Hormon hapları

  • hocam gebelik şüphesine bağlı ertesi gün hapı aldım.reglmin tam tatile isabet etmesinden dolayı da adet geciktirici hap almak istiyorum.bu iki ilacın arası yakaşık 8-9 gün oluyor.ayrıca emziren bir anneyim .hormonal anlamda bu iki ilacı peşpeşe kullanmam sakıncalı mı? aynı şekilde sütü etkiler mi?teşekkürler

  • Doktor Cevabı:

    Sutun miktarini azaltmakla beraber iki ilaci bir arada kullanabilirsiniz ancak bu arada kanamaniz olabilir biraz daha erken adet geciktiriciye baslayin

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Ay.irem@hotmail.com

    Merhaba hocam 3 aydır adet bitiminden bir hafta on gün sonra akıntım beyaza döndüğü halde lavaboda oturduğumda kanamam onun dışında kahverengi lekelerim oluyor doktora gittim ultrason idrar ve hormon tahililerim temiz çıktı ama doktorum hormonlarım normal çıkmasına rağmen doğum kontrol habı yazdı ho...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ayşecan Enmutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sorum var hocam

    Merhaba hocam 20 yaşında erkeğim. bundan bir sene önce 1 ay günde 10 mg danabol ( hormon) ve 2 günde bir 15 gün toplam olmakla birlikte 25 mg proviron kullandım. hocam vücut geliştirme amacıyla kullanmıştım hata yaptığımı anlayıp 1 ayın sonunda kestim hapları. hocam sorum proviron adlı ilacın hormon...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Özgür Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sorum var hocam

    Merhaba hocam 20 yaşında erkeğim. bundan bir sene önce 1 ay günde 10 mg danabol ( hormon) ve 2 günde bir 15 gün toplam olmakla birlikte 25 mg proviron kullandım. hocam vücut geliştirme amacıyla kullanmıştım hata yaptığımı anlayıp 1 ayın sonunda kestim hapları. hocam sorum proviron adlı ilacın hormon...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sorum var hocam

    Merhaba hocam 20 yaşında erkeğim. bundan bir sene önce 1 ay günde 10 mg danabol ( hormon) ve 2 günde bir 15 gün toplam olmakla birlikte 25 mg proviron kullandım. hocam vücut geliştirme amacıyla kullanmıştım hata yaptığımı anlayıp 1 ayın sonunda kestim hapları. hocam sorum proviron adlı ilacın hormon...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Erdal Benli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 24 gündür adetim

    Kullandığım geciktirici sonrasında doğum kontrol hapına başladım adetim 24 gündür devam ediyor (tam olarak kırmızı kan değil daha kahverengi) daha öncesinde hormon testinde herşey normaldi, adet geciktiriciden mi yoksa doğum kontrolden kaynaklı mı?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Esra Ayşin Tonguç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid hapı, tüp bebek

    Merhaba ayşe hn, tiroid tekrar ölçtürülmeli demiştiniz, 4gün önce gebelik 7.haftamda 31.8.20de, günde 12,5mg euthyrx kullanırken tsh 0.31(0.35-4.9), ft4 1.35(0.37-1.48) çıktı. bu durumda dozu azaltarak bırakmak mı devam mı etmek gerekir? birönceki sorumu hatırlamanız için bıraktım. “tüm tiroid ile i...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lütfen yardımcı olun

    İyi günler doktor bey, benim reglim dokuz gün gecikti sağ kasığımda hiç yaşamadığım sızlanma ağrı tarzında hissim oldu, doktora gittim testler yapıldı gebe değildim bhcg 1.5 çıktı. ultrasondan bakılınca doktor bana sağda 17mm lik kist olabileceğini söyledi adetle birlikte atılıp atılmadığına bakmak...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Eralp Başer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon tedavisi

    Merhaba doktor bey, trans kadın bireyim. yakın zamanda endokrinoloji hormon tedavisine başladı. ancak bana sadece östrojen hapı yazdı. 2mg doz bir hafta sonra 4mg doz. normalde araştırdığım kaynaklarda bunu bir anti androjen (spironolakton yani) kombine ediyorlar. sorduğum zaman doktorum karaciğere...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet düzensizliği

    Hocam merhabalar iki aydır süren adet düzensizliği var adetin dördüncü günü hormon testi yapıldı çıkan sonuca göre menopoz başlamış görünüyor doktor doğum kontrol ilacı verdi ama yan etkileri çok acaba ilaç kullanmadan bu dönemi geçirebilir miyim teşekkür ederim cevabınız için

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Melih Atahan Güven

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ertesi gün hapı aldım hamile kalr mym

    Merhaba hocam bakireyim daha önce ertes 72 kullandım kızlığa zararı olmuş mudur? prolaktin hormon değerini öğrenmek istersek yalnız mı bakılır yoksa hcg ile mi ? teşekkürler şimdiden

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik şüphesi

    Gebelikşüphesi kız arkadaşımla yakınlaştığımız zamanlar oldu.bir ara çıplak bir şekilde sürtündük(birleşme veya boşalma olmadı sadece zevk suyu denilen sıvı) birkaç gün sonra kız arkadaşım regl döneminin geciktiğini söyledi ama ben başka sebeplerden olabileceğini söyledim. daha sonra internetten ba...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ertesi gün hapı

    Hocam merhaba ben geçen ayın 26sında ve bu ayın 24ünde postinor isimli ertesi gün hapı almak zorunda kaldım bilinçsizce. her iki alışımda da kanama oldu ve şu an da devam ediyor. fakat bu çok zararlıymış hormonlara ve adet düzenine şimdi okudum bundan sonra tüm hormon ilaçlarını kessem adetim düzene...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Önemli acil

    Hocam merhaba kız arkadaşımla korunmasız ilişkiye girdik ve içeri bir boşalma gerçekleşmedi ilişkiden 15 gün sonra adet oldu ve adeti koyu ve pıhtı bir şekilde gerçekleşmişti. adeti normal 4 gün sürdü 2. adetide yaklaşık 25 gün sonra oldu ilk gün kanamsı sadece 3 veya 4 damla geldiğini söyledi. hoca...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sürtünme ile gebelik oluşrmu

    Merhaba iyi günler ben erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadım üzerimde kıyafet vardı onda bişey yoktu ayakta sadece beş dakika arkadan sürtü bana herhangi bi boşalma olmadı ama zevk suyu geldi pantolonuma bulaştı gebelik riski varmı çok korkuyorum bakireyim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroit kanseri

    Bugün annemin kan sonuçları çıktı serbest t3 0.26(test) tiroglubin 3.24 anti tiroglubin antikor yok çıkmadımı doktor istemedimi bilmiyorum hiç hormon hapı kullanmadı acaba rezidumu söz konusu en yakın zamanda nükleer tıpa gidecek doktor bekliyoruz ilginiz için çok teşekkür ediyorum

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x