Hocam rica etsem cevaplar mısnız

  • İyi günler hocam sevgilimle sürtünme yoluyla ilişki yaşadık çamaşırsız onda da yoktu bende de yoktu çamaşır boşalma felan olmadı ama benim pesinim ucu vajinasına değdi zevk suyu geldi kendisi bakire 11.02.2020 de adet olmuş biz ilişkiyi 05.03.2020 de yaşadık ilişki sonrası baya stres yaptı 11.03.2020 de bir kanaması oldu adet günüydü zaten adet olmadan önce 2 saat önce karnın ağrıdığını hep böyle olduğunu söyledi 11.03.2020 de de karnının ağrıdığını ve 2 saat sonra ilk başka açık kahverengi pıhtı şeklinde 2. Gün kırmızı 3. Gün kırmızı 4. Gün açık kahverengi pıhtı şeklinde olduğunu söyledi bundan sonra herhangi bir ilişkimiz olmadı bundan sonra 07.04.2020 de adetinin başladığın ilk başta siyah sonra bir sıkıntı olmadığını ve gayet güzel aktığını söyledi 10.03.2020 de adetinin bittiğini normal bir sıkıntı olmadığını gayet güzel aktığını ama 3 gün aktığını söyledi normalde 6 gün sürüyormuş hocam şuanda da hiç bir hamilelik belirtisinin olmadığını söyledi bunlara rağmen hala hamilelik riski varmı acaba?Hocam birde 05.05.2020 de ilk başta pembe sonra açık kahverengi ağırısz bir şekilde sonradan da karın ağrısını olmuş ve kırmızı adet kanaması gibi kanamaya başlamış Ama kırmızı az az akıyor Muş hala bi risk varmı Hocam 10.05.2020 adeti bitti bittiği zaman dizlerinin Ağrıdığını midesinin bulandığını ateşi nin olduğunu ve halsiz olduğunu dedi hocam bu tarihte gördüğü kanamalar adet kanaması mı birde hamilelik riski varmı test yapmaya gerek varmı Hocam Haziran ayı adeti 6gün geçikti normal mi acaba bu hocam korkmaya başladık gebelik olabilir mi

  • Doktor Cevabı:

    Gebelik olma ihtimali olduğunu düşünmüyorum ancak stresinizi yok etmek için kandan bhcg testi yaptırabilirsiniz

    tarihinde cevapladı.

Gaziantep Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kalp romatizmasi

    Hocam mrb eko sonucum ta 120/70 ef%60 hafif ty tpab 40 romatizmal mitral ve trüspid kapak mitral kapak kalın kalsifik ekojinetesi artmiş hafif my hafif derecede mitral kaçaği trüspükidinde orta seviyede kaçak mitral val alani 3.8cm2  hocam bu 3 ay  onceki ekom ...yeni ekomda pab  30 sinirda...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Şan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp romatizmasi

    Hocam mrb eko sonucum ta 120/70 ef%60 hafif ty tpab 40 romatizmal mitral ve trüspid kapak mitral kapak kalın kalsifik ekojinetesi artmiş hafif my hafif derecede mitral kaçaği trüspükidinde orta seviyede kaçak mitral val alani 3.8cm2  hocam bu 3 ay  onceki ekom ...yeni ekomda pab  30 sinirda...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Miyom kanser hamilelik

    Merhabalar başak hanım. beta hcg 0,2 çıktı. fakat prolaktin 33,4 çıktı tahlilde.ve hpf değeri bi gün öğleden sonra 6. ertesi gün kan tahlili işe birlikte olan da 10 çıktı. geçtiğimiz ay ara kanamam oldu tam yumurtlama döneminde adetim 4 gün önce geldi ve 3 gün sürdü. normalde de hep düzenli olurdu 5...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Başak Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Riskli gebelik

    Peki hocam hangi haftada tekrarlatıyım detaylı usg yi 22. hafta uygun mu okuduğum kadarıyla kalp ile ilgili kusurlar 22. haftada daha doğru görünür gibi gördüm siz ne derseniz gerekirse size gelmek istiyorum kayserideyim nolmalde

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Melih Atahan Güven

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Üstüne görme

    Kahverengi lekeli akıntılar sürüyor ilk başta birkaç damla kan geldi şu an beşinci gün ve lekeli geliyor gebelik olabilme ihtimali var mı

