Hhhsjsjxjjxjs

  • jjjkwmdmsmxmsmdkskd msmdmdmsmmddmdmmddakkxskskkssk kskskssjznxnxn bjandndnxnx


Denizli Kulak Burun Boğaz uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Tüberküloz,bronşit,zatürre

    Hocam öncelikle iyi günler.yaşım 26.yaklaşık 1 ay önce ani öksürükle kan geldi ve hırıltılı solunum başladı ve 1 hafta boyunca 2 defa daha kan geldi.tabi bu arada halsizlik ve iştahsızlıkta başladı.ama ateşim,baş ağrım ve boğaz ağrım yoktu.tomografi ve grafi çekilip bazı ilaçlar verildi.tavanic,tran...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ahmet Bülent Kargı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Buzlu cam görünümlü nodül

    Merhabalar hocam yaklaşık bir aydır sol göğüste bir ağrı şikayetiyle doktora gittim. başlarda yemek yedigim anda batma seklinde başladı sonra daha fazla alana yayıldı sol kol omuz boyun dahil genelde gece ağrımaya başladı. bt raporumda sol akciğer üst bölgede 6mm buzlu cam görünümlü bir nodul tesp...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Melih Kaptanoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sabahları kalkınca yorgunluk kaslarda güçsüzlük

    Alt 135 (0-41) ast 56 (0-40) anti hcv negatif hbsag negatif tsh 1.81 (0.270-4.20) total kolestrol 207 (0-200) trigliserid 220 (0-200) alp 53(40-130) albumin 49(34-48) ggt 42(7-60) kreatinin 0.93(0.5-1.4) ure 29(10-50) total bilirubin 0.79(0-1.2) direk bilirubin 0.29(0-0.6) total protein 82(64-83) bu...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Burun kanseri

    Hocam bende 4-5 aydır burunda kan pıhtısı var her iki burun deligimde de oluyor başka bir sorunum yok yaş 19 burun kanseri midir acaba

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Zafer Köksal Eren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Zatürre,bronşit,tüberküloz

    Hocam öncelikle iyi günler.yaşım 26.yaklaşık 1 ay önce ani öksürükle kan geldi ve hırıltılı solunum başladı ve 1 hafta boyunca 2 defa daha kan geldi.tabi bu arada halsizlik ve iştahsızlıkta başladı.ama ateşim,baş ağrım ve boğaz ağrım yoktu.tomografi ve grafi çekilip bazı ilaçlar verildi.tavanic,tran...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gbm temodal

    Hocam merhaba, babam 53 yaşındayken 2012 yılında gbm’e yakalandı.rt ve kt gördükden sonra tümör ocak 2020’de nüks etti.sonrasında altı ay temodal kullandık ve mr çekildik sonucu aşağıda. bu sonuca göre hoca temodale devam kararı verdi fakat 7. ay babama ağır gelmeye başladı.sizce ara verilip mr taki...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Meme lezyonları

    Değerli hocam merhaba yaşım29 2,5sene once doğum yaptım ve 2sene boyunca emzırdım. ailede çok şükür meme kanseri olmamasına rağmen düzenli olarak meme usg kontrollerimi yaptırıyorum. birkac gündür elıme aynı mercimek tanesi yuvarlak gibi birkac tane kitle geldi. hemen bugun hastaneye gittim. usg son...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zekai PEKKAFALI

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tanı konamayan hastalık

    Hocam iyi günler sizin alanınız tam değil ama size danışmak istiyorum . 7aydır gezmediğim para dökmediğim doktor kalmadı. öğrenci olmama rağmen boğazımda yutamadığım cisim sol kulak çınlamam yüzümde arada uyuşma birşey bulamadılar psikoloğa yönlendirdiler ilaç verdi 2aydır içiyorum ilaçları ama hiç...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zekai PEKKAFALI

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adenokrsinom

    Öncelikle bu dönemde size kolaylıklar dilerim.babama sarkom teşhisi kondu.cerrahi ile kolundaki parça alındı.ciğer metastazına karşı tomografi,pet çekildi.vats uygulandı ve frozen ile nodülün metastaz olmadığı,1.evde akciğer kanseri olduğu tespit edildi,doktorumuz mide ve bağırsaktanda parça alıp pa...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Neşet Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Akciğer metastazı

    Öncelikle bu dönemde size kolaylıklar dilerim.babama sarkom teşhisi kondu.cerrahi ile kolundaki parça alındı.ciğer metastazına karşı tomografi,pet çekildi.vats uygulandı ve frozen ile nodülün metastaz olmadığı,1.evde akciğer kanseri olduğu tespit edildi,doktorumuz mide ve bağırsaktanda parça alıp pa...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İrfan Eser

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyunda ele gelen kitle

    Merhabalar, tesadüf eseri boynumda elime kitle gelmesi ile 2 hastaneye başvuru yaptım. ilk çektirdiğim boyun us raporunda "biteral juguler zincirlerde en büyükleri sağ juguler bölgede 20x6mm boyutlarında ölçülen oval şekilli hiler yağ içerikleri korunmuş bening-reaktif görünümünde lenf nodları mevcu...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Battal Tekin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mr raporu hocam çok acil

    . bulgular nazofarenks posterior duvarinda nazofarenks hava kolonunu daraltan yumusak doku artimi izlendi. (adenoid hipertrofi ?) tiroid bezi konturlari duzgun ve parankimi homojen olarak goruldu. tiroid bezinde nodul gorulmedi. paratiroid lojlarda adenoma ait olabilecek yer kaplayici olusum saptanm...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Akciğer kanseri

    Hocalarım merhabalar,öncelikle zor zamanlar yaşadığımız bu dönemde sizlere kolaylıklar diliyorum.babama yaklaşık 3 ay önce sarkom teşhisi kondu.cerrahi müdahale ile babamın kolundaki parça alındı.1 ay sonra ciğer metastazına karşı tomografi ve pet çekildi.babam 70 yaşında ve 30 yıldır sigara kullanı...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ahmet Bülent Kargı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ağızda beyazlık

    Doktor bey hayırlı günler ben önceden size yazmıştım dilimde yanma ağzımda beyazlık ve ağız içimde sürekli yara çıkıp geçiyor diye doktorlar boyun ultrasonu,hemogram kan testi ve ilaçlı boyun mr ı çektirdi oradan da dilime de baktı birşey yok dedi acaba dilimde veya ağız içimde bir sıkıntı olsaydı b...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Uygar Levent Demir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kızımın biopsi ve ultrason raporu

    Merhaba,hocam daha önce kızımı boğazında sol tarafında şişlik için başvurmuştuk. ultrasonlarla bakılmıştı.daha sonra biopsi istenmişti.biopsinin sonucunu salgın nedeni ile kızım 20 yaşın altında olduğu için ve sokağa çıkma yasağı olduğu için bir türlü gösteremedik.birde korona sebebi ile hastane ye...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x