Hocam lütfen cevaplar mısınız?

  • Hocam lütfen cevaplar mısınız?

    Annemin mr sonucun göre lomber bölgede açıklığı sağa bakan skolyoz dikkat çekmiştir. lomber disklerde disk jenerasyona skonder t2 a sekanslarda genel intensite kayıpşarı ve yükseklik kayıpları dikkat çekmiştir. end platolarda milimetrik schmorl nodüllerine ait görünümler izlendi. l5-s1 düzeyinde...

    Doktor Cevabı:
     E. Onur Kulaksızoğlu

    Op. Dr. E. Onur Kulaksızoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam lütfen cevaplar mısınız

    Wbc=8 4-10 lym=1.6 0.9-3.2 mono=0.7 0,3-1.5 gran=5.7 1.2-8.8 lym%=20.9 15-48 mono%=7.8 4-15 gran%=71.3 h 39-70 rbc=5.27 4.1-5.9 hb=15.3 13-17 htc=46.9 38-50 mcv=89 78-100 mch=2...

    Doktor Cevabı:
     Cengiz Güney

    Uzm. Dr. Cengiz Güney

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam lütfen cevaplar mısınız

    Hocam iyi günler şüpheli temastan altı buçuk ay sonra yapılan hıv combo testinin güvenilirliği nedir?ayrıca sadece antikor bakılan eliza testi yaptırmama gerek var mı?teşekkürler

    Doktor Cevabı:
     Hilmi Tezgel

    Yrd. Doç. Dr. Hilmi Tezgel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam lutfen cevaplar mi̇si̇ni̇z ?

    Hocam sevgilimle giyinikken oturuyirduk onun üzerinde tayti pedi iç camasiri ve kot eteği vardi elimle kıyafetleri üzerinden biraz oksadim adetinin son gunuydu eve gittiğinde kan geldiğini söyledi içeri giriş ve bastirma olmadi bozulmus mudur lütfen cevaplar misiniz

    Doktor Cevabı:
     Ayşe Darama

    Op. Dr. Ayşe Darama

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam lütfen cevaplar mısınız

    Hocam merhaba ben kız arkadaşımla bir yakınlaşma yaşadım. kendisi bakire olduğu için sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ben sürtünürken dahi koruma taktım. benim endişelendiğim bir durum şu internette zevk suyunda sperm olduğunu öğrendim. kondomu takarken elimde zevk suyu olup olmadığından şüpheleniyo...

    Doktor Cevabı:
     Cem Keçe

    Uzm. Psk. Dan. Cem Keçe

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam lütfen cevaplar mısınız?

    Merhaba hocam benim ağustosta ayında tam olarak tanımadığım bir erkekle oral ilişkim oldu.hiv ab-ag 30.gün negatif 38.gün negatif 65.gün negatif ve son olarak 100.günüm negatif.fakat ben ağustos ayında kendi isteğimle diyet yaparak kilo verdim ve şu an boyuma göre çok düşük bir kilodayım ve sanırım...

    Doktor Cevabı:
     Feza Burak

    Dr. Öğr. Üyesi Feza Burak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam lütfen cevaplar mısınız?

    Merhaba hocam benim ağustos ayında bir günlük tanıştığım bir erkekle ilişkim oldu.daha sonra hıv-ab ag testi 30.gün negatif 38.gün negatif 65.gün negatif ve son olarak 95.gün negatif.burada bir sıkıntı yok.ama ben yine ağustos ayında bu olaylar olmadan önce kendi isteğimle diyet yaparak 10 kilo verd...

    Doktor Cevabı:
     Sevim Turhan

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam lütfen cevaplar mısınız?

    Hocam ilişkiden sonraki 2 ayda da adet olan partnerim sabahları mide bulantısı, karın ağrısı, sık idrardan şikayetçi kendisi hamilelikten şüphelenmiyor ancak ben endişe duyduğum için size danışmak istedim sizce hamilelik riski var mı hocam? hamilelikten değilse bu belirtiler neyden kaynaklanıyor ol...

    Doktor Cevabı:
     Kutay Biberoglu

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam lütfen cevaplar mısınız

    Hocam merhaba, ben tam bir cinsel birleşme yaşamadım. sadece erkek arkadaşımla sürtünme yaşarken, penisinin başı vajinama hafif girdi. 1 saat kadar sonra hafif kan geldi. eğer kızlık zarım bozulduysa, ve bir daha herhangi bir ilişki yaşamazsam, kızlık zarım kendisini onarabilir mi? veya tam cinsel b...

    Doktor Cevabı:
     Kutay Biberoglu

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam lütfen cevaplar mısınız

    Merhaba hocam şubatın son haftası korunmasız bir ilişkim oldu bi buçuk saat içinde ella kullandım adetim bi önceki aya göre gecikince kan testi yaptırdım negatif çıktı adet söktürücüyle normal adet gördüm adetten sonra kasık ağrımla lekelenme olunca ilişkiden 60 gün sonra tekrar kan testi yaptırdım...

    Doktor Cevabı:
     Başak Baksu

    Prof. Dr. Başak Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/3 | Toplam 21 kayıt bulundu.
.
x