Hocam geçen hafta ağır bir grip geçirdim ve aile hekimimizden genel bir tah

  • hocam geçen hafta ağır bir grip geçirdim ve aile hekimimizden genel bir tahlil istemiştim bu hafta aldım geçen hafta 2 gün raporlu olduğum için işyerinden tekrar sonuçları uzman bir doktora göstermek için izin alamadım aile hekimim tekrar kan tahlili yapmak için çağırmış referans değerleri dışında olan sonuçlarDemir (serum) 14 Ref: 25-156 Crp (türb) 2,9 Ref :05-0,81 Tsh 0,25 Ref: 0,35 -4,94 Lym% 11,5 Ref: 20-47Mono%15,7 ****:12,4 Ref: 12,2-18,1 Bu arada birde 19aylık oğum var emziriyorum

  • Doktor Cevabı:

    Sema hanım bu sonuçlara bakarak guatr tanısı koymak mümkün değil. geçirdiğiniz grip nedeniyle kan tablonuzda bazı ufak değişiklikler olmuş olabilir. bence 1 hafta sonra kan tahlillerinizi yenileyin, daha doğru bir değerlendirme yapılabilir. geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

.
x