Hgb-hdl-ldl

  • Hocam benim Trigliserid 356- HDL 26- LDL 91 HGB-17.1 ÇIKTI. hdl düşük bir seviyede ne yapmam gerekir?

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Polistemi ihtmali

    Zekai hocam iyi akşamlar...33 yaş bay hasta...hocam yıllardır anksiyete hastasiyim şiddetli kalp krizi korkum var bundan dolayi sık sık acile gidip hemogram troponin vs kan testleri yaptiriyorum...pandemiden sonra sürekli olmayan ara ara bazen çok şiddetli olan nefes darlığı yaşıyorum bundan dolayı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zekai PEKKAFALI

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Polistemi ihtimali

    Feridun hocam iyi akşamlar...33 yaş bay hasta...hocam yıllardır anksiyete hastasiyim şiddetli kalp krizi korkum var bundan dolayi sık sık acile gidip hemogram troponin vs kan testleri yaptiriyorum...pandemiden sonra sürekli olmayan ara ara bazen çok şiddetli olan nefes darlığı yaşıyorum bundan dolay...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Feridun Gürlek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bradikardi, hipotiroidi

    Hocam merhabalar. ferritin 15.1 sodyum 139 magnezyum 2 potasyum 4.05 kalsiyum 9.53 total kolesterol 233 hdl 88 ldl 122.2 trigliserid 114 tam kan 8.26 hgb 14.1 tiroglobulin 7.44, serbest t3 aralık (2.0-4.4) sonuç 3.30, serbest t4 aralık (0.93-1.7) sonuç 1.25,tsh aralık (0.27-4.2) sonuç 3.18 . hocam...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Vücutta sersemlik ve dengesizlik hali kas güçsüzlüğü

    Alt 135 (0-41) ast 56 (0-40) anti hcv negatif hbsag negatif tsh 1.81 (0.270-4.20) total kolestrol 207 (0-200) trigliserid 220 (0-200) alp 53(40-130) albumin 49(34-48) ggt 42(7-60) kreatinin 0.93(0.5-1.4) ure 29(10-50) total bilirubin 0.79(0-1.2) direk bilirubin 0.29(0-0.6) total protein 82(64-83) bu...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Recep Alp

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sersemlik hali kas güçsüzlüğü ve saç diplerime ateş basmasi

    Alt 135 (0-41) ast 56 (0-40) anti hcv negatif hbsag negatif tsh 1.81 (0.270-4.20) total kolestrol 207 (0-200) trigliserid 220 (0-200) alp 53(40-130) albumin 49(34-48) ggt 42(7-60) kreatinin 0.93(0.5-1.4) ure 29(10-50) total bilirubin 0.79(0-1.2) direk bilirubin 0.29(0-0.6) total protein 82(64-83) bu...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sibel Karaca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sabahları kalkınca yorgunluk kaslarda güçsüzlük

    Alt 135 (0-41) ast 56 (0-40) anti hcv negatif hbsag negatif tsh 1.81 (0.270-4.20) total kolestrol 207 (0-200) trigliserid 220 (0-200) alp 53(40-130) albumin 49(34-48) ggt 42(7-60) kreatinin 0.93(0.5-1.4) ure 29(10-50) total bilirubin 0.79(0-1.2) direk bilirubin 0.29(0-0.6) total protein 82(64-83) bu...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yorgunluk ve kas güçsüzlüğü

    Alt 135 (0-41) ast 56 (0-40) anti hcv negatif hbsag negatif tsh 1.81 (0.270-4.20) total kolestrol 207 (0-200) trigliserid 220 (0-200) alp 53(40-130) albumin 49(34-48) ggt 42(7-60) kreatinin 0.93(0.5-1.4) ure 29(10-50) total bilirubin 0.79(0-1.2) direk bilirubin 0.29(0-0.6) total protein 82(64-83) b...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sac dokulmesi

    (asuman hnm bugün diğer oglumun tahlilleri yapildi)hdl kolesterol 35 mg/dl 35 - 65 150 mg/dl kardiyovasküler hastalık riski ldl kolesterol 94 mg/dl < 130 >130 mg/dl kardiyovasküler hastalık riski demir paneli (fe-tibc-ubc) demir(fe) 96 ug/dl 65 - 175 uibc (ansatüre demir bağ.kap.) 204 ug/dl...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Asuman Kıral

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Saç dökülmesi

    Glukoz * 101 mg/dl 60 - 100 < 70 mg/dl hipoglisemi 100-125 mg/dl bozulmuş açlık glukozu >= 126 mg/dl diyabet y üre (serum) 21 mg/dl 18 - 45 onaylayan doktor dış laboratuvar örnek no: 501186760107 test adı sonuç durum birim referans değerler önceki sonuçlar çalışılıyor ldl kolesterol (dire...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Asuman Kıral

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ekstrasistol

    Doktor bey iyi günler. size bir soru sormak istiyorum. 7 yaşından beri kalp teklemesi yaşıyorum. durup tekrar atıyor. çabuk yorulan biriyim. hareketsizim. annemle yatınca hep kalbini hissediyorum derdi. doktora götürmüştü, çocuklarda olur dedi ekg çekti bir şey yok dedi. lâkin kan testlerimde hep de...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Şan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sonucu

    Mrb hocam 29 yasindayim benim sol kolum koltuk altım ağrıyor mememdende sıvı geldi bir kere bir damla kadar oldu kan testi yaptırdım wbc..10.4 hgb..14.7 hct..43.4 mcv..94 mch..31.7 lym#..3.53 baso#..0.08 baso%..0.8 ldl kolesterol..176 alt..35 kolesterol..258 trigliserid..219 hdl kolest...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tabanlarim avuclarim açıyor yaniyor

    Merhaba. ayak tabanlarim ve avuc içim yanıyor hafiften yanmadan ötürü aciyor. avuçlarımda ki kırmızılık gün içinde geçip sık sık tekrarlıyor.20 gündür böyle.alt 13.5/ ast 12.2/çinko 79.6/ggt9/hba1c 5.58/ glukoz 83/hdl kolestrol 61/ ure 21/ kolestrol 160/ kreatinin 0.54/ ldl kolestrol 88.8/ magnezyum...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • B12 yüksekliği

    Merhaba hocam,kız kardeşim 26 yaşında sırt ağrısı ile gittiğinde kan tahlili sonucunda b12 değeri 2000 çıkmış diğer değerleri şöyle. ferritin:2,6 tsh:1,18 folat: 15,58 wbc:5,92 rbc:4,44 hgb:12,8 hct:39,4 mcv:88,9 mch:28,8 plt:217 lym%:33,3 mo%:3,9 ne%:61,9 eo%:0,8 b...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Serdar Şıvgın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Rgb-hgb-hct bun yüksekliği

    Hocam iyi günler, 46 yaşında erkek. benim sol böbreğimde taş var. son günlerde kaburga ve sırt alt kısmınlarında ağrı olduğu için dr gittim. kan testi istedi sonuçlarına göre bir ara hemotolojiye görünün dedi. sonuçlar ekte bu sonuçlara göre hemetolojiye gitmem gerekir mi. kan üre azotu (bun) * 29 m...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Rbc - hgb - hct ve bun yüksek

    Hocam iyi günler, 46 yaşında erkek. benim sol böbreğimde taş var. son günlerde kaburga ve sırt alt kısmınlarında ağrı olduğu için dr gittim. kan testi istedi sonuçlarına göre bir ara hemotolojiye görünün dedi. sonuçlar ekte bu sonuçlara göre hemetolojiye gitmem gerekir mi. kan üre azotu (bun) *...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Emrehan Tüzün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x