Hocam 3 yasindaki oglum disleri hep curudu on usd dislerine kirildi

  • Arka dışı cok agrio sürekli korkusuna yemekte yiyelim ya agrirsa die Agliomus Doktora götürdüm hastaneye disciye oda çocuk dış dok götürün dedi bende arasdiriorum doktor bidaha disleri çıkarmı hocam korkuyorum dişlerini fircaliorus süt icio du biberinla bilgece veriyorum yatmadan yatmaya artık sutten biberindan olsa arka dişlerine curuk nie ölmus olabilir peynirle yoğurt yemio bende süt veriyorum zararlimiki hiç vermesemmiki

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba süt dişleri 6 aylıkken çıkmaya başlar 2.5 yaşına kadar hepsi çıkmış olur. biberonla süt içmesinden dolayı özellikle de gece içilen süt sonrası eğer dişler temizlenmiyorsa dişler çok çabuk çürür. gece süt verdikten sonra mutlaka bir gazlı bez ya da ıslak bir peçete ile dişlerini temizleyin. süt dişlerinin altında daimi dişler bulunur daimi dişleri 6-7 yaşlarından itibaren çıkmaya başlar. allta daimi dişin olup olmadığını çekilen röntgenle anlayabiliriz. biberonu uzun süreli kullanması dişlerinde ve çenesinde kalıcı bozukluklara sebep olabilir. bir diş hekimine gidip muayene olduktan sonra daha detaylı bilgilendirilirsiniz. geçmiş olsun...

    tarihinde cevapladı.

Antalya Diş Hekimi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Boy uzaması

    Merhabalar 28 haziranda 17 yaşıma gireceğim boyum ayakkabısız 166 kilom 71 babam 169 annem 164 hocam öncelikle tüp bebek olarak dünyaya gelmişim bunun bu etkisi varmıdır bilmiyoruk bu arada aşırı beyaz bi ten rengim var bir etkisi olurmu bilmiyorum ama liseye geçtiğimde 155-158 arası bir boya sahipt...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Meme hassasiyeti

    Merhaba, yaklaşık 1.5 ay önce haftada 2 olmak üzere 8tablet dostinex kullandım. prolaktin hormonun ilk 34 ilaçtan sonra 2 ye düştü. bundan öncesinde hiç meme ağrım yoktu. şuan iki mememde regli dönemi farketmeksizin hemen hemen hergün inanılmaz ağrıyor ve acıyor biraz masajla rahatlıyor fakat çaması...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Cem Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ventrikular atim

    Hocam kolay gelsin...hocam 10 yıldır dönemsel eksrasistol tanısı konulan şikayetlerim mevcut...bir akşam birkaç tane oluyor sonraki bir iki ay boyunca günde 100(benim hissettiğim) civari atim oluyor sonra bi anda bi kesiliyor 6 7 ay çok nadir oluyor...bu dönemlerde holter taktiriyorum 100-150 civarı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Afksendiyos Kalangos

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Burun spreyi

    Merhabalar müge hanım. ben yaklasık bi sene önce kulak burun boğaza gittim özellikle alnımın ortasında olusan basınc gibi durumdan sonra. doktor işte burnumun içinde hafif bi yamukluk oldugunu alerjimin oldugunu söyledi. sonu da sinüzite varıyormuş. bi sprey vermişti zonabec diye kullandım sonra bi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Müge Özcan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolit hakkinda

    Hocam merhaba tekrrar size yazıyorum ama bulunduğum cewremde gastroenteloji yok göbek ağrısı sebebiyle kolonoskopi yaptrdim aç tok farktemeksizin ağrılar var uzun süreden beri yemekten sonra daha çok oluyor uykudan uyandırmıyor içinde sindrilmemis gıdalar var gbi bazen aniden dışkılama geliyor ama...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geçmeyen takılma hissi ve balgam

