Hocam rica etsem cevaplar mısnız

  • İyi günler hocam sevgilimle sürtünme yoluyla ilişki yaşadık çamaşırsız onda da yoktu bende de yoktu çamaşır boşalma felan olmadı ama zevk suyu geldi kendi bakire 11.02.2020 de adet olmuş biz ilişkiyi 05.03.2020 de yaşadık ilişki sonrası baya stres yaptı 11.03.2020 de bir kanaması oldu adet günüydü zaten adet olmadan önce 2 saat önce karnın ağrıdığını hep böyle olduğunu söyledi 11.03.2020 de de karnının ağrıdığını ve 2 saat sonra ilk başka açık kahverengi pıhtı şeklinde 2. Gün kırmızı 3. Gün kırmızı 4. Gün açık kahverengi pıhtı şeklinde olduğunu söyledi bundan sonra herhangi bir ilişkimiz olmadı bundan sonra 07.04.2020 de adetinin başladığın ilk başta siyah sonra bir sıkıntı olmadığını ve gayet güzel aktığını söyledi 10.03.2020 de adetinin bittiğini normal bir sıkıntı olmadığını gayet güzel aktığını ama 3 gün aktığını söyledi normalde 6 gün sürüyormuş hocam şuanda da hiç bir hamilelik belirtisinin olmadığını söyledi bunlara rağmen hala hamilelik riski varmı acaba?Hocam birde 05.05.2020 de ilk başta pembe sonra açık kahverengi ağırısz bir şekilde sonradan da karın ağrısını olmuş ve kırmızı adet kanaması gibi kanamaya başlamış Ama kırmızı az az akıyor Muş hala bi risk varmı Hocam 10.05.2020 adeti bitti bittiği zaman dizlerinin Ağrıdığını midesinin bulandığını ateşi nin olduğunu ve halsiz olduğunu dedi hocam bu tarihte gördüğü kanamalar adet kanaması mı birde hamilelik riski varmı test yapmaya gerek varmı

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba , bu soylediklerinize göre gebelik yok ama gebelik testini yaptırmak isterseniz size kalmış durum ,ağrı oluyorsa jinekolojik muayene iyi olur.

    tarihinde cevapladı.

Gaziantep Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Yumurtalık kisti

    Hocam öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim, inanın yüz yüze görüştüğüm doktorlardan daha çok bilgilendirdiniz beni. önceki mesajımda bahsetmemiştim ancak 6 yıldır hasimato tiroidi sebebiyle ilaç kullanıyorum. 5 gün tek doz 25lik, 2 gün de 1,5 dozda euthyrox ve günde 6-8 damla devit3 kullanıy...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çeşitli sorular

    Hocam merhabalar. merak ettiğim bazı şeyler var. 1 si kız arkadaşım ile sadece sürtünmeli hatta sürtünmeli bile olmayan sadece temas oldu ise ihtimaline karşı sürtünmeli dediğim yakınlaşmalarımız oluyor. kız arkadaşım hem cildi için hemde doktor tavsiyesi üzerine doğum kontrol hapı kullanıyor. hapı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet olmak istiyorum

    Hocam merhaba ben adetimin 11.günü prezervatifle ilişkiye girmiştim ama kafamı çok taktım hamile kalır mıyım diye ve adetimin 13.günü ella içmiştim ve içtiğim gün ve ertesi gün şeffaf akıntım olmuştu ve ayrıca adetimin 21.günü de şeffaf akıntım olmuştu. adetimin 27.günü ise sadece bir seferlik tırna...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Regl olmam

    Merhabalar haziranın 13ünde dediğim gibi hafif kanamam olduktan sonra haziranın 16sına kadar kanamam olmadı haziranın 16sında tekrar kanamam başladı ve haziranın 22sine kadar sürdü bi sonraki reglim tahmini olarak temmuzda ne zaman başlar (normalde 25-28 günde bir regl oluyorum fakat önceden yazdığı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pcos değeri kanser

