Hipogonadizm tedavisi

  • hocam merhaba yaklaşık 13 gün önce eşime 2 gün ard arda aşılama yapıldı ama negatif sonuc aldık bende 3 yıldır tedavi görüyorum hipogontrotopik hipogonadizm hastasıyım 4 yıldır evliyiz hocam sizden ricam nasıl bize bir yol göstermeniz 2.inci aşılamayı yapalım mı yoksa böyle bir sonuçla karşılaşırmıyız eşimin degerleri iyi ilk aşılamada 5 yumurta oluşmuştu benim degerlerinde bu. LABORATUVAR SONUÇ DETAYLARI Test Adı - Sonuç Sonuç Text Alt-Üst Değerler Spermogram 0 0 0 CİNSEL PERHİZ......:4 GÜN MİKTARI.....................:5 CC SIVILAŞMA SÜRESİ.:30 DK PH............................:7,3 SPERM SAYISI.......:12 MİLYON LİKEFAKSİYON...... :NORMAL AGLÜNİTASYON.....:(-) HAREKETLİ...........:%55 HAREKETSİZ.........:%45 İLERİ HAREKET......:%12 YAVAŞ HAREKET....:%28 YERİNDE HAREKET :%15 NOT :HER SAHADA 5-6 LÖKOSİT HÜCRESİ GÖRÜLDÜ şimdiden teşekkür ederim saygılar

  • Doktor Cevabı:

    Hi̇pogonadi̇zm tedavi̇ni̇zi̇n dozu yukselti̇lebi̇li̇r

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Sivilce sorunu

    Hocam merhaba, ben 26 yaşındayım hipogonadizm tedavisi için devamlı olarak sustanon 250 ilacını kullanıyorum ve bundan dolayı yüzümde sivilce , siyah nokta ve komedon sorunu yaşamaktayım. kalıcı bir tedavi yönteminiz varmıdır teşekkür ediyorum

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Testiküler hipofonksiyon

    Merhaba hocam, 29 yaşındayım, testiküler hipofonksiyon hastalığım var. bu hastalığımın kesin tedavisi var mıdır, çocuk sahibi olabilir miyim, testis ve penisim çok küçük, kemiklerin zayıf ve kaslarım az tedaviyle gelişir mi, cevabınız için şimdiden teşekkür ederim, sağlıklı günler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akne sorunu

    Hocam merhaba, ben 26 yaşındayım hipogonadizm tedavisi için devamlı olarak sustanon 250 ilacını kullanıyorum ve bundan dolayı yüzümde sivilce , siyah nokta ve komedon sorunu yaşamaktayım. kalıcı bir tedavi yönteminiz varmıdır teşekkür ediyorum

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Testiküler hipofonksiyon

    Selamlar hocam ben hipogonadizm hastasıyım hormon tedavisi görüyorum ama bir. etki değişim olmadı daha sustanon 250 mg kullanıyorum daha 3 ay oldu bir değişim yok birde genkort levatiron kullanıyorum benim rahatsızlığının tedavisi varmı?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik hk.

    Hocam merhabalar; burçin ben, 37 yaşındayım, hacettepe de panhipopituitarizm (büyüme geriliği) tedavisi görüyorum yıllardır. levetrion 100 mg yarım alıyorum, genkort 10mg bir adet ve geceleri cyclo progynova kullanıyorum. allah kısmet ederse 6 ay sonra evleneceğim hocam.. çok fazla yaş geçmeden gebe...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Akin Savci

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipogonadizm

    Merhaba hocam hipogonadizm hastasıyım yeni tedavi yöntemleriyle çocuğum olurmu, 38 yaşındayım yardımcı olurmusunuz

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Arman Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hipogonadizm hastalığı

    Hocam ben mersinde oturuyorum.30 yaşındayım.doğustan hipogonodanizm hastasıyım çok sık ereksiyon kaybı yaşıyorum bununla ilgili ilaç tedavisi alıyorum. fakat ereksiyon ve penisin gelişimi için eswt tedavisi benim açımdan uygun mudur mersinde hangi kurum var bununla ilgili ve bu sistem sigorta ile k...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Murad Çeltik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet olamama

    Merhaba ben 20 yaşında 52 kiloyum boyum 1.54 4 ay spor yaptım 7 kilo verdim 1 yıldır regl olmuyorum ultrason sonuçlarım normal hormon sonuçlarım ise tsh:2.02 testosteron:0.52 estadriol:28 fsh:0.13 lh:0.09 prolaktin:5.54 kortizol:8.94 dhea-so4 255.5 sizce sorun nedir sonuçlarımı yorumlayabilir misini...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon bozuklugu

    Hocm merhba hormon sonuclrıma gore testestron 18.59 fsh 0.26 lh 0.12 çıktı sperm testımde olu yada canlı hucre bulunamadı. solda pleksus venlerinin çapı 2.5 mm olup zayıf reflu akım izlendi. tedavı goruyorum ama cocuk ıstıyoruz bu sonuclara gore cocuk ıhtımalı cok mu dusuk. tüp bebek tedavısıne mı g...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Arman Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hipogonadizm

    Hocam iyi günler sekonder hipogonadizmde penis büyüyormu ve sperm nasıl olacak yumurtalıklar hastalığın tedavisi ne kadar sürede etki eder

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipogonadizm

    Hocam bu gün kan tahlili yaptı endokrin doktoru çıkan sonuç bu tsh 2,95 iu/ml 0,5 - 5,5 fsh 0,1 mlu/ml - lh 0,0 mlu/ml - prolakti̇n 6,8 ng/ml 3.4 - 24.1 total testesteron

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Aşılama tedavisi

    Iyi günler sayın hocam; eşimle 6 aylık evliyiz kendisi hipo hipo hastası bu yüzden araştırma hastanesinde tedaviye başladık. ilk etapta aşılama yapmak için 15 gün boyunca günde 1 defa 150'lik dozda menagon iğnesi yapildı. ancak çoklu yumurtlama gerçekleşti.(yani birden fazla yumurta aynı anda aynı b...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nermin Köşüş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Aşılama tedavisi

    Iyi günler sayın hocam; eşimle 6 aylık evliyiz kendisi hipo hipo hastası bu yüzden araştırma hastanesinde tedaviye başladık. ilk etapta aşılama yapmak için 15 gün boyunca günde 1 defa 150'lik dozda menagon iğnesi yapildı. ancak çoklu yumurtlama gerçekleşti.(yani birden fazla yumurta aynı anda aynı b...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Çağlar Yazıcıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Jinekomasti

    Hocam merhabalar hipoganadizm.hastasıyım. yaşım.28 ileri derecede jinekomastim var. size muayene olup ameliyat olmak istiyorum. mersin şehir hastanesinde prosedur nasil hocam ameliyat günü sırası çok oluyor mu. heyete falan mı girmem lazım. sigortam mevcut.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Bilkur Bulut

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ve adet

    Iyi günler sayın hocam eşim ilaclarla adet olan birisi hormon testleri bu sekilde. tsh: 2,43 lh:

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Gürbüz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x