Hiv testi ve belirtiler

  • Hocam merhabalar ben ilk kez birisiyle birlikte oldum ve ciddi belirtiler yaşadım ilişkiden sonra 20.gün ağır hasta oldum yüksek ateş de dahildi buna ve dünyam karardı diyebilirim 33.gün p24+igg combi 74.gün hiv duo ultra ve 137.gün eğitim araştırma hastanesinde ayni hiv testi oldum şükürler olsun ki negatif geldi 137.gün hepatit hiv sedim vdrl tam kan sayımı da yaptırdım ve doktor bi sıkıntı gözükmediğini söyleyip gönderdi boyun ve kasıkta koltuk altımda da bir tane lenf bezlerinde şişlik var ve canımı çok sıkan testisimde yoğun bir şekilde meydana gelen derinin kuruyup pullanıp dökülmesi var ve bu hiç geçmiyor sürekli tekrar ediyor ilişkiden önce de aynı şey küçük az bi şekilde vardı ama şimdi ki kadar büyük değildi şimdi çok yayıldı hocam siz benim durumum hakkında ne düşünüyorsunuz çok kötü günler geçiyorum ama hala hiv olduğundan çok şüpheleniyorum ve korkuyorum sizin düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkürler

  • Doktor Cevabı:

    Hiv ile enfekte değilsiniz. bu konuyu tamamen kapatın. lenf bezlerinizdeki şişlik için dahiliye uzmanına; testisinizdeki döküntü için de cildiye uzmanına muayene olabilirsiniz.

    tarihinde cevapladı.

Kars Biyokimya Uzmanı uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • İbs sendromu yaşıyorum

    Merhabalar hocam makatta ağrı sızlama ve bağırsakta aşırı ve kokulu gaz neticesinde gastroenteroloji doktoruna muayne oldum. yapılan kan tahlilleri normal. ve rektoskopi yapıldı ayrıca. sonucu uygun premedi̇kasyon ve i̇şlem onayi sonrasi kolonoskopi̇ ci̇hazi i̇le gi̇ri̇ldi̇. barsak temi̇zli̇ği̇ i̇...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Siroz karaciger

    Mrblar hocam geçen sene bağırsak rahatsızlığından dolayı idrar kan usg bt tetkikleri yaptım tesadüfen karaciğerde yağlanma grade 3 ve alt 90 ast 40 trigliserid 450 ggt 150 çıktı o zamana kadar ağrı hisetmiyordum üst karinda alkol alıyordum o sıralar ve 95 kiloydum alkolü bıraktım 85 kiloya indim ama...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İbs için yapılan tahliller

    İyi çalışmalar hocam tecrübelerinize istinaden sormak istediklerim var, 27 yaşındayım yaklaşık 1 yıldır ağrı dışkılama düzeninde değişiklik var, cea testleri, gaita, kan tahlilleri,ultrason, ve manyetik rezonans görüntüleme yapıldı batına yönelik. doktorum ibh yı elemek için bu testleri istedi bunla...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Morluk ve sertleşme

    Hocam merhaba. i̇ki sorum olacaktı izninizle. ben de geceleri sürekli sertleşme söz konusu. i̇drar yapınca yada yataktan kalkınca bir müddet sonra düzeliyor. bu normal bir durum mu? sanırım bir iki yıldır da penisin şapka kısmının kenarında küçük nokta şeklinde morluk var. ayrıca geçen de iç çamaşır...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlker Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sol kalçada agri

    Sn hocam 2 yıldır en çok oturunca yada sırt üstü yatınca sol kalcamda biraz daha fazla oturunca belimin ortasida alt kısımda ağrı oluşuyor 5 kez tüm kan tahlilleri 2 sol kalça ilaçlı mr bel tomografi bel mr sakroillak ilaçlı mr çektim sadece l4l5 diffüz bulding çıktı bunada önemsiz dediler sakroilla...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Tuğba Kılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tüm batın ultrason yoğun gaz, sık idrar, idrarda sızı,

    Hocam merhaba,56 yaşında annemin idrarda sürekli yanma, 1 gün iyi 1 gün yanma olmuyor.doktor ürispas ile krem verdi. daha iyi oldu simdi 4 gümde 1 oluyor fakat soğukta kalınca yine sizlama başlıyor. mideye ve ayaklara vuruyor. bazen üşüme hissi oluyor diyor. tansiyon ilacı kullanıyor. tansifa ismi....