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Başak Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lütfen yardımcı olun

    Hocam merhaba 25 ekimde sürtünme yolu bi ilşki yaşadım içeriye girme veya zorlama söz konusu dahi değil korktuğum için 20 saat dolmadan ertesi gün hapı aldım ve 6 gün sonra yoğun bi şekilde kahverengi akıntım oldu5-6 gün yoğun sürdü eylülün 14 ünde adet oldum herzamanki gibiydi süresi ama çok yoğun...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Başak Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Riskli gebelik

    Hocam merhaba ben 19 haftalık gebeyim 19+4 te detaylı usg yaptırdım bana bebeğin kalbi orta hatta dendi böyle bir tanı bulamadım ortada olmasıyla ilgili bir hastalıkta bulamadım sizinle 2014 te acıbademde çalışmıştık beni hatırlamazsınız ama sizin bilgi ve deneyiminizi çok iyi biliyorum bana nasıl a...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Melih Atahan Güven

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İmplantasyon vs regl

    İyi günler, çatlatma iğnesi vuruldum üç adet olgun yumurta vardı iğnenin daha etkisi gecmeden 8.günde pembelik geldi daha sonraki gün kırmızı damla kan ve bugün de kahverengi akıntıı şeklinde deşarjlarım oldu ve hep anlık ve az geliyorlar gecen ay iğneyi vuruldugumda aşırı kanama ve parçalı olmuştu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Başak Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Düşük sonrası adet

    Merhaba doktor hanım ben 12.haftada düşük yaptım. şuanda düşük yapalı 4 hafta oldu kontrole gittiğimde içeride çok minik kalıntılar gördüler kanamam ağrım yok sadece hafif kahverengi lekelenmeler oluyor. müdahale etmediler adetle gidebilir dediler bhcg değerim 8.6. normal adet düzenim 30-35 gün. sor...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Başak Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gebelik de erken doğum mu

    27 haftalık gebeyim. bebek aşağı inmiş dedi dr. proluton verdi 2 tane. yinede erken doğum olur mu diye başka dr.a da gittim anlattım durumu ciğer geliştirici oldum. yine de korkmam gerekir mi? şimdi dinleniyorum iş yapmıyorum yatıyorum yinede hemen doğum olur mu. bir kaç güne doğurucam diye endişeli...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Tayyar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet düzensizliği

    Merhabalar başak hanım çevremdeki bir çok kişi sizin eski hastalarınız doğal olarak adınızı çok duydum ilk fırsatta size gelecektim fakat sanırım çok önem göstermedim. benim çok kısa süreli aralıklarla olan bir adet döngüm var 10 gün arayla adet oluyorum 21 yaşındayım daha önceden böyle bir problem...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Başak Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik için hormon tahlillerim lütfen hocam bakın

    Gebelik öncesi hormon değerleri yaş 19 total testesteron 60.99 referans değeri 14-76 prolaktin sonuç 17.29 referans değeri 2.8-29.2 lüteinizan hormon(lh sonuç. 2.73 vitamin b12 sonuç 278 referans değeri 211-911 tsh sonuç 4.68 referans değeri 0.35-5.5 follikul stimülan hormon (fsh) sonuç 7.74 estradi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Başak Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Boxerdan geçer mi

    Merhaba bişey soracaktım yalvarırım bana yardımcı olun erkekte sadece boxer kızda ince iç çamaşırı üstünde ince pijama olması durumunda sabaha kadar sarılarak uyunduysa(erkek arkadan sarılıyor veya önden) erkekte boşalma olduysa kıza sürekli arkadan kıyafet üstünden(o bölgeye) temas olarak risk oluş...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Babalık testi

    Babalık testi en erken ne zaman yapılır? olası babanın rızasının alınması zorunlu mudur? yaptırmak istememe gibi bir ihtimal söz konusu mudur?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Başak Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik olabilir mi?

    Merhaba hocam. şüpheli ilişki üzerinden 20 gün geçtikten sonra total hcg testi yapıldı 0,100 çıktı adet söktürücü verildi fakat onu kullanmadım. adet gecikmesinin 4.günü kekik çayı yapıp içtim ve ertesi sabah regl olmaya başladım. regl olmama rağmen yinede gebelik olabilir mi?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Başak Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x