beta hcg(dilisyonlu):

    Doktor Cevabı:
     Erbil Doğan

    Prof. Dr. Erbil Doğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon test sonuçları?

    Reglinin 2. günü hormon testi yaptırdım.testesteron hormonu test sonucu 0,57 çıktı kadında 0,1-0,75 arası diyor ama koyu yazılmış. fsh: 7.75, lh:7.56, prolaktin:14,86, tsh:2,27, t3:2,94 ve t4: 0,85 , e2: 46 çıktı ama biz eşimle çocuk istiyoruz. hormon testi yaptırıdım. bunları nasıl yorumluyorsunuz...

    Doktor Cevabı:
     Timur Gürgan

    Prof. Dr. Timur Gürgan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon test sonuçları

    Merhaba ben haziran ayının sonunda 4 haftalık düşük yaptım.kendiliğinden düşük meydana geldi.doktorum 3 ay korunduktan sonra hormon testlerini yaptırmam gerektiğiini söyledi fakat ben düşükten sonraki ilk adetimde yaptırdım.prolaktin 25.8 tsh 2.84 fsh 6.3 çıktı.sanırım prolaktin yüksek.ilk adetimde...

    Doktor Cevabı:
     Timur Gürgan

    Prof. Dr. Timur Gürgan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon test sonuçları

    Sensitif tsh 1.482 µiu/ml 0.35 - 4.94 serbest t4 1.47 ng/dl 0.58 - 1.64 vitamin b12 350 pg/ml 187 - 883 hocam kilo alamayınca yaptırdığım hormon testi sonuçları. tsh değeri yüksek mi, normal mi anlayamadım.

    Doktor Cevabı:
     Seydahmet Akın

    Doç. Dr. Seydahmet Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon test sonuçlari

    27 yaşında evli ve 1 çocuk annesiyim. adet düzensizliği kanama fazlalığı nedeniyle yapılan hormon testlerindeki lh 5.73, estradiol 107(ref:20-150), fsh 14.41, tsh 0.87(ref:0.27-4.2), progesteron 0.20, prolaktin 8.33(ref:4.79-23.3), testesteron 0.05(ref:0.084-0.481) değerleri ile ilgili bilgi verirse...

    Doktor Cevabı:
     Ayşe Darama

    Op. Dr. Ayşe Darama

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon test sonuclari

    Seval hocam, yaklasik 1 yildir idrarimda gorulen kan icin uroloji tarafindan usg cektirdim. bu esnada yumurtaliklarimda 4,5 mm lik kist var denildi ancak adet oncesi oldugumdan regl 3. gunu tekrar muayene olmam soylendi. bende regl min 3. gunu kadin hastaliklarina muayne oldum yumurtaliklarim tem...

    Doktor Cevabı:
     Seval Taşdemir

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/3 | Toplam 21 kayıt bulundu.
.
x