    Hocam merhaba yaşım 23. 3-4 aydır boğazımda takılma hissi oluyır yemek yerken su içerken hiçbir sıkıntı yok bazen 1 hafta filan olmuyor geçiyor bazen geri başlıyor mesela ilaç içince sanki gitmiyor da boğazımda kalıyor gibi his oluyor sonradan geçiyor sürekli değil tabi ama rahatsız ediyor gitmediği...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Selçuk Onart

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Göz tembeliği

    Iyi günler 36 yaşındayım benim sol gözümde göz tembellği var geçen doktora gittim %50 görme kaybı var dedi internette tetris gibi oyunların iyi geldiği söyleniyor doğrumudur acaba doktor bey tembelliğn tedavisi yok ama oranın yükselme şansı varmıdır

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sinan Göker

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolonkanseri

    Kolonkanseri hocam saygilar esim kolon kanserinden ameliyat kemo yu 2yil evvel gordu korona asisi yapmasinda sakinca varmi ayrica cin asisi ve alman asisindan hangisini onerirsiniz kolon kanserinin tekrarlamaması için tecrübeli bir uzman olarak beslenme öneriniz yokmu

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Alaattin Güler

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 3 yıldır şiş olan lenf nodları kanser olabilir mi?

    Selamlar. 23 yaşında erkeğim. benim çene altımda üç buçuk yıldır şiş olan lenf nodları var. çok derindeler yani çene kemiğimin arkasında, dişlerimin altındalar. dışarıdan bakıldığında belli olmuyorlar, ele gelmiyorlar. ancak kafamı eğersem çene kemiğimin üstüne çıkıyorlar ve ele geliyorlar. çok oyna...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Levent Kurşun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ilişki sırasında ve sonrasında kısa sureli yanma

    Hocam bu durum bende yeni başladı eşimle ilişki sırasında eşim git gel yaptığı sırada vajinamın iç kenarlarında tahriş olmuş gibi acıma sizi oluyor git gel yaptığı zaman ve ilişki bittikten sonra 1 saat yanma oluyor otururken sonra kendiliğinden geçiyor

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemanjom tüm usg

    Hocam çok teşekkür ederim. şimdi daha geçmiş usg işlemlerine de baktım. 17.05.2018 normal sonuc.27.05.2020 deki usg de yine normal .en son yapılan kan tahlillerinde alt 34 normal ast 56.41 referans (0 - 41 ) .total kolesterol 189 (50-200) hdl 40 dldl 135 (130-159 sinir deger) trigliserid 164 ( 30 -...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Oğuz YILMAZ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Paratroit ameliyatı

    Paratiroid sintigrafisi ve spect/bt çalişmasi görüntüleme protokolü: 15 mci tc99m mibi nin iv verilmesinden 20 ve 180. dakika sonra anterior pozisyonda mediasten ve boyun bölgesinden alınan statik görüntülerin ve geç spect/bt çalışmasından elde edilen tomografik kesitlerinin incelenmesinde: bulg...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ferit Taneri

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Eklem tomografisi

    Hocam soltarafima agri girdi onun icin gectiler bilmiyirum raporu almadim yanliz radyoloji uz tanidik icin bisey yok dedi saygilaryankuz eklem tomografisi sitese yaziyor saygilarhicam kitle olsaydi girurmuydu eklem tomograsinde

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akif Sarıca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Eklem tomograsi hakkinda

    Sayin degerli hicam eklem tomografisi ne demek burda omurga gorulurmu benim sirtama agri birden kaljarken gurdi bana eklem tomigrafisi cektiler ssygilar orda nelere bakiyorlsr hocam

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akif Sarıca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bilgi isteği

    Hocam merhaba, eski hastanızım. atipik psikoz teşhisim vardı. 2012 ve 2015'te iki suicide girişimim olmuştu. geçenlerde uzun bir aradan sonra uğramıştım. hatırlarsanız, 2015 ağustos'undan bu yana kullandığım ilacı (enjeksiyon) pandemi-randevu alamama-vs. sebeplerden, 5 yılı doldurduktan sonra, 2020...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hamdullah Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x