Hocam acil cevaplayabilir misniz

  • Hocam acil cevaplayabilir misniz

    Hocam bogaz agrim icin kbb gittim tiroid testide istedim kan degerlerim tsh =1.58 mu/ml 0.27-4.2 t3=3.45 pg/ml 2.41-4.4 t4=1.40 ng/ml 0.9-1.7 tiroid usg sag lob ap capi 21mm ölcülmüs olup artmistir.sol lip ap capi 21mm ölcülmüs olup artmistir.isthmus ap capi 6mm ölcülmüs olup artmistir .sag lob...

    Doktor Cevabı:
     Alptekin Şen

    Dr. Öğr. Üyesi Alptekin Şen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam acil cevaplayabilir misniz

    Hocam merhaba 28 yasinda 2 cocuk annesiyim bogaz agrim icin kbb gittim tiroid testide istedim kan degerlerim tsh =1.58 mu/ml 0.27-4.2 t3=3.45 pg/ml 2.41-4.4 t4=1.40 ng/ml 0.9-1.7 tiroid usg sag lob ap capi 21mm ölcülmüs olup artmistir.sol lip ap capi 21mm ölcülmüs olup artmistir.isthmus ap capi 6mm...

    Doktor Cevabı:
     Cem İbiş

    Prof. Dr. Cem İbiş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/1 | Toplam 2 kayıt bulundu.

.
x