    Hocam yaşım 22 pcos hastasıyım.orta kilodayım,sedantere yakın bir hayat tarzım var.adetlerim korona başlangıcına kadar hep 30 33 günde gelirdi.şimdi ise 30-45 günde geliyor.mensin başlangıcını 1 saydığımızda.göğüs ağrısı vb yaşıyorum ama anovulatuvar siklus oluyor ya pcosta çok çoğu zaman.endometria...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ayhan Şahinler

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet düzensizliği

    Estradiol hormonum düşük mü acaba bir sıkıntısı var mı? eger düşükse bir sorun yaratır mı olumsuz etkileri var mı

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Riskkk varr mı

    Teşekkür ederim normalde hiç böyle olmazdı ne yapmam gerekir

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ella kullanımı

    Adet bitiminden 3 gün sonra kız arkadasımla yüzeysel bir birliktelik yasadık.cinsel organlarımız temas halinde idi. cinsel organına yada baska bi yere boşalma olmadı. sevgilim 28 günde bir düzenli adet gören birisi yumurtlama döneminde olmadıgını söylemesine rağmen zevk suyundan hamile kalma şüphesi...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam yardım eder misiniz?

    Hocam iyi günler birazcık uzun yazacağım anlayışla karşılarsanız sevinirim efendim. ben 15-16 yaşımdan beri adet düzensizliği yaşıyorum. polikistik over sendromu var dendi 2-3 sene önce kadar. sürekli diane 35 veya yasmin ilacı kullandım. bu ilacları bırakınca adetim 2-3 ay düzenli oluyor ve tekrar...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Riskkk varr mı

    Merhaba hocam geçen ay regl den 3 gün önce elime sperm bulaşmıştı 1 saat kadar sonra vajinama değdi elim ve o ay düzenli regl oldum fakat bu ay regl im gecikti ve hiç bir regl belirtisi yok anlattığım durum dışındada bir şey olmadı, korkuyrm yardımcı olursanız sevinirim doktar hanım

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam lütfen acil

    Hocam merhaba 31 yaşındayım benim adetim 12 gun gecikti hala da olmadım yani 42 gündür adet görmüyorum bekarim.ve kilo alıyorum gittikçe sıkıntı yaptım kendime iyice civanpercemi içmeye basladim bı faydası olurmu ilk kez böyle oldu.kist olabilirmi yada erken menopoz korkuyorum acikcasi

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adetlerim çok düzensiz 2 aydır kanamam durmuyor

    Merhaba hocam ben 29 yaşındayım ve 11 yaşında adet olduğumdan beri adet düzensizliği yaşıyorum bazen 6 ay bazen 2 ay hiç durmuyor bir çok doktora gittim ve çözüm bulamadılar en son hormon testi yapıldı değerler şu şekilde; estradiol 28,60. lh 14,57 fsh 25,53 sizce sorun ne olabilir.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ümit Altıntaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Adet düzensizliği

    29 yaşındayım. adetimin 3.günü kan tahlili verdim. sonuçlarda problem var mı? bekarım. lüteinleştiren hormon (lh) 4,86miu/ml fsh 4,96 miu/m tsh 1,729 µiu/ml0,27 - 5,1 estradiol 26pg/ml prolaktin 17,02 ng/ml1,4 - 25 serbest t3 3,11pg/ml1,45 - 4,6 serbest t4 1,07ng/dl0,8 - 1,8

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik riski

    Merhaba hocam erkek arkadaşım ile kıyafet üzerinden sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ikimizde boşaldık onun kıyafetinin üzerinde hafif bir nemlilik vardı adetin 17 günüydü doğurganllık oranı yok denecek kadar az dediler ne kadar doğru bilmiyorum ertesi gün hapı gibi haplar kullanmak istemedim ade...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Polikistik ve çikolata kisti

    Merhaba hocam, adetlerim hep düzenli ama aşırı ağrılı geçmekteydi 2 yıllık evliyim. muayeneye gittiğimde polikistik over ve çikolata kıstı (60mm) olduğunu öğrendim.adet donemindeyken de yine ultrason ile bakıldı ve doğum kontrol hapı başlandı.suan için çocuk düşünmüyorum, bu kist ilerde yumurta reze...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Göymen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x