Hipotroid, t4 düşüklüğü

  • Merhaba hocam, 28.06.21 tarihinde bebeğim doğdu. 01.07 tarihinde sarılık tedavisi için hastaneye yatışta kan aldılar. Bu testte t4 değeri 1,61—- tsh değeri 4,48 çıktı. T4 değeri düşük çıktığı için bir sorun olur mu diye sormak istedim. Teşekkür ederim.


Gaziantep Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hipotroid tanısı

    Evet hocam ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gelişim geriliği sorunu

    Merhaba mehmet hocam, biz mart ayında şanlıurfa birecikten 4yasindaki oğlumun gelişim geriliğinden kaynakli yanınıza gelmiştik.i̇dari birimden figen hanım sizle görüşmüştü randevumuz için...mart ayinda tahlil vermiştik büyüme hormonu biraz düşük çıkmış demiştiniz ,bize telefon numaranızı vermiştiniz...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Randevu alma

    Merhaba hocam ben adıyamandan bardet biadell sendromlu çocukların babası telefon numaranız değişmiş herhalde size ulaşamadık ilimizdeki endokrin hocası tayin nedeniyle gitti size acil gelmemiz gerekiyor çocuklardan birinin tsh'ı çok yüksek acil gelmemiz gerekiyor randevu verebilirmisiniz

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Büyüme geriliği

    Sayın mehmet hocam 32 aylık kızım doğduğundan beri kilo alamıyor yaşıtlarına göre çok zayıf çocuk doktorumuza gittiğimiz zaman vitamin şurupları balık yağı vermemizi önererek geri gönderiliyoruz ben zamanla belki kilo alır diye sabırla bekledim elimden geleni yaptım ama hep iştahsız bir bebekti hiç...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alanin degeri

    Çok sağolun hocam biz geldik çocuk doktoru kenan bry tetkiklerini istedi ve sonuçları size göstermişti siz sonuçlara iyi demişsiniz glukagon egitimi aldik hocam. kan şeker dusukluguydu sikintimiz ishal ve kusmadan dolayi.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çocuk tiroit bezi

    Hocam 5 yasındaki kızımın tsh 4,25 serbest t3:6,82 serbest t4: 16,71 tiroit hormon değerleri sizce nasıl hocam ?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hipotroid tanısı

    Tamam hocam teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipotroid tanısı

    Hocam merhabalar iyisiniz inşallah.daha önce mesaj atmıştım kızımın hipotroid hastalığı ile ilgili ağustos ayında haberleşelim demiştiniz.mergen uygulamasından randevu alamıyorum yardımcı olabilir misiniz ? ne zaman gelelim?i̇yi günler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alanin degeri

    Hocam mrb. yarın size muayeneye gelmemiz gerekiyor. acil hocam. internetten ravdevu alamadık. biz dortten sonra gelsek alabilirmisiniz hocam

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroidit, hashimato tiroidi

    Hocam merhaba, ses kısıklığı, yutma güçlüğü, ağız kokusu ve ağız içi sekresyonda artış sebebi ile kbb polikliniğine başvurmuştum. ailemde hashimato tiroidi öyküsü bulunmakta. boyun us sonucum şu şekilde: submandibuler beler normaldir. tiroid her iki lobu normal büyüklüktedir. i̇sthmus kalınlığı norm...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh yüksekliği

    Teşekkür ederim 🙏🏻🌺

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipotroid tanısı

    Hocam merhabalar kızım şuan 18 aylık.yeni doğan döneminde tsh seviyesi yüksek,serbest t4 ve t3 değerleri normaldı.son 1 yıldır tsh değeri normal seviyede ve diğer değerlerde normal seviyede.yine de biraz tedirginiz.şanlıurfa da oturuyoruz.mümkünse size de kızımı muayene ettirmek istiyorum.ne zaman g...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İştahsızlık

    Dr bey tekrardan merhabalar bulunduğumuz yerde çocuk gastroenteroloji bölümü bulunmadigindan pandemi gibi malum sebeplerden götüremedim dr a çocuk dr un a tekrar götürdüğümde üç ay sonra tekrar getir kilo almazsa özel mamaya başlarız dedi şu an 26 aylık 11.5 kilo ile 11.8 kilo arasında boyuda 86 cm...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh yüksekliği

    Hocam merhaba bebeğim 8 aylık tsh=5,7 st4=1,2. üç aylıkken tahlil yaptırdığımda tsh=3,6 st4=1,2 idi..tsh neden yükselmiştir hocam eğer düşmezse ilaç mı başlanır bu değer bebeğime zarar verir mi ? teşekkürler 🙏🏻🙏🏻

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Serbest t3

    Hocam merhaba 18 aylik bir bebek için tsh 1.9; serbest t3 5.03 çıktı.tsh degeri normal değerler arasinda iken serbet t3 biraz yuksek çıktı.degerler nasil hoca'm?ilginize teşekkürler..

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x