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Polisitemi vera

    Hocam merhabalar. benim 2018 den bu yana hct ve hb degerlerim hep yüksek (16.5-17.5 arası) eşlik eden herhangi bir şikayetim yok kendim de tıp ogrencisiyim dalak ve karaciğer palbe edilmiyor. son tahlilim şu şekilde; hb: 17.7 hct:52.8 rbc:5.7 (n) plt: 381 (n) wbc: 7.6 (n) ldh normal sınırlar...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Reaktif hipoglisemi teşhisi doğru mu?

    Selamlar hocam.ben 26 yaşında 180 cm bounda 71 kiloda bir erkeğim. 1 haftadır yemekten sonra halsizlik ve sık sık acıkma sorunu yaşıyorum.yemekten sonra midem bulanıyor.özellikle kahvaltıdan sonra.doktora gidildi ve tahlil yapıldı.doktor reaktif hipoglisemi olmuşsun bununla yaşamak zorundasın dedi.b...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik varmi

    Ben kanverdim e nabizda tahlil sonucumdaz34.9_normal gebeligin gozlemi tanimlanmamistir yaziyo acaba gebe degilmiyim

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sol kasık ağrısı

    Değerli hocam, 4 gündür süren sol kasık ağrısı çekiyorum. bazen keskin şekilde giriyor. kan tahlili idrar tahlilleri röntgen temiz çıktı kadın doğum doktoru benlik değil deyip. genel cerrahi gönderdi. genel cerrahi eliyle muayene edip bağırsak iltihabına benziyor dedi ve ducholp ile ornisid fort 500...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kansizlik var midir

    Iyi gunler hocam ben 40 yasindayim asiri halsiz ve yorgun hissediyorum. bir de tahlillerde kan verirken damar bulunuyor ama kan bir tupu bile doldurmuyor. demir baglama kapasitesi(uibc)342 demir bağlama kapasitesi (tdbk) 425 demir 83 ferritin 112 cıktı. kansızlık ya da fazlalık mi var. yardımcı ola...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 2 aydan beri kuru öksürük

    Sürekli kuru öksürük sayın hocam yaş 46 erkek boy 180 kilo 98. meslek öğretmen. 2 ay önce soğuk buzlu su içtikten sonra önce 2 gün hafif boğaz ağrısı, daha sonra öksürük başladı iki aydan beri öksürük devam ediyor. kulak burun boğaz ve göğüs hastalıkları doktoruna gittim. (20 ağustos ) göğüs bt, ka...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Batın ultrasonu

    Hocam iyi günler yasim 29 bundan 4 hafta önce ishal mide bulantısı halsizlik gibi şikayetlerin vardi doktora gittiğimde kan gaita tahlilleri t agitlilemiz cıktı ultrasonla baktığında kolonik ağırlıklı gaz distansiyon diffüz kalınlık artışı çekum terminal ileum düzeyinde hafif belirgin yaziyordu dok...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Siroz karaciger

    Mrblar hocam geçen sene bağırsak rahatsızlığından dolayı idrar kan usg bt tetkikleri yaptım tesadüfen karaciğerde yağlanma grade 3 ve alt 90 ast 40 trigliserid 450 ggt 150 çıktı o zamana kadar ağrı hisetmiyordum üst karinda alkol alıyordum o sıralar ve 95 kiloydum alkolü bıraktım 85 kiloya indim ama...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Oğuzhan Güven Gümüştaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Siroz karaciger

    Mrblar hocam geçen sene bağırsak rahatsızlığından dolayı idrar kan usg bt tetkikleri yaptım tesadüfen karaciğerde yağlanma grade 3 ve alt 90 ast 40 trigliserid 450 ggt 150 çıktı o zamana kadar ağrı hisetmiyordum üst karinda alkol alıyordum o sıralar ve 95 kiloydum alkolü bıraktım 85 kiloya indim ama...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Özgür Kılıçkesmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x