Hormon tahlili

  • Hormon tahlili

    Merhabalar; ben 41 yaşındayım. benim şikayetim düzensiz adet görmek ve uzun sürmesi. hatta bu hafta 7. gün üzerine normalden çok şiddetli bel ağrısı ile tekrar adet oldum. 2 çocuk sahibiyim. 3 yıl öncede tüplerimi bağlattım. doktora gittim simir testim temiz çıktı. ultrasonda sağ overde 25mm çapında...

    Doktor Cevabı:
     Aykut Coşkun

    Op. Dr. Aykut Coşkun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon tahlili

    Merhabalar. 29 yaşındayım ve 1 senedir korunmuyoruz ama hiç gebe kalamadım. doktora başvurdur, hormon tahlili yapıldı adetin 2. günü. buna göre:lh 3,89 fsh:6,32 e2 40,55 çıktı.sonuçlam nasıl? daha öncesinde smear filmi çekilmişti oda temiz çıktı. sonuçlarımı değerlendirirseniz sevinirim...

    Doktor Cevabı:
     Tolga Ecemiş

    Op. Dr. Tolga Ecemiş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon tahlili

    --dehidroepiandrosteron sülfat(dhea-s):308,7 µg/dl --testosteron,serbest :1,92 pg/ml --estradiol (e2): 43,5 referans açiklama:pg/ml foliküler faz nd-160,0 foliküler faz(2-3 gün)nd-84,0 periovulatuar(3.gün)34,0-400 luteal faz 27,0-246,0 menopoz (tedavi edilmemiş)nd-30 menopoz(tedavi edilmi...

    Doktor Cevabı:
     Filip Taşhan

    Op. Dr. Filip Taşhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon tahlili

    Doktor hanım 17 yaş icin şu sonuclara bakar mısınız? tsh 2.68 estradiol 17 fsh 7.96 lh 2.78 prolaktin 9.45 dhea-s 127.3

    Doktor Cevabı:
     Meltem Serter Yünten

    Op. Dr. Meltem Serter Yünten

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon tahlili

    Doktor hanım 17 yaş icin şu sonuclara bakar mısınız? tsh 2.68 estradiol 17 fsh 7.96 lh 2.78 prolaktin 9.45 dhea-s 127.3

    Doktor Cevabı:
     Meltem Serter Yünten

    Op. Dr. Meltem Serter Yünten

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon tahlili

    Serhat bey iyi günler..haziran ayinda tüp bebek tedavim olumsuz sonuçlandi.ikinci denememizi eylül ayinda düşünüyoruz.ilk denemenin heyacaniyla olsa gerek bu soru aklima gelmemişti..ben hi rahim filmi çektirmedim dr um eşimden kaynaklanan sebepten hemen tüp bebek tedavisine başladik bu normal midir?...

    Doktor Cevabı:
     Serhat Partalci

    Op. Dr. Serhat Partalci

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon tahlili

    Kadın hastalıkları ve doğum / gebelik merhaba hocam, adetinin 2.günü kan vermiştim, sonuçları; dehidroepiandrosteron sulfat 203 estradiol 19 fsh 7,52 kortizol 10,8 lüteinleştiren hormon (lh) 4,71 progesteron 1,18 total testesteron 0,35 acth 26,6 çıktı. herhangi bir sorun var mı acaba? şimdiden teşe...

    Doktor Cevabı:
     Hilal Bayram

    Op. Dr. Hilal Bayram

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon tahlili

    merhaba orkun bey, adetimin 2.gününde yaptırdığım hormon tahlillerim şöyle çıktı: dehidroepiandrosteron sulfat 203 estradiol 19 fsh 7.52 kortizol 10.8 lh 4.71 progesteron 1.18 total testesteron 0.35 acth 26.6 tüylenme nedeniyle gitmiştim. sonuçlar için yorumunuzu merak ediyorum. şimdiden teşekkür...

    Doktor Cevabı:
     Orkun Çetin

    Op. Dr. Orkun Çetin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon tahlili

    Hocam merhaba ben 28 yaşındayım gebe kalmaya çalışıyorum adetimin 3.günü kan verdim.tsh:1.35 e2:41.8 fsh:6.6 lh:10.25 prl :359.5 bu sonuçlar normal mi hocam gebeliğe engel bi değer var mı? normal değerlerde de sırasıyla 0.27/4.2 12.5/166 3.5/12.5 2.4/12.6 127/637 aralıklarında gösteri...

    Doktor Cevabı:
     Orkun Çetin

    Op. Dr. Orkun Çetin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon tahlili

    Hocam merhaba ben 28 yaşındayım gebe kalmaya çalışıyorum adetimin 3.günü kan verdim.tsh:1.35 e2:41.8 fsh:6.6 lh:10.25 prl :359.5 bu sonuçlar normal mi hocam gebeliğe engel bi değer var mı? normal değerlerde de sırasıyla 0.27/4.2 12.5/166 3.5/12.5 2.4/12.6 127/637 aralıklarında gösteriyor.bide adetin...

    Doktor Cevabı:
     Ahmet Suphi Toprak

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/12 | Toplam 116 kayıt bulundu.

Hormon tahliliile ilgili uzmanlar

.
x