Hormon dengesi

  • Merhaba hocam adetimin 5. Gunu yaptirdigim test sonuclari fsh 9.20 referans araligi 3-12 lh 11 referans araligi 2_ 12 e2 124 referans araligi 30-90 amh 1.80 vajinal ultrasonda herhangi bir kist saptanmadi hag raporumda tuplerim acik merak ettigim e2 degerimin yuksek cikmasinin sebebi adetin 5. Gunu vermis olmamdan kaynakli olabilirmi stres yada ilaclar bunu tetiklermi normalde 40 seviyelerinde oluyordu adetin 3. Gunlerinde


Kahramanmaraş Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Test sonucu

    Merhaba hocam ben 31 yasında 1 senelik evli bir kadınım adetimin 2. gunu yaptirdigim test sonuclari fsh 10.40 referans araligi 3-12 lh 10.80 referans araligi 2_ 12 e2 46 referans aralingi 30-90 amh değerim iyise1.80. vajinal ultrasonda yumurtalıklarım değerlendirildi ve iyi dendi. adetlerim hep düz...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadir Güzin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Küvette hamile kalınır mı

    Hocam merhaba cevaplarsanız çok sevinirim küvette bir sevişme yaşadık ve suya bir boşalma oldu ama hiç bir şekilde temas olmadı aramızda su sıcaktı bide ikimizde de şort vardı bu durumlarda hamile kalma olasılığı var mıdır su yardımıyla vajinaya sperm bulaşmış olabilir mi bu hamilelik yaratır mı?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adetin geç sökülmesi

    Hocam merhaba ben 32 yaşında bekar bir bayanım benim sorum adetim geç sökülüyor. adet takvimin normal geç veya erken adet olma gibi bir sorunum yok sadece adetim ilk 4 gün çamur gibi koyu kahverengi şeklinde leke halinde geliyor 4.gününden sonra kırmızıya dönüp artıyor. daha önce doktora gittim ultr...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadir Güzin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Promen k ne kadar sürede etki eder

    Merhaba eşim promen k kullaniyor benim sorum promen k ne kadar sürede etki eder spermi yavaş eşimin en kısa süre ne kadardr ilk ay promen k yi 5 gün icti çatlma ignesi oldum gebelik olmadı acaba bu ay olurmu

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Aytekin Altıntaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Jinekolojik onkoloji

    Merhaba sayın kadir hocam, anneannem 75 yaşında bir süre önce karında asit birikimi sonrası biyopsi alındı ve biyopsi sonucunda adenokarsinom çıktı. daha önce over kistinden ameliyat olmuştu ama o zaman temiz çıkmıştı. şimdi karından alınan örneğin biyopsi raporunda primeri over ve metastazı oment...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadir Güzin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet gecikmesi

    Beyaz akıntım oluyor ve yumurta akı gibi adetimin başlayacağına mi işaret

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Adet gecikmesi

    Merhaba en son adet başlangıç tarihim 19 mayıstı ama ilk gün adetim olmadı 20 diyebilirz bugün 23 haziran 3 gün gecikti tarlusal kullanmalı mıyım

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yumurtalık kanseri mı

    Sayın hocam merhabalar sizin değerleri bilgilerinize ihtiyacım var. yaşım 24 bayanım 9 ay önce sezeryan ile doğum yaptım. son 15 gündür karnımda şişlik hissediyorum bu genelde üşütünce oluyor. adetim düzenli geliyor. adet dışı bir kanamam yok kilo kaybım yok. doğumdan 10 gün sonra kadın doğum uzmanı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Selahattin Kumru

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Letu ve folidoceyle hamile kalma olasılığı yüzde kaç

    Hocam merhaba ben 8 aylık evliyim ve çocuğumuz olsun istiyoruz normal yollarla çocuk sahibi olamadığımız için doktora gittim doktor bana sende biraz hormon bozukluğu ve yumurtalıkların da da küçük küçük kistler var dedi bana letu ve folidoce adında bir ilaç yazdı bu ilaç...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Filip Taşhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Over ca patoloji sonucu

    Hocam kolay gelsin.3.evre over ca tanılı hastamızın patoloji sonucunu değerlendirirmisiniz.(yapılan immünohistokimyasal incelemelerde neoplastik hücreler er,pax8,cd10,ttf1,gata-3 pozitiftir wt1 ve pr negatiftir.msh6 ve pms2 ekspresyonu korunmuştur.p53 ile sağlıklı sonuç alınamamıştır.)bu sonuç ne an...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lütfen geri çevirmeyin hocam

    İyi günler hocam ben size bir şey danışmak istyorum günlerdir düşünüyorum psikolojim bozuldu yardım eder misiniz ben 23 şubatta kıyafetiz sürtünme ilişki yaşadım ilk defa ten tene temas mevcuttu ama hiç bir şekilde sprem bana gelmedi peçeteye boşaldi çok korktum hamile kalırım diye sonra iliksden 14...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadir Güzin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ella sonrası

    Hocam sürtünerek iliski sonrasi kasik agrim oldugu icin yazmistim 14 saat icinde ella kullandim dediginiz gibi. ağrılarım geçmişti zaten. 10 gün oldu uzerine kanama lekelenme yok adet donemime 5-6 gün var. sağ overde kistim var o arada agri sanci yapiyor sadece elladan kaynakli olabilir diye düşünd...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gebelik oluşur mu?

    Merhaba hocam, yeni evliyim ve korunmasız birlikteliğimiz oldu düğünden 5 gün sonra adet olmam gerekiyordu oldum, iki gündür bazen bardaklarda rahatsız edici kökü alıyorum gebelik olma ihtimali var mıdır?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadir Güzin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Over ca evre 1

    Over ca 1 ve 1c over ca evre 1 yumurtalik kanseri merh dr bey.annem 3. yil once yumurtalik kanseri evre 1.berrak hucreli kanserden ameliyat oldu.tüm rahim yumurtalikkar alinip temizlendi.tek yumurtalikta kalmis ve hic sicrama yapmamis.6 kür kemiterapi aldi.kemotetapiler biteli 2 yili gecti.şuan t...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sadi Kerem Okutur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Over ca 1 ve 1c

    Over ca evre 1 yumurtalik kanseri merh dr bey.annem 3. yil once yumurtalik kanseri evre 1.berrak hucreli kanserden ameliyat oldu.tüm rahim yumurtalikkar alinip temizlendi.tek yumurtalikta kalmis ve hic sicrama yapmamis.6 kür kemiterapi aldi.kemotetapiler biteli 2 yili gecti.şuan tüm kontroller ve t...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Benekli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x