Hipotiroid

  • Hipotiroid

    Benim hipotiroidi hastalığım var ve ben eutrox 6 gün 75 mg 7. gün 100 alıyorum ayrıca tiroidimin sağ tarafında 2 adet 0.9 mm lik nodül var tsh seviyem oldukça iyi diğer tiroid hormonlarımda yeterli ancak gebe kalamıyorum ve son 3-4 haftadır bir iç sıkıntısı başladı bende engel olamıyorum sürekli kay...

    Doktor Cevabı:
     Mustafa Ünal

    Uzm. Dr. Mustafa Ünal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipotiroid

    Doktor bey merhaba ben 2010 yılından beri hipotiroid hastasıyım,eutyrox 100mg kullanmaktayım,geçen hafta kalsiyum ve vitamin d tahlillerini yaptırdım sonuçlar: kalsiyum 1.19 (1.12-1.32), 25 hidroxy vitamin d 18.7 (6.2-49.9) bu değerlere göre kalsiyum ve d vitamini takviyesi almalımıyım,bu piyasadaki...

    Doktor Cevabı:
     Nuri Haksever

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipotiroid

    Hocam en son size sorulan soruyu okudum ona istinaden yazıyorum bende hipotiroid hastasıyım ve ilk teşhis konduğunda tsh değerim 5.99 t3 ve t4 üm normaldi fakat 0.75 levotirona başladım ve ömür boyu kullanmam gerektiğini söyledi doktor sizin dediğiniz gibi bakılması gerekir gibi bişey söylenmedi ben...

    Doktor Cevabı:
     Olcay Gedik

    Prof. Dr. Olcay Gedik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipotiroid

    Doktor bey merhaba ben hipotiroidi hastasıyım düzenli ultrason çektiriyorum nödül vs yok, kan tahlillerimin takibi ve ilacımın dozunun ayarlanması konusunda hangi branşa başvurmalıyım bu konuda çevremde kafamı karıştıran yakınlarım oldu size danışmak istedim...hastalığımın tehşisini iç hastalıkları...

    Doktor Cevabı:
     Kamil Kumanlıoğlu

    Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipotiroid

    Merhaba doktor bey size bir sorum daha olacak ben hipotiroid olduğum için sabah aç karnına eutyrox ilacını içiyorum birde polikistik over olduğumdan insülin direncim oldugu meydana çıktı bunun içinde jinekoloğum sabah akşam olarak içmem gereken 850mg glucophage ilacını önerdi şimdi bu durumda eut...

    Doktor Cevabı:
     Kamil Kumanlıoğlu

    Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipotiroid

    Ben yaklaşık 10 yoldır hipotiroid hastasıyım ve insülin direncim var. şu anki kilo 76, boyum 164. sizce diyet ve sporla ayda kaç kilo vermem normaldir? bir de metabolizmamı nasıl hızlandırabilirim?

    Doktor Cevabı:
     Sinem Paker

    Dyt. Sinem Paker

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipotiroid

    Merhaba, ben küçük yaşlardan beri fazla kilolardan muzdaribim. diyetisyen kontrolünde günde 3ü ana 5 i ara olmak üzere 8 öğün yiyerek 1-2 senede 13 kilo verdim ve sonra sağlığım çok bozuldu. sık yemekten dolayı dişlerime iyi bakmış olsam da çoğunu kaybettim. 26 yaşındaki bir insan için dişlerim çok...

    Doktor Cevabı:
     Canan Karatay Efendigil

    Prof. Dr. Canan Karatay Efendigil

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipotiroid

    Merhabalar hocam, ben hipotiroid hastasıyım. euthyrox 50. mg kullanıyorum. haftaiçi 1 doz, haftasonu 2 doz şeklinde alıyorum. son yaptırdığım tahlil sonuçları: tsh:2,24 - st3:2,88 - st4:1,26. bu dozda devam etmem gerekir mi sizce? ayrıca aşırı derecede yorgunluk, halsizlik ve sürekli uyuma isteği...

    Doktor Cevabı:
     Sinan Kırım

    Doç. Dr. Sinan Kırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipotiroid

    Merhaba sayın hocam hipotiroid hastasıyım 24 yaşındayım 0.75 levotiron kullanıyorum tsh değeri 0-4 ise benim 0.34 falan çıkıyordu bu aldığım dozla 6 ay oldu doğum yapalı. son 1 haftadır nefes almakta güçlük çekiyorum ve yutkunurken sanki boğazıma bişey takılıyor sizce ne olabilir? iç hastalıkları u...

    Doktor Cevabı:
     Hüseyin Sağlam

    Uzm. Dr. Hüseyin Sağlam

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipotiroid

    Merhaba sayın hocam hipotiroid hastasıyım 24 yaşındayım 0.75 levotiron kullanıyorum tsh değeri 0-4 ise benim 0.34 falan çıkıyordu bu aldığım dozla 6 ay oldu doğum yapalı. son 1 haftadır nefes almakta güçlük çekiyorum ve yutkunurken sanki boğazıma bişey takılıyor sizce ne olabilir? iç hastalıkları u...

    Doktor Cevabı:
     Güven Tunç

    Uzm. Dr. Güven Tunç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/9 | Toplam 85 kayıt bulundu.

Hipotiroid ile ilgili uzmanlar

